شركت در انتخابات بزرگترين نمايش مردمسالاري است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۹۸۸
حماسه حضور- 106/ رئيس هيئت نظارت بر انتخابات استان مركزي:

شركت در انتخابات بزرگترين نمايش مردمسالاري است

رئيس هيئت نظارت بر انتخابات استان مركزي شركت در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري را بزرگترين نمايش مردمسالاري دانست و گفت: شركت در انتخابات استحكام بخش پيوندهاي ملي است.

حجت الاسلام محمدتقي عزيزي در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، گفت: مردم با حضور خود در پاي صندوق هاي راي فرصت ها را افزايش داده و تهديدات دشمنان و استكبار جهاني را كاهش مي دهند.

وي گفت: مردم استان مركزي با شور و شوق خاصي يك بار ديگر رسالت خود را در پاي صندوق هاي راي با انتخاب كانديداي اصلح به سرانجام مي رسانند و جلوه اي زيبا از اين حماسه را به نمايش خواهند گذاشت و ايراني سربلند براي آباداني بيشتر را خواهند ساخت.

عزيزي 22 خرداد را روزي باشكوه در تاريخ حماسي ايران برشمرد و افزود: انتخابات دهمين دوره بهترين فرصيت براي شركت در اداره كشور است و  حضور پرشور مردم دشمنان نظام را مبهوت كرده است.

رئيس هيئت نظارت بر انتخابات استان مركزي در ادامه گفت: تاكنون در استان هيچ گونه گزارش، مبني بر تخلف انتخاباتي در روند انتخابات در سطح استان مشاهده نشده است و در صورت وجود و مشاهده تخلف از شعبات اخذ راي و طرفداران كانديدا با هماهنگي ستادهاي انتخاباتي براي رفع مشكل پيگيري مي كنيم.

وي ادامه داد: اميد است هيچ گونه تخلفي تا پايان امروز مشاهده نشود چرا كه زمينه براي برقراري انتخابات سالم با امنيت كامل در استان فراهم شده است.

عزيزي در خاتمه گفت: هم اكنون 885هزار و 557 نفر واجدين شرايط در انتخابات در استان هستند كه 370 هزار و 162 نفر مربوط به شهرستان اراك مي باشد و در حال حاضر 811 شعبه اخذ راي در قالب 389 شعبه شهري و 422 شعبه روستايي كه در مجموع 495 شعبه ثابت و مابقي سيار هستند، كار جمع آوري آرا را در انتخابات استان مركزي عهده دار هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار