کد خبر:۳۰۰۶۹
يك روزنامه صهيونيستي با تاييد پيروزي احمدي نژاد فاش كرد
مرحله بعدي تقابل با احمدي نژاد تقابل در فضاي مجازي است
يك روزنامه صهيونيستي با اشاره به فضاي تبليغاتي گسترده مخالفان احمدي نژاد در محيط سايبر پيش از پيروزي در انتخابات، گام بعدي تقابل با رئيس جمهوري اسلامي ايران از سوي مخالفان را تقابل در فضاي مجازي عنوان كرد.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» روزنامه صهيونيستي هآارتص در گزارشي درباره انتخابات ايران نوشت: ستاد مجازي ميرحسين موسوي با هدايت چندين وب سايت به جنگ رسانه اي عليه احمدي نژاد ادامه خواهد داد.
اين رسانه صهيونيستي فضاي تبليغاتي را به شدت عليه احمدي نژاد اعلام كرد.
هآارتص در گزارش خود از انتخابات ايران در تحليلي متناقض از يك طرف انتخابات را غيردموكراتيك خواند و از طرف ديگر به حضور گسترده مردم و احتمال گذشتن حدنصاب شركت كنندگان از هشتاد درصد خبر داد.
اين رسانه صهيونيستي، پيروزي احمدي نژاد به عنوان فردي معتقد به ايستادگي در مقابل غرب و همچنين به عنوان يك منكر هولوكاست را ناخوشايند عنوان كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰