به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع سفرهای نوروزی ضمن بیان این مطلب افزود: هموطنان باید از خوردن غذا و آشامیدنی ها در رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند و یا پرسنل آنها کارت بهداشت معتبر ندارند، خودداری کنند.
وی همچنین با اشاره به این که از موادغذایی در طول سفر باید در یخدان نگهداری شود، گفت: غذاهای پخته شده نباید بیش از 2 ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود.
قوطی کنسرو را قبل از مصرف 20 دقیقه بجوشانید
رییس مرکز سلامت محیط و کار ضمن تاکید بر استفاده از محصولات غذایی دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت افزود: از خرید و مصرف گوشت دام هایی که به صورت غیر مجاز کشتار می شوند مانند گوشت های قطعه شده فاقد مشخصات، گوشت چرخ کرده آماده و لاشه های فاقد مهر کشتارگاه باید خودداری شود.
وی در مورد استفاده از غذاهای کنسرو شده گفت: کنسروها را پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت باید به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانید.
خودداری از مصرف نوشیدنی های گرم در لیوان یکبار مصرف و شفاف
رییس مرکز سلامت محیط و کار با اشاره به این که نباید از لیوان های یکبار مصرف و شفاف برای نوشیدنی های گرم استفاده شود افزود: به هنگام سفر از یخ های فله ای نباید استفاده شود و باید از آب بسته بندی شده استفاده کرد.
وی در بخش دیگری از پیام های بهداشتی خود به منظور حفظ محیط زیست، از مردم خواست تا به هنگام مسافرت زباله های تولیدی خود را در کیسه های مخصوص، جمع آوری و در محل های مناسب دفع نمایند.
ندافی در ادامه از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره 1490 اطلاع دهند.