به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس در پی شهادت علی خلیلی طلبه جوان آمر به معروف، بیانیهای را صادر و اعلام کرد:
«هیچوقت خون شهید هدر نمیرود ، خون شهید به زمین نمیریزد، خون شهید تبدیل به دریایی از خون میگردد و در پیکر اجتماع وارد میشود»
متن این بیانیه بدین شرح است:
بای ذنب قتلت
بسم رب الشهدا و الصدیقین
آنچه که جامعهى ما را فاسد مىکند، غرق شدن در شهوات است؛ از دست دادن روح تقوا و فداکارى است؛ یعنى همان روحیهاى که در بسیجیهاست. بسیجى باید در وسط میدان باشد تا فضیلتهاى اصلى انقلاب زنده بماند.
دشمن از راه اشاعهى فرهنگ غلط - فرهنگ فساد و فحشا - سعى مىکند جوانهاى ما را از ما بگیرد. کارى که دشمن از لحاظ فرهنگى مىکند، یک "تهاجم فرهنگى" بلکه باید گفت یک «شبیخون فرهنگى» یک «غارت فرهنگى» و یک «قتل عام فرهنگى» است. امروز دشمن این کار را با ما مىکند. چه کسى مىتواند از این فضیلتها دفاع کند؟ آن جوان مؤمنى که دل به دنیا نبسته، دل به منافع شخصى نبسته و مىتواند بایستد و از فضیلتها دفاع کند. کسى که خودش آلوده و گرفتار است که نمىتواند از فضیلتها دفاع کند! این جوان بااخلاص مىتواند دفاع کند. این جوان، از انقلاب، از اسلام، از فضایل و ارزشهاى اسلامى مىتواند دفاع کند.لذا، چندى پیش گفتم: «همه امر به معروف و نهى از منکر کنند.» الآن هم عرض مىکنم: نهى از منکر کنید. این، واجب است.این، مسؤولیت شرعى شماست. امروز مسؤولیت انقلابى و سیاسى شما هم هست.
امام خامنه ای
در ابتدای بهاری که با بوی فاطمه و عطر یاس عجین شده است؛ خبر شهادت طلبه ای که قصد دفاع از ناموس شیعه را داشت؛ قلب بسیاری از ملت شریف ایران را لرزاند و اشک را بر دیدگان امت جاری کرد. ایران اسلامی، امروز کسی را از دست داد که شاهرگش را برای غیرت گذاشت. کسی که شور هیئت را با شعور آمیخت. پیش از هرچیز شهادت این طلبه ی جوان را به خانواده اش تبریک و تسلیت عرض می کنیم.
دفاع از ناموس به قدری اهمیت دارد که رسول خدا؛ به خونخواهی مدافع ناموس، گروهی را از مدینه اخراج می کند. اما امروز و پس از گذشت قرن ها از آن ماجرا در مملکت 250000 شهیدی ایران، گویا بعضی از مسئولان با سهل انگاری یا سانسور بخشی از بدیهیات مکتب، این مسئله ی مهم را به فراموشی سپرده اند.
انالله وانا الیه راجعون
باید استرجاع خواند. امروز روز عزای ملتیست که 250000 شهید تقدیم کرد تا شاهد تحقق گفتمان انقلاب اسلامی باشد. باید استرجاع خواند که بیمارستان های ام القری جهان اسلام، از پذیرش جوان آمر به معروف سر باز می زنند؛ و این جوان در ازای پرداخت 6 میلیون تومان پول در بیمارستان پذیرش می شود. مگر نه این است که خمینی کبیر با شعار لاشرقیه و لاغربیه در برابر این قبیل رفتارهای سخیف سرمایه داری ایستاده بود؟ چگونه است که در مملکتی که متعلق به امام زمان است؛ صاحبان قلم، منتقدان سیاست های غلط ضدفرهنگی، منتقدان کم سواد توافق نامه ی ژنو با مدرک دکتری، در راهرو های دادگاه قدم می زنند؛ اما اراذل اوباش، پس از دستگیری و استراحتی کوتاه در زندان و مار خوردن و افعی شدن به جامعه بازمی گردند؟
به راستی خون این شهید بزرگوار، پس از آن ضارب اوباش، بر ذمه ی چه کسان دیگری ست؟ خون شهید خلیلی در مرحله ی اول بر ذمه ی کسانی ست که با سهل انگاری و بی توجهی کاری کردند که لایحه ی ممنوعیت استفاده از سلاح سرد 5 سال در کمیسیون حقوقی مجلس شورای اسلامی بماند. پس از آن، این خون بر ذمه ی تمام کسانی ست که با سیاست های غلط فرهنگی، جامعه را به سمت شهوت پرستی و پول پرستی سوق دادند. باور کنیم که اگر شکم های برجسته شده از حرام نبود؛ خون حسین بزرگترین آمر به معروف و ناهی از منکر تاریخ بشریت بر زمین نمی ریخت. پس از آن، این خون بر ذمه ی تمام کسانی ست که نهی از منکر را مهجور گذاشتند. امر به معروف و پیش از آن دعوت عملی به خیر و نیکی را ترک کردند و کار را به جایی رساندند که در پایتخت ایران اسلامی، جایی که باید پایتخت اخلاق، معنویت و ایمان باشد؛ شاهرگ مدافع حریم اعتقادات بریده می شود. و از آن فاجعه بار تر، سکوت بسیاری از رسانه های مدعی جریان آزاد اطلاعات و مدافع حقوق شهروندی است. طوری که این دمنده ی حیات در رگ واجب فراموش شده، تا لحظه ی شهادت مهجور و بی رسانه است و کسی نیست که صدای او را به جامعه برساند.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان فارس به منظور رفع حصر از اندیشه های خمینی کبیر و انقلاب اسلامی و جلوگیری از قضا شدن نماز مردم، اعلام می کند؛ ریخته شدن این خون را آغاز یک انقلاب می داند چرا که «هیچوقت خون شهید هدر نمیرود ، خون شهید به زمین نمیریزد، خون شهید هر قطره اش تبدیل به دریایی از خون میگردد و در پیکر اجتماع وارد میشود» فلذا از تمام مردم می خواهد که در دعوت به خیر و نیکی و در مرحله ی بعد امر به معروف و نهی از منکر، اهتمام ویژه به عمل آورده و این واجب فراموش شده را بیش از پیش جدی بگیرند. و از مسئولان می خواهیم که با اصلاح قوانین، دست نیروی انتظامی و قوه ی قضاییه را در برخورد با این گونه جرایم باز بگذارند و از کسانی که به این واجب فراموش شده عمل می کنند حمایت نمایند.
والسلام علی من اتبع الهدی
دوستان الان زمان لبيک گفتن به اين شهيد عزيز و رهبر معظم انقلابه. بايد يادمون باشه تذکر لساني وظيفه ي همه ي ماست.
يازهرا