محمد مصطفی یوسف زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری گفت:ااقتصاد از مهم ترین فاکتورهای اداره ی یک کشور است،کشوری که از نظر اقتصادی ضعیف باشد نمی تواند روی پای خود بایستد و از آرمان های خود حراست و پاسداری کند. وی گفت:نامگذاری سالهای متمادی توسط مقام معظم رهبری (حفظه الله نفسه الزّکیه) با اسامی اصلاح الگوی مصرف، همت مضاعف کار مضاعف، جهاد اقتصادی و تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی، نشان از تلاش ایشان برای پایه ریزی در زمینه ی سبک زندگی اسلامی و مقوله اقتصاد مقاومتی می باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوررشت ادامه داد: مطرح کردن موضوع «اقتصاد مقاومتی» توسط مقام معظم رهبری و همزمانی آن با مذاکرات ایران و 1+5 و پذیرش توافقنامه ی عجیب و غریب ژنو از سوی مسئولین سیاست خارجی ایران، از این واقعیت پرده بر می دارد که علی رغم تلاش رسانه ها و مطبوعات جبهه اصلاحات و همچنین سایت های وابسته به دولت در راضی نشان دادن رهبری از سیاست خارجی کشور و هماهنگ بودن با رهبری، در پشت پرده اتفاقات دیگری درحال وقوع است.
یوسف زاده افزود: ادعای آقای روحانی رئیس جمهور محترم به آمادگی و اشتیاق دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی از یک سو و اصرار بر درستی توافقنامه ی ژنو و لزوم راستی آزمایی برای جامعه جهانی از دیگر سو نشان می دهد که دولت یازدهم مفهوم اقتصاد مقاومتی را به درستی درک نکرده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوررشت تصریح کرد: توافقنامه ای که سبب کوتاه شدن دست ایران از انرژی پاک و صلح آمیز هسته ای و وابستگی بودجه کشور به نفت و فرآورده های نفتی شده و یکی از ابزارهای بسیار حیاتی برای نیل به اقتصاد پایدار را از دولت گرفته است و اهرم های فشار غرب بر ایران یعنی تحریم های بانکی و نفتی علی رغم از دست دادن غنی سازی 20% همچنان به قوت خود باقیست.
یوسف زاده بیان داشت: در زمینه ی فرهنگ متاسفانه آن معنویت و فرهنگ جهادیی که در دوران هشت سال دفاع مقدس شکل گرفته بود و فرهنگ قناعت و ساده زیستی در دولت های بعد از جنگ به فراموشی سپرده شد؛ در دوران سازندگی، کشور به سمت اشرافی گری پیش رفت و فاصله طبقاتی به شدت افزایش یافت.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوررشت افزود: در دوران اصلاحات نیز نه تنها در بحث سبک زندگی اسلامی حرکتی صورت نگرفت، بلکه در زمینه های دیگر فرهنگی همچون حجاب و عفاف و ... طریق تساهل و تسامح و آزادی بدون قید در پیش گرفته شد و از فرهنگ اصلاحات همین بس که به اسلام و انقلاب در این دوره خیانت های زیادی شد.
یوسف زاده گفت: در دوران ریاست جمهوری دولت دهم نیز با وجود فراهم بودن فضای کشور برای کار فرهنگی، باتوجه به هجمه ی شدید غرب و جنگ نرم همه جانبه، کار زیادی صورت نگرفت و با شروع به کار دولت یازدهم، از همان آغاز خبرهای بدی در زمینه ی فرهنگی به گوش رسید و نگرانی دلسوزان انقلاب را برانگیخت که نکند دوباره همان اتفاقات ناگوار دوره ی اصلاحات قرار است در این دولت نیز برای فرهنگ کشور رخ دهد.
وی گفت: گنجاندن واژه «فرهنگ» در نامگذاری سال 93 نشان از این است که مقام معظم رهبری در این مقوله مهم نگرانی زیاد دارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نوررشت با اشاره به نقش مهم دانشگاهیان گفت: وظیفه ی دانشجویان و دانشگاهیان متعهّد در این برهه ی حساس، در زمینه ی اقتصاد، جا انداختن فرهنگ جهادی و سبک زندگی اسلامی و نیز پرورش یافتن دانشجویان متعهد و کارآفرین در دانشگاه هاست تا با پایان یافتن تحصیلات، خود مسبّب ایجاد شغل و بهبود شرایط اقتصادی کشور گردند.
یوسف زاده خاطرنشان کرد: وظیفه ی مسئولین در وهله ی اول، تغییر در نگرش کنونی ارجح دانستن سیاست خارجی و توجه به ظرفیت های داخلی به عنوان اولویت اول و تنها راه حل ممکن است. بدون تغییر نگرش کنونی، یقیناً اقتصاد مقاومتی تحقق نخواهد یافت و باز هم مثل سال های گذشته، امر رهبری روی زمین خواهد ماند.
وی در پایان گفت: امیدوارم تقارن آغاز سال 93 با ایام فاطمیه (س)، درس ولایت پذیری از حضرت زهرا (س) بیاموزیم و فاطمی زندگی کنیم .