به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، ناصر آراسته، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با اشاره به سفر هیئت پارلمانی هلند گفت: متأسفانه دو سفر اخیر این شخص به جای آن که مزایایی برای کشور داشته باشد بیاحترامی به مسئولان کشور و دیدار با فتنه گران را به دنبال داشت؛ ما خواستار شرح ریز و دقیق وزارت امور خارجه در این خصوص هستیم؛ باید آنها برنامه هیئت هلند را شرح دهند، در غیر این صورت دانشجویان انقلابی اجازه ورود این هیئت به کشور را نخواهند داد.
این فعال دانشجویی گفت: وزارت امور خارجه و دستگاه سیاست خارجی ادعا داشتند با مرور زمان خیلی از مسائل حل میشود، اما متأسفانه با این ادعا که ما نیاز به زمان داریم، خیلی از مسائل بازدارنده هستهای را از دست دادهایم.
آراسته ادامه داد: دلسوزان را افراطی و بیسواد خواندند و حالا از رئیس جمهور میخواهیم که توضیح دهد چرا با گذشت این همه وقت، کسی از دانشجویان از توافقنامه دفاع نمیکند.
وی با توجه به اساسی بودن حضور مردم در جریانهای مختلف افزود: سیاست خارجی که مردم در آن نامحرم هستند با شکست روبرو خواهد شد؛ مردم حق دارند بدانند، اما زمانی که آنها و حتی نمایندههایشان را در مجلس نامحرم میدانیم، پایانی جز شکست نخواهیم داشت.
آراسته با اشاره به اصل بودن آیه «أَشِدَّاء عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاء بَیْنَهُمْ» گفت: امروز این قضیه برعکس شده، وزیر امور خارجه توجه کند که خنده با دشمن، آنها را گستاخ تر میکند، بنابراین آنها نیز توهین بیشتری میکنند؛ تکیه به دیپلماسی لبخند باعث تعلیق دستاوردهای شهدا شد؛ همچنین گامهای اعتمادساز نه تنها راه ما را تسهیل نکرد، بلکه دشمن را گستاخ تر نمود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در پایان خاطرنشان کرد: دولت باید به مردم پاسخگو باشد و به صورت آزاد به سوالات دانشجویان جواب داده شود، نه آن طور که در دانشگاه تهران اتفاق افتاد و افراد خاصی در سالن حضور داشتند و به تشکلها اجازه صحبت داده نشد.
وی با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی ابتدا باید موضع خود را مشخص کند، گفت: چارچوب قطعنامه مشخص است و سراسر آن تخریب استقلال کشور محسوب میشود، استقلال کشور یعنی اینکه حاکمیت کشور حق اظهارنظر درباره موضوعات داخلی را دارد و اینکه میتوانداجازه ورود هیئتهای خارجی را دهد و اینگونه نیست هر فردی که بخواهد به ایران بیاید و با فرد دیگری دیدار نماید.
آراسته در ادامه افزود: موضوع حمایت از حزب الله و سوریه نیز که به عنوان نقاط منفی از سوی آنان درباره ایران مطرح شده است باید گفت بدیهی است که هر کشوری برای بقای خود راهبردهای را بیان میکند؛ حمایت از سوریه و حزب الله نیز جزء منافع ملی ما محسوب میشود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران همچنین در خصوص موضوع همجنس بازی که در قطعنامه حقوق بشر اتحادیه اروپا مطرح شد، خاطرنشان کرد: دستگاه دیپلماسی در این زمینه پاسخگو نیست؛ باید مشخص شود که راهبردهای دستگاه دیپلماسی ایران در مورد این موضوع چیست.
وی درباره تأسیس دفتر اتحادیه حقوق بشر در ایران، گفت: اینگونه نیست که تأسیس این دفتر برعهده وزارت خارجه باشد بلکه دستگاههای دیگر نیز باید در این زمینه ا قدام کنند البته متأسفانه بسیاری از افراد در کشور برای تأسیس این دفتر خوشحال هستند اما در این زمینه باید بدانند که اگر طرف غربی از این مرحله جلوتر برود و گستاخی آنان بیشتر شود، فقط به تجمع دانشجویی بسنده نخواهیم کرد.