آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۴۳۶۱

دانشجویان جهادی ارادان در منطقه دهستان شاهرود مشغول خدمت هستند

دانشجویان خواهر دانشکده پیراپزشکی ارادان با نام گروه جهادی وحدت اسلامی در منطقه دهستان شاهرود مشغول کمک رسانی به مردم محروم این منطقه هستند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از سمنان، دانشجویان خواهر دانشکده پیراپزشکی ارادان با نام گروه جهادی وحدت اسلامی در منطقه دهستان شاهرود مشغول کمک رسانی به مردم محروم این منطقه هستند.

 

در این سفر برنامه های آموزشی از جمله کلاس های بهداشت تغذیه، بهداشت فاضلاب، آموزش زبان، آشنایی با دفاع مقدس، آموزش خواندن نماز به کودکان، آموزش احکام و قرائت صحیح قرآن برگزار می شود.


لازم به ذکر است، اردوی جهادگران دانشکده پیراپزشکی ارادان از 13 فروردین ماه آغاز و تا 23 فرودین ماه ادامه دارد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار