کد خبر:۳۰۷۷۴۶

سیروس مقدم «مدینه» را می‌سازد

همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) ساخت سریال ماه مبارک رمضان شبکه یک با عنوان «مــدینــه» کلید خورد.
سیروس مقدم «مدینه» را می‌سازد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیروس مقدم، کارگردان سریال «مدینه» همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) ساخت سریال ماه مبارک رمضان شبکه یک با عنوان «مــدینــه» را کلید زد.

 

وی گفت: این سریال داستان زنی سختکوش، توانمند و مومن است که می‌تواند الگوی صحیح سبک زندگی ایرانی-اسلامی را ترسیم کند.

مقدم با اشاره به اجتماعی و خانوادگی بودن سریال «مدینه» افزود: خانواده محور اصلی قصه است و در سریال نقش مدینه را خانم پریوش نظریه بازی می‌کند و وی نمادی از زنی است که می‌تواند بر چالش و مشکلات فائق آید.

کارگردان این سریال گفت: در این سریال اعتقادات و باورهای دینی خانواده‌ای که سبک درست زندگی کردن را آموزش دیده‌اند ترسیم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سعید نعمت الله نویسنده این داستان است افزود: امید، آگاهی، دین و اخلاق چهار مولفه‌ای است که در این سریال به خوبی به تصویر کشیده می‌شود و این همان چیزی است که در سریال‌ها نیاز داریم.

مقدم ابراز امیدواری کرد: مخاطبان در ایام ماه مبارک رمضان در 30 قسمت شاهد سریال خوب و جذابی خواهند بود.

در مراسم آغاز ساخت این سریال مدیر شبکه یک و جمعی از مدیران و دست اندرکاران گروه اجتماعی این شبکه و خانم سلیحی مشاور امور زنان و خانواده صدا و سیما حضور داشتند.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار