کد خبر:۳۰۹۰۶۶
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد:

مهم‌ترین مشکل پیشروی دانشگاه‌ها عدم استقلال در برنامه‌ها است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با انتقاد از برخی سیاست های بالادستی گفت: مهم‌ترین مشکل پیشروی دانشگاه‌ها عدم استقلال و ناپایداری در برنامه‌ها است.
مهم‌ترین مشکل پیشروی دانشگاه‌ها عدم استقلال در برنامه‌ها است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، سید محمدرضا میرجلیلی روز گذشته در نشست هم اندیشی مدیران مراکز آموزش عالی استان یزد که با حضور استاندار یزد در سالن مرحوم حمیدیا استانداری یزد بیان داشت: مهم ترین مشکل پیشروی دانشگاه ها عدم استقلال و ناپایداری در برنامه ها می باشد.


وی افزود: اگر می خواهیم برندی برای خود باشیم، نباید زیاد تابع سیاست های بالادستی باشیم؛ بلکه باید خود را در شرایط بهتری قرار داده و در سطوحی بالاتر و با استقلال به صورت برنامه های پایدار عمل کنیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تصریح کرد: دانشگاه های استان یزد باید مانند دانشگاه های مطرح کشور به جایگاهی برسند که این تغییر سیاست ها باعث ایجاد خلل در برنامه های آنها نشود و تنها باعث تغییر در بخش کوچکی از برنامه های آنها شود.


میرجلیلی با اشاره به مشکلات پیش روی مراکز آموزش عالی تصریح کرد: کپی پایان نامه ها، کاهش اعتماد صنعت به دانشگاه ها، بی اعتمادی برخی از دانشجویان از جمله مهمترین دلایل کاهش ورودی دانشجویان در برخی از رشته ها است که باید با برنامه ریزی مناسب از این مشکلات بکاهیم.


وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی با توجه به شرایطی که دارد نیروی مورد نیاز خود را تربیت کرده و آن را به کار می گیرد که در این راستا ما نیز باید در دانشگاه های دیگر نیز نیرو را براساس نیاز تربیت کرده و آنها را به کار بگیریم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: مدیران دانشگاه ها باید در برنامه ریزی های خود به جای توجه به فعالیت های سایر دانشگاه ها به امکانات و توانایی های مراکز خود توجه داشته باشند.


میرجلیلی خاطرنشان کرد: کاهش اعتماد جامعه به مدارک دانشگاه ها به نحوی است که حتی بعضا شاهد هستیم خود دانشجویان نیز برای مدارک خود ارزش قائل نبوده و تنها به دانشگاه به عنوان محلی برای گذران دوران جوانی خود نگاه می کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار