کد خبر:۳۰۹۲۸۷
آیت الله مکارم شیرازی :

موفقیت کشور به دانشگاه ها وابسته است / تاکید بر تقویت علمی و اخلاقی دانشگاه ها

مرجع تقلید جهان تشیّع گفت: موفقیت امروز و آینده کشور تا حد زیادی به دانشگاه‌ ها وابسته است و به همین دلیل هر گونه اصلاحی در دانشگاه‌ها صورت گیرد در مجموع به نفع کشور خواهد بود.
موفقیت کشور به دانشگاه ها وابسته است / تاکید بر تقویت علمی و اخلاقی دانشگاه ها

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی پیش از ظهر امروز در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور کشور و جمعی از مدیران ارشد این دانشگاه، با بیان اینکه دانشگاه‌ها نقش اساسی در اداره کشور دارند، اظهار داشت: موفقیت و توفیقات امروز و آینده کشور به مقدار زیادی به دانشگاه‌ها وابسته است و به همین دلیل هر گونه اصلاحی در دانشگاه‌ها صورت گیرد در مجموع به نفع کشور خواهد بود.


آیت الله مکارم شیرازی ادامه داد: اگر ناهنجاری‌هایی در دانشگاه وجود داشته باشد موجب سرایت آن به جامعه خواهد شد که به همین دلیل هرگونه سرمایه گذاری در جهت از میان برداشتن ناهنجاری‌ها در دانشگاه‌ها به جا و مطلوب خواهد بود.


دانشگاه‌های کشور باید از جهت علمی تقویت شوند


این مرجع تقلید تاکید کرد: دانشگاه‌های کشور باید از جهت علمی تقویت شوند و در این مسیر باید تلاش شود تا سطح علمی دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های دنیا قابل رقابت و مقایسه باشد.


آیت الله مکارم شیرازی، تقویت اخلاق در کنار علم را یکی دیگر از ضروریات دانشگاه‌ها برشمرد و ابراز داشت: علم و اخلاق همانند دو بالی است که فقدان هر کدام پرواز را ممکن نخواهد ساخت که همزمان با ارتقاء علمی باید اخلاق و فرهنگ را نیز بالا برد.


وی عنوان کرد: امروز غرب به مسائل علمی توجه می‌کند اما از مسائل اخلاقی غفلت دارد و به همین دلیل ظالمان و مستکبران از پیشرفت‌های علمی آنان استفاده‌های نامطلوب می‌کنند و از طرفی هم دم از حقوق بشر می زنند.


بی‌توجهی به اخلاق برای کشور آسیب زا است


این مرجع تقلید بیان داشت: نه تنها برای آخرتمان بلکه برای دنیای خود نیز باید تلاش کرد و همزمان با پیشرفت‌های علمی زمینه ارتقاء مسائل اخلاقی و فرهنگی را در بین دانشجویان و آحاد جامعه فراهم کنیم که بی‌توجهی به اخلاقیات می‌توند برای کشور آسیب زا باشد.


آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه در گذشته علم و مراکز علمی در دنیای اسلام و از آن مسلمانان بود به دانشمندان بزرگی همانند جابربن حیان، بوعلی سینا، شیخ بهایی و خواجه نصیرالدین طوسی اشاره کرد و گفت: این اواخر دانشگاه از غرب وارد ایران شد و به همین دلیل فرهنگ غربی در تار و پود دانشگاه‌ها دیده می‌شد که در این راستا موظفیم تا فرهنگ فاسد غربی را در نظام اسلامی از دانشگاه‌ها جدا کنیم.


وی با انتقاد از فعالیت‌های برخی از دانشگاه‌ها و تاثیر آن بر فرهنگ شهر‌ها بیان داشت: معتمدین برخی از شهر‌ها پیش ما می‌آیند و می‌گویند از وقتی که فلان دانشگاه را در شهرمان راه اندازی کردند شهرمان از بعد فرهنگی خراب شد.


استاد برجسته حوزه علمیه قم، همچنین تاکید کرد: باید برای استعدادهای بر‌تر نیز تسهیلاتی قرار داد تا آنان به واسطه عدم توانایی مالی از ورود به دانشگاه‌ها محروم نشوند.
وی در پایان بر ترویج فرهنگ اسلامی در دانشگاه ها تاکید و کرد و افزود: باید دانشجویان را با محتوای قرآن ، سیره پیامبر اسلام و ائمه معصومین(ع) و همچنین مسائل اخلاقی آشنا کرد.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار