کد خبر:۳۰۹۳۵۹
رئیس دانشگاه ایلام:

ایجاد نشاط علمی و اجتماعی رویکرد جدید ریاست دانشگاه ایلام می باشد

رئیس دانشگاه ایلام گفت: ایجاد نشاط علمی و اجتماعی رویکرد جدید ریاست دانشگاه ایلام است.
ایجاد نشاط علمی و اجتماعی رویکرد جدید ریاست دانشگاه ایلام می باشد

به گزارش خبرنگار « خبرگزاری دانشجو» در ایلام، رضا صحرایی در اختتامیه جشنواره دانشگاه پاک که شب گذشته با حضور رئسای دانشگاه های استان، مشاور مدیر کل معاون فرهنگی وزارت، اساتید و دانشجویان در دانشگاه ایلام برگزار شد بیان کرد: برگزاری جشنواره های پاک در دانشگاه های کشور سبب ایجاد نشاط در میان جامعه هدف می شود.


وی ادامه داد: حضور اینجانب در میان دانشجویان پیش از انجام آیین تودیع و معارفه رسمی، باعث افتخار و مباهات بنده می باشد.


رئیس دانشگاه ایلام با بیان این که از نقطه نظر اجتماعی، دانشگاه ها پاک ترین محیط در کشور هستند تصریح کرد: کمترین نگرانی ها و بیشترین امیدها به جامعه دانشگاهی معطوف است.


صحرایی مراکز آموزش عالی را یکی از پاک ترین و بی حاشیه ترین نهادها در کشور دانست و ادامه داد: رسالت وزارت آموزش عالی تربیت جوانان در راستای تعالی کشور است.


وی اذعان داشت: ایجاد نشاط علمی و اجتماعی رویکرد جدید ریاست دانشگاه ایلام می باشد.


رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به بیانات رئیس جمهور تصریح کرد: با وجود آن که معضلات فراوان است اما هیچکدام از ما هراسی از مقابله با مشکلات موجود نداریم.


صحرایی مشکلات بازمانده از دولت پیشین را سد راه دولت جدید عنوان کرد و گفت: با تکیه بر قدرت لایزال الهی، تدبر و امید به گره گشایی از مشکلات موجود برای استیلای ایران اسلامی خدمت خواهیم کرد.


وی بیانات مقام معظم رهبری را نصب العین خود در اداره دانشگاه ایلام دانست و خاطرنشان نمود: از هیچ کوششی برای ارتقا سطح علمی دانشگاه ایلام دریغ نخواهم کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار