دولت جدید هم اوضاع «سینما» را بهتر نکرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۷۴۰

دولت جدید هم اوضاع «سینما» را بهتر نکرد

فرزاد موتمن گفت: دولت جدید نیز در «سینما» به دنبال به دست آوردن دل جناح‌ها و طیف‌های مختلف است.
دولت جدید هم اوضاع «سینما» را بهتر نکرد

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،فرزاد موتمن کارگردان سینما، در خصوص این موضوع که چرا امید در سینمای جهان متجلی تر از سینمای ایران است  گفت: در سینمای جهان انوع فیلم وجود دارد و توأمان به تلخی و شیرینی زندگی پرداخته می‌شود، به عبارتی آنها هیچ وقت پروژه‌هایی با مضمون امید راه نمی‌اندازند و از طرفی نمی‌توان هز چیز تلخی را در سینمای ایران ناامیدی و سیاه‌نمایی خواند.

 

وی ادامه داد: سینمای امید می‌تواند از تلخ‌ترین فیلم‌ها بوجود بیاید و نباید امید را به زور وارد سینما کرد، به نظر من باند بازی، دسته‌بندی، پارتی بازی و رانت خواری است که در سینما موجب ناامیدی می‌شود و دولت جدید هم به دنبال به دست آوردن دل جناح‌ها و طیف‌های مختلف است ،در چنین شرایطی اوضاع بدتر نشده باشد بهتر نشده است.


وی بیان کرد: انگار مسئولان فرهنگی ما اطلاعات زیادی از سینما ندارند چرا که امید از دل تراژدی بیرون می‌آید، من معتقدم نسخه پیچی برای هنر آن را نابود می‌کند.


موتمن تاکید کرد: باید اجازه دهیم هنر و فرهنگ در جاهای مختلف کشورمان به کار طبیعی خود ادامه دهد و چنانچه که سینما راه طبیعی خودش را برود امید در سینمای ما ظاهر می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار