به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، زوج جوان دانشجو همراه با حضور خانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران آغاز زندگی مشترک و خطبه عقد خود را در کنار مزار پنج شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر برگزار کردند.
در این مراسم معنوی و سراسر شور، عطوفت و دلدادگی حجت الاسلام میردامادی نماینده ولی فقیه و امام جمعه موقت اصفهان طی سخنانی گفت: بسیاری از شهدای گران قدر انقلاب اسلامی در آستانه تشکیل زندگی جدید خود از همه زیبایی ها گذشتند تا در تاریخ ماندگار و رضوان الهی را برای خود بدست آورند.
حجت الاسلام میردامادی برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی در کنار قبور شهدا را سنت حسنه ای برشمرد که باعث برکات و خیرات فراوان در زندگی و حفظ ارزشهای اسلامی می شود.
امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: چنین فضاهای نورانی و با معنویت جهت فاصله گرفتن از معصیت خدا بسیار مؤثراست و باید در بین جوانان نهادینه و فرهنگ سازی شود تا ضمن پرهیز از هزینه های زیاد در تالارها به صفای دل و نورانیت قلب نائل شوند.
خاطر نشان می سازد در این مراسم دکتر مهران مجلسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر و جمع کثیری از دانشجویان، کارکنان همراه با خانواده آنان نیز حضور داشتند و فضایی بسیار صمیمی و آکنده با نور ایمان، خلوص و فداکاری بوجود آمد.