کد خبر:۳۱۲۰۲۲
حسینی در جمع خبرنگاران:

نمایشگاه کتاب به توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در کشور کمک می‌کند /در حال خواندن تفسیر موضوعی معنوی هستم

وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم گفت: نمایشگاه کتاب فرصت بسیار خوبی برای دوستداران کتاب است و کمک می‌کند فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در کشور توسعه پیدا کند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در پنجمین روز از نمایشگاه کتاب بازدید به عمل آورد و در جمع خبرنگاران گفت: نمایشگاه کتاب فرصت بسیار خوبی است برای دوستداران کتاب که با تازه‌های کتاب آشنا شوند نمایشگاه قطعا فضای مناسبی است که به توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در کشور کمک می‌کند.
 
وی ادامه داد: در نمایشگاه کتاب مردم به صورت رودررو با ناشرین شاعران و نویسندگان گفتگو می‌کنندو این فضا برای افراد به ویژه نسل جوان می‌تواند مفید و موثر باشد.
 
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه هر ساله این انتظار می‌رود که نمایشگاه کتاب با نظم و انضباط بیشتری برگزار شود افزود: روند رو به رشدی را در گذشته و در حال حاضر در نمایشگاه شاهد هستیم سال‌های گذشته برای من این امکان وجود نداشت که بتوانم همه غرفه‌ها را به خوبی بازدید کنم اما امسال با وقت بیشتری می‌توانم همه غرفه‌ها را ببینم چرا که رصد کتاب برای من لذت بخش است.
 
حسینی در ادامه سخنانش پیرامون قیمت کتاب‌ها در نمایشگاه امسال و تفاوتش با سالیان گذشته اظهار داشت: من خیلی به قیمت کتاب‌ها دقتی نکردم ولی همین طور که مردم به کتاب اهمیت می‌دهند و جایگاهی برای خرید کتاب در نظر می‌گیرند خوب است مردم نباید فکر کنند پولی که برای خرید کتاب درنظر می‌گیرند هدر می‌رود چرا که گاهی اوقات یک کتاب خوب می‌تواند سرنوشت یک فرد را دگرگون کند به عنوان نمونه مطالعه زندگی‌نامه یک شخصیت برجسته گاهی می‌تواند در یک فرد تحول روحی ایجاد کرده و مسیر زندگی‌اش را عوض کند فکر نمی‌کنم ما نسبت به کالاهای دیگر فقط از گرانی کتاب ناراحت باشیم.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در خصوص تفاوت نمایشگاه کتاب امسال نسبت به سال‌ گذشته گفت: تفاوت عمده نمایشگاه این است که هر سال نسبت به سال قبل کتاب‌های جدیدتری در نمایشگاه توزیع می‌شود به هر حال ناشرین تلاش می‌کنند هر ساله کتاب‌های مناسبی را ارائه دهند نمایشگاه فرصت و یک آزمون و خطایی برای ناشرین است تا ببینند چه کتاب‌هایی بیشتر مورد نیاز مردم است قطعا این انتظار می‌رود هر سال شاهد نوآوری و خلاقیت بیشتری در نمایشگاه باشیم.
 
حسینی در ادامه با اشاره به اینکه من در حال حاضر مشغول خواندن کتاب تفسیر موضوعی معنوی هستم گفت: در حال حاضر کتاب‌های متعددی در دست تالیف دارم.
 
وی در ادامه در پاسخ به اینکه با توجه به شعار مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی در نمایشگاه امسال باید شاهد چه تحولاتی باشیم بیان کرد: چون در آغاز سال هستیم نمی‌شود قضاوت کرد اما به هر حال روندی که در سال‌های گذشته بوده ادامه پیدا کرده و در آغاز سال نمایشگاه به عنوان مهم‌ترین رویداد فرهنگی است که می‌تواند فضای خوبی را در جامعه ایجاد کرده و مردم را به کتاب علاقه‌مند کند قطعا در نمایشگاه جلسات و نسشت‌هایی برگزار می‌شود که قطعا به این مسئله می‌پردازد به هر حال ما باید امسال شاهد تفاوتی نسبت به سال‌های قبل در نمایشگاه باشیم.
 
وی افزود: همه مسئولین ناشرین و نویسندگان در این راستا وظیفه دارند و کسی نباید از وظیفه خود فرافکنی کند فکر می‌کنم در این صورت امسال شاهد اقدامات مفیدی باشیم.
 
حسینی در بخش پایانی سخنانش در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره حضور ناشرین تالیفی که در دوره‌های قبل در نمایشگاه نبوده‌اند اما در این دوره مجوز گرفته‌اند چیست خاطر نشان کرد: اگر این گونه بوده باید تعداد معدودی از ناشرین باشند به هر حال قطعا براساس ضوابطی که در این دوره حاکم بوده این اتفاق افتاده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار