کد خبر:۳۱۳۹۰۵
کارشناس اداره کل پزشکی قانون خراسان رضوی:

40 درصد مرگ‌هایی که به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد

کارشناس اداره کل پزشکی قانون خراسان رضوی گفت: 40 درصد مرگ‌هایی که به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جواد سالاری امروز نخستین سمینار تخصصی آموزشی«مرگ شناسی»توسط علمی بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در آمفی تئاتر پردیس این دانشگاه برگزار شد با اشاره به این‌که در 50 درصد موارد زمانی که جسد در صحنه مورد بررسی قرار می‌گیرد قضیه قتل منتفی می‌شود بیان داشت: ارزیابی جوانب، نظارت به نقل و انتقال جسد، پرهیز کامل از اظهار نظر عجولانه و گذاشتن یافته‌ها در کنار هم از جمله وظایف پزشک قانونی حین مشاهده جسد است.


وی نخستین اصل در صحنه جرم را حفظ صحنه دانست و ابراز داشت: پزشک قانونی به هیچ وجه نباید در صحنه تغییر کند ایجاد کند تا مستند سازی شود همچنین نمونه برداری از بقایای انسانی و یا اشیا مانند خون، اثر انگشت، چاقو و غیره بسیار مهم است.


کارشناس اداره کل پزشکی قانون خراسان رضوی با بیان این‌‌که بررسی صحنه جرم بسیار حائز اهمیت است خاطرنشان کرد: مستند سازی صحنه جرم از طریق از طریق عکاسی و فیلمبرداری انجام می‌شود و این دو روش سنگ بنای هر گونه تحقیقات جنایی هستند.


سالاری باید بدانیم که در این زمینه باید بسیار هوشمند و هدفمند باشیم. عکاسی باید ابتدا از نمای دور صورت گیرد و بعد نما را نزدیک‌تر کنیم و چنانچه صحنه جرم بسیار بزرگ بود می‌توان صحنه را به چند قسمت تقسیم و بعد عکس‌برداری کرد.


وی در خصوص علل ارجاع جسد به پزشکی قانونی گفت: ممکن نبودن تشخیص علت فوت در بیمارستان، مشخص نبودن هویت فرد، بیماری‌های نوپدید، شکایت توسط بستگان، قتل، خودکشی، مرگ به دنبال هر گونه منازعه، مرگ‌های ناشی از سلاح گرم و سرد، مرگ به دنبال تصادف و مسمومیت و مواد مخدر، مرگ در مکان‌های عمومی و غیر قابل توجیه و غیره از جمله علل ارجاع جسد به پزشکی قانونی است.


کارشناس اداره کل پزشکی قانون خراسان رضوی در پایان تصریح کرد: 40 درصد مرگ‌هایی که به پزشکی قانونی ارجاع می‌شود در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار