
دغدغه شهید مطهری احیای دین بود

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، مجتبی مطهری امروز در همایش «تعادل اندیشه از نگاه شهید مطهری» در دانشگاه پیام نور زنجان با تبیین ویژگی های پدرش بیان داشت: شهید مطهری به مطالعه، علم آموزی و تحقیقی عشق می ورزید و معتقد بود انسان برای رسیدن به اهداف خود باید در این مسیر عاشقانه گام بردارد.
وی خاطرنشان کرد: شهید مطهری تاکید بسیاری بر اخلاق و اخلاق آموزی داشت و معتقد بود اخلاق آموزی در کنار آموختن سایر علوم ضروری است.
فرزند شهید مطهری با بیان اینکه دغدغه شهید مطهری درد دین و احیای دین بود، ادامه داد: علامه مطهری معتقد بود انسان بدون تزکیه نفس و فارغ از اخلاق به جایی نمی رسد، وی آموختن الهیات، ادبیات و عرفان را برای هر انسانی لازم می دانست.
این استاد دانشگاه آثار پدر را «اثر وصل» معرفی کرد و گفت: پدر با عشق و علاقه و خالصانه به امور خود می پرداخت و آثارشان هنر و دین و علم را به هم پیوند زده است.
وی تصریح کرد: شهید مطهری احترام به استاد و والدین و نیز متقابلا دغدغه مند بودن استاد نسبت به شاگرد را همواره مورد تاکید قرار می دادند.
فرزند شهید مطهری با اشاره به مسئولیت پذیری علامه مطهری نسبت به دانشجویان گفت: پدر همواره با وضو در کلاس درس حاضر می شدند و با دقت به مشکلات دانشجویان رسیدگی می کردند، علامه معتقد بودند دانشجو باید درس را درک کند و استاد موظف است در این مسیر او را کمک کند.
وی با بیان اینکه علامه علاقمند بود که فرزندش طلبه شود، بیان داشت: پدر راضی نبود به دانشگاهی که دختر و پسر در آن مختلط است، بروم و می گفت: «من اگر جای مجتبی بودم، طلبه می شدم؛ البته دانشگاه هم خوب است»؛ اما انتخاب را به عهده خودم گذاشت.
مطهری با اشاره به علاقه دو سویه شهید مطهری و امام خمینی(ره) به یکدیگر گفت: تاکید بر احترام به استاد و رعایت مکارم اخلاقی و تزکیه از ویژگی های استاد مطهری بود.
در این مراسم رئیس دانشگاه پیام نور استان زنجان نیز در ادامه با ارج نهادن به مقام علامه مطهری گفت: آنچه استاد مطهری و آثارش را برتری کرده، تعادل بین دانش، بینش و حکمت وی است.
سید محمد موسوی تصریح کرد: توجه به ارزش های اخلاقی و نظم و جامع الاطراف بودن از ویژگی های بارز استاد مطهری بود.