آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۵۲۵۲
روز‌ی‌طلب در آیین رونمایی از کتاب «شاهد عینی»:

تاریخ‌نگاری انقلاب عزم جدی می‌طلبد/ سری دوم و سوم «شاهد عینی» آماده می‌شود

مولف کتاب شاهد عینی گفت: تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی عزم جدی می‌طلبد و ما برای ثبت وقایع با مشکل سند روبه‌رو هستیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» آیین رونمایی از کتاب شاهد عینی با حضور محمدحسن روزی‌طلب، نادر طالب‌زاده و دکتر مقدم‌فر در سازمان فرهنگی رسانه‌ای اوج برگزار شد.


محمدحسن روزی‌طلب گفت: شاهد عینی پروژه‌ای بود که از سال 90 آغاز شد و اواخر سال 91 بخش اول آن به اتمام رسید.


وی گفت: این کتاب گفتگوهای وحید یامین‌پور با شاهدان عینی در حوادث انقلاب اسلامی است که گردآوری شده و خیلی زودتر از اینها آماده چاپ بود ولی به دلیل برخی مشکلات مانند پخش گفت‌وگو از رسانه ملی به تعویق افتاد.


روزی‌طلب ادامه داد: امیدوارم سری‌های دوم و سوم آن هر چه زودتر آماده شود.


وی گفت: ما در دو سه سال اخیر در باره تاریخ‌نگاری انقلاب با این واقعیت آشنا شدیم که دشمنان قسم‌خورده این ملت پیش‌فعال‌تر از ما در وقایع‌نگاری انقلاب اسلامی بوده‌اند و هیچ اتفاقی در این مدت نیفتاده که دشمنان درباره آن فیلم یا کتاب ننوشته یا نساخته باشند.


وی گفت: کم‌کاری برخی از دوستان در ثبت وقایع نسل‌های آینده ما را دچار مشکلات جدی کرده و آنان را دچار شبهاتی درباره تمام ابعاد انقلاب مانند امام، جنگ تحمیلی و یا همین وقایع انقلاب اسلامی می‌کند.


وی گفت: تاریخ‌نگاری انقلاب اسلامی عزم جدی می‌طلبد ولی ما در ثبت این وقایع با مشکل نبود سند و یا دسترسی نداشتن به آنها مواجه هستیم.


وی در پایان اظهار داشت: این ششمین کتاب من در دو سال اخیر است.


کتاب شاهدان عینی مجموعه گفت‌وگوهای با نقش‌آفرینان انقلاب اسلامی مانند ناصر نوبری، جواد منصوری، حمیدرضا مقدم‌فر، عباس‌علی نوری، حسین مظفر، مصطفی کواکبیان، محمدحسن قدیری ابیانه، غلامعلی افروز، علی‌محمد بشارتی جهرمی، احمد توکلی، عبدالحسین روح‌المینی، حسین شیخ‌الاسلام، دکتر صفار هرندی و مرحوم حبیب‌الله عسگراولادی می باشد که به کوشش وحید یامین‌پور و محمدحسن روزی‌طلب به نگارش درآمده است.

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار