به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسین یکتا در برنامه تلویزیونی راز به کارگردانی نادر طالب زاده که امشب از شبکه چهار سیما به روی آنتن رفت، با بیان اینکه رزمندگان در فضای هشت سال دفاع مقدس ساخته شدند، گفت: در آنجا بند ناف تعلقات دنیایی بریده می شد و فضای فرهنگی در جبهه ها حاکم بود، به گونه ای که در جبهه ها جمع رزمندگان، کار و حتی مرگ شان خدایی بود؛ چرا که در آن دوران جهاد در کشور وجود داشت.
وی با بیان اینکه جهاد یکی از درهای بهشت است، ادامه داد: وقتی امام خمینی گفتند که جنگ در راس امور است، همه نگاه ها به سمت رفتن به جبهه ها بود و زمانی که امام فرمودند جزایر باشد حفظ شود همه رزمندگان به دنبال حفظ فرمان امام بودند؛ اگر امروز اثری از صدام نیست و پیوند دوستی بین دو کشور وجود دارد، به برکت خون شهدا است.
فعال جبهه فرهنگی اظهار داشت: در واقع ما متولی راهیان نور در کشور نیستیم، بلکه ما نیز یکی از خادمان این موضوع در کنار دیگر خادمان هستیم؛ در واقع شهدا یک بار شهید شدند ولی از زمانی که بحث تفحص ها در کشور پیچید و شهدا رخ نشان دادند مسئله راهیان نور شکل گرفت؛ به عبارت دیگر از زمان اصلاحات و دورانی که عده ای می خواستند ایمان جوانان را بدوزدند که رهبر معظم انقلاب در کنار شلمچه درباره شهدا صحبت کردند، اساس راهیان نور شکل گرفت.
یکتا با بیان اینکه در مسئله راهیان نور با زمان های متفاوتی روبه رو هستیم، افزود: امروز نگاه های کیفی تری به راهیان نور وجود دارد و شاهد حضور افراد از سراسر دنیا هستیم به گونه ای که مردم نقطه نقطه دنیا دلشان با شهدای هشت سال دفاع مقدس است. به عبارت دیگر در حال حاضر حاکمیت شهدا بر دل ها آغاز شده که تنها بخشی از آن در راهیان نور تجلی یافته است.
وی با اشاره به حضور پروفسوری از فرانسه در راهیان نور کشور گفت: زمانی که وی به راهیان نور آمد، عنوان کرد که اگر قطعه ای از این زمین را در اروپا داشتند، کارهای بزرگی انجام می دادند و حتی دختری از نیویورک نیز که مقداری از خاک مناطق جنگی را برداشته بود، گفته بود که انسان می تواند با این خاک درد و دل کند.
فعال جبهه فرهنگی با بیان اینکه امام خمینی گفته بودند که خاک های مناطق جنگی تا ابد دارالشفای عاشقان هستند، تصریح کرد: امروزه بسیاری از دختران و پسران از فضای فرهنگی کشور ترسیده و سخنان رهبری را درباره جهاد فرهنگی به خوبی حس کرده اند و به خوبی شاهد تاثیرگذاری راهیان نور در فضای کشور هستیم.
یکتا ادامه داد: در وهله اول باید باور کنیم که جنگ همه جانبه ای در عرصه فرهنگی شروع شده است، متاسفانه در دوران دفاع مقدس افراد زیادی در نماز جمعه ها شعار جنگ جنگ تا پیروزی را سر دادند ولی به جبهه ها نیامدند، در حالی که دیدیم در آخر نه تنها دشمن پیروز نشد بلکه انقلاب مان به دنیا نیز صادر شد و در عرصه فرهنگی نیز این اتفاق خواهد افتاد. دشمنان در اولین اقدام جنگ سخت را شروع کردند و بعد از آن جنگ اقتصادی،جنگ علمی، ترور دانشمندان و ... را دنبال کردند که در کنار همه آنها به حوزه فرهنگ نیز حمله می کردند تا زمانی که ناتوی فرهنگی شروع شد و امروز نیز در جهاد فرهنگی به سر می بریم.
وی تصریح کرد: دشمنان در مقابل ما جبهه عظیم رسانه ای، مالی، یارگیری بین المللی و ... را راه انداخته اند و همان طور که دیدیم بعد از قضیه بلوک شرق ناتو را از بین نبرد، امروز نیز ناتوی فرهنگی بر علیه ما ایجاد کرده است و ما باید باور داشته باشیم که موشک باران فرهنگی شروع شده و دشمنان با استفاده از فضای مجازی، ماهواره ها و .... تیرهای خود را در این جنگ به سمت ما شلیک می کند.
این فعال جبهه فرهنگی با بیان اینکه حضور بسیجی هایی که تنها هدفشان رضای خدا بود در جبهه ها باعث شد امروز انقلاب اسلامی به این جایگاه برسد، گفت: امروز نیز با حضور نیروهای خالص در حوزه فرهنگ باید خودجوش و جبهه ای عمل کنیم و صحبت های مقام معظم رهبری در روزهای آغاز سال 93 در مشهد نشان از شروع جهاد در این حوزه دارد.
یکتا اضافه کرد: ابتکار یعنی اینکه امروز ما وارد میدان جنگ فرهنگی شویم و در وسط میدان ناتوی فرهنگی کار کنیم، خوشبختانه شاهدیم که مجموعه ای خودجوش و مردمی در حوزه فرهنگ شکل گرفته که در مقابل دشمن ایستادگی می کند، به عبارت دیگر امروز لشکرهایی در حوزه کتاب، رسانه، هیئت، فیلم و .... به صورت خودجوش ایجاد شده و علاوه بر آن جبهه فرهنگی نیز در حال ایجاد نگاه های کاربردی در این حوزه است و می بینیم که همت ها، خرازی ها، باقری ها و .... نسل سوم انقلاب به جنگ فرهنگی آمده اند.
وی با بیان اینکه وقتی به نسل جوان نگاه می کنم، عده ای را می بینم که همانند ابراهیم درون آتش هستند، اظهار داشت: امروزه جنگ در عرصه فرهنگ جنگ نفر به نفر است؛ طبیعتا در این جنگ عده ای تیر می خورند ولی شاهد هستیم که در جنگ فرهنگی نیز همانند دوران دفاع مقدس که حسن باقری خبرنگار به تئوریسن جنگ تبدیل شد، جوان هایی در اعتکاف شرکت می کنند که ظاهرشان تناسبی با اینگونه مراسم ها ندارد.
این فعال جبهه فرهنگی یادآور شد: جامعه و افراد همیشه هستند و اگر افراد در جایی جامانده اند، در واقع این ما هستیم که از دستگیری آنها جا مانده ایم؛ البته امروز شاهدیم که جوان ها علم به دست گرفته اند و در کنار فرمانده جنگ نرم، مقام معظم رهبری حرکت می کنند و ثابت خواهند کرد که در جنگی نابرابری که در آن قرار گرفتند نه تنها دشمن را شکست می دهند بلکه به عقبه آن نیز نفوذ می کنند؛ این مسئله را می توان از نحوه آرایش جبهه خودی به خوبی دریافت.
یکتا گفت: آنچه امروز در جبهه فرهنگی و مسئله اعتکاف می بینیم انسان را یاد ماه رجب جبهه های دفاع مقدس می اندازد، اگر در آن ایام جوان ها خواستند و به مقصد هم رسیدند، امروز نیز اینگونه است و این مسئله را می توان در بحث هسته ای مشاهده کرد. امروزه تمام دنیا از یک فرمانده جنگ سخت مان یعنی سردار سلیمانی می ترسند، این در حالی است که وی تنها یکی از فرماندهان ما به شمار می رود و ما هنوز فرماندهان جبهه جنگ نرم مان را نشان نداده ایم.
وی با بیان اینکه به برکت امام، شهدا و انقلاب اسلامی نه تنها بساط قاعده جهانی بر هم ریخت بلکه آمریکا در ایجاد استثمار نوین نیز دچار مشکل شد، افزود: امروز می بینیم که برای تصمیم گیری در مسئله سوریه، عراق، افغانستان و فلسطین حتما باید ایران حضور داشته باشد و به عبارت دیگر ایران در هر مسئله جهانی یک نقشی بر عهده دارد، علاوه بر آن مسئله ولی فقیه و حضور فردی عادل، مجتهد، فقیه و ... در راس حکومت که مقدمه ای برای ایجاد انقلابی بزرگ است، باعث عصبانیت دشمنان شده است؛ چرا که آنها نمی خواهند با وقوع انقلاب اسلامی حیات طبیه شکل بگیرد که اگر اینگونه شود، آمریکایی ها دیگر نمی توانند بر دنیا سلطه داشته باشند و برده بردار نوین کنند، همچنین آنها دیگر قادر نخواهند بودند به زنان نگاه ابزاری داشته باشند و ... .
این فعال جبهه فرهنگی افزود: حرف مان به دولتمردان این است که آنها باید زیرساخت های جنگ فرهنگی را فراهم کنند تا مردم و مجموعه های خودجوش بتوانند در این حوزه کار کنند، در واقع آنها باید آرایش جنگی به خود بگیرند، در حالی که می بینیم برخی از نهادها حتی آرایش بنگی نیز به خود نگرفته اند. طبیعتا نیروی خودجوش مردمی که در حوزه جنگ فرهنگی آرایش گرفته است از دولت انتظار حمایت دارد و باید گفت که امروز هر خانه باید یک سنگر در حوزه جنگ فرهنگی تبدیل شود.
یکتا با بیان اینکه هر کسی که عاشق امام حسین (ع) است باید وارد میدان شود، تصریح کرد: آتش امروز دشمن برای جلوگیری از شکل گیری حیات طبیه است؛ از این رو مردم باید با تمام قوا وارد میدان شوند؛ چرا که جنگ فرهنگی یک جنگ عمومی به شمار می رود.
وی افزود: بعد از فتنه 88 مقام معظم رهبری فرمودند که یک روز قلم ها باز می شوند و می توانند در این باره بنویسند، یک روز نیز بالاخره مشخص می شود که آتشی که امروز دشمنان در حوزه فرهنگ می ریزند، به چه دلیل است و آنها چه نقشه ای برای دختران و پسران مان کشیده اند؛ با این حال در نهایت پیروز این جنگ نیز همانند هشت سال دفاع مقدس ما هستیم؛ البته هر چه این پیروزی زودتر و با تلفات کمتری به دست بیاید، قطعا بهتر خواهد بود.
این فعال جبهه فرهنگی با بیان اینکه فرهنگ همانند هوا می ماند، تصریح کرد: اینکه دولت می گوید می خواهد فرهنگ را واسپاری کند، باید دید که فرهنگ قرار است به دست چه کسانی بیفتد، چرا که قطعا فرهنگ را نباید به دست منافبین داد بلکه این حوزه باید به دست بچه های ارزشی و همان هایی که به اعتکاف ها می روند، سپرده شود؛ امروز باید باور کنیم که فرهنگ امر اول است و تربیت نسل آینده از اوجب واجبات به شمار می رود.
یکتا با بیان اینکه امروزه مسئله جمعیت جدی است، اظهار داشت: باید مواظب انحراف فرهنگی نسل جوان باشیم؛ امروزه دیگر فرهنگ مردمی انقلاب مختص داخل کشور نیست بلکه این فرهنگ در تمام دنیا گسترش یافته است؛ البته سیل عظیمی از نسل سوم انقلاب امروز آماده اند تا در میدان حاضر شوند و باید گفت که تا دیگر زمان زیادی به صبح نمانده است.
وی خاطر نشان کرد: به دشمنان و ایادی شان می گوییم که دیگر کارشان تمام است.