به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از روزنامه البناء، فیصل المقداد در مطلبی با اشاره به کارشکنی های کشورهای غربی علیه انتخابات ریاست جمهوری در سوریه آورده است: ما شاهد مواضع خصمانه آمریکا و همپیمانان آن فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی علیه انتخابات ریاست جمهوری سوریه و ضد اقدامات اصلاح طلبانه دولت سوریه در راستای تقویت دموکراسی و حقوق بشر و حاکمیت قانون هستیم.اگر برخی از منع کردن شهروندان سوری مقیم این کشورها برای رفتن به پای صندوق های رای ابراز شگفتی کردند اما ما این اقدامات را نشانه نفاق کشورهای غربی در برخورد با مفاهیم دموکراسی می دانیم.
کشورهای غربی با توجه به خوی استعماری و سیاست های دوگانه خود در راستای منافع خود و منافع اسرائیل حرکت می کنند زیرا اگر این کشورها از دموکراسی،آزادی،انتخابات و حقوق بشر و عدالت دم می زنند باید به این مفاهیم در همه کشورها توجه کنند و آنها را پیاده کنند.
این کشورها با برخی از رژیم ها تعامل دارند که با مفاهیم دموکراسی و آزادی بیان و حقوق بشر بیگانه اند رابطه کشورهای غربی با برخی کشورهای حوزه خلیج فارس را با توجه به نقض ارزش های دموکراتیک و حقوق بشر و عدالت و دیگر مفاهیم چگونه می توان تفسیر کرد؟عربستان سعودی اندک توجهی به دموکراسی و برگزاری انتخابات ندارد.
مقامات فرانسوی از اینکه آمریکا به سوریه حمله نظامی نکرده است ناراحت هستند این موضع گیری فرانسوا اولاند رئیس جمهوری و لوران فابیوس ضد سوریه با مواضع این کشور به عنوان عضو دائمی شورای امنیت و اهداف منشور ملل متحد که بر حل مشکلات از راه سیاسی و دیپلماتیک اصرار دارد در تناقض آشکار است.
هنگامی که انتخابات در کشورهای غربی برگزار می شود همگان از منابع تامین کننده مالی این انتخابات که هر از گاهی از سوی حکام عرب پرداخت می شود آگاه می شود این موضوع به ویژه در فرانسه قابل تامل است(منظور حمایت معمر قذافی از حملات انتخاباتی سارکوزی).
اما اینکه چرا فرانسه و انگلیس و برخی دیگر از کشورهای اروپایی به مواضع خصمانه خود علیه برخی دولت های در آفریقا،آسیا و حتی اروپا ادامه می دهند به نگاه استعماری آنها مربوط می شود.این کشورها نگاه سلطه طلبانه دارند.
حتی در داخل اتحادیه اروپا دموکراسی مفهومی ندارد و سه یا چهار کشور تصمیم گیرنده اصلی هستند.فرانسه به طور مداوم در امور کشورهای مستقلی که قبلا تحت استعمار این کشور بوده اند دخالت می کند.دخالت های فرانسه در امور داخلی لبنان،مالی و آفریقای مرکزی را چگونه می توان تفسیر کرد؟ هر مشکلی که در این کشورها رخ می دهد فرانسوی ها خود را داعیه دار حل مشکلات این کشورها می دانند چرا؟ علت ادامه خوی استعماری فرانسوی هاست.
مقداد می نویسد: آنچه سبب شد من این سطور را به نگارش درآورم موضع دولت فرانسه در منع کردن سوری های مقیم این کشور برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سوریه و محروم کردن آنها از حق مسلم در انتخاب رئیس جمهور کشور مادری شان است و دنباله روی جنون وار دیگر کشورها از فرانسه نیز بسیار اسفناک تر است.
این اقدام فرانسوی ها با حقوق بشر و سه رکن اساسی مربوط به آن یعنی اعلانیه جهانی حقوق بشر،منشور بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و منشور بین المللی حقوق اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی که دولت فرانسه از آن دم می زند در تضاد است.فرانسوی ها مزورانه در قلب پاریس ادعاها خود را درباره دموکراسی زیر سئوال می برند و انگلیس و دیگران نیز در همین راستا حرکت می کنند.
آنها بهانه امنیت و شرایط امنیتی را مطرح می کنند در حالی که این کشورها به ویژه فرانسوی ها حامی گروه های تروریستی در سوریه هستند و این درحالی است که انتخابات فرانسه با وجود فعالیت القاعده و دشمنی آن ضد ملت افغانستان رخ داد و با تشویق و تمجید فرانسه،انگلیس و آمریکا روبرو شد.همچنین در کشور عراق انتخابات برگزار شد در حالی که گروهک داعش فعال است پس چرا این کشورها این بهانه ها را مطرح نکردند؟
این اقدامات آنها ارزشی ندارد و این موضع گیری ها در فاصله مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سوریه در سوم ژوئن برای ما جای تعجب ندارد.به طور حتم ملت فرانسه دولتمردان خود را به خاطر تزویر و نفاق در برخورد با مفاهیم دموکراسی به ویژه پس از محروم کردن سوری ها از حق مسلم خود مورد بازخواست قرار خواهند داد.مسئولان فرانسوی در حالی ضد انتخابات و دموکراسی هستند که همگان از مواضع آنها در حمایت از داعش،جبهه النصره،جبهه اسلامی به عنوان قاتلان ملت سوریه،اردوغان و دستگاه اطلاعاتی اش و سعودی ها و نیر تکفیری ها آگاه هستند.
حماقت غرب و آمریکا و مزدوران آنها در منطقه با حمایت آنها از تروریست های داعش و النصره و جبهه اسلامی رسوایی بزرگ برای آنهاست زیرا سوریه حامی آرمان های امت به ویژه فلسطین و دیگر کشورها برای دست یابی به آزادی و استقلال است.
آنها با حمایت مالی و تسلیحاتی خود به تروریست ها در جنایات سوریه دخیل هستند در جنایت قطع آب آشامیدنی به روی کودکان و زنان و سالخوردگان در حلب دخالت دارند.رای دهندگان اروپایی حق دارند که حکام خود را محاکمه کنند شیراک،بلر،جورج بوش پسر و سارکوزی کجا رفتند؟ این افتخار برای رهبران سوریه مانده است که با تروریسم مبارزه می کنند و تاریخ از بشار اسد به خاطر مقابله با تروریسم به نیکی یاد خواهد کرد.
فیصل المقداد نوشت: کسانی که ضد انتخابات ریاست جمهوری در سوریه توطئه می کنند در واقع ضد دموکراسی و آزادی بیان در سوریه توطئه می کنند.کسانی که در راستای ایجاد خلاء سیاسی در سوریه حرکت می کنند به دنبال نابودی و تجزیه و تحویل آن به داعش و جبهه النصره و جبهه اسلامی و هزاران تروریست در سوریه هستند.