آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۸۰۳۰
پروژه صهیونیست ها برای مخاطب ایرانی؛

اسرائیل برای اولین بار فیلمی به زبان فارسی می سازد + خلاصه داستان

فیلم «باباجون» که به زبان فارسی تولید می‌شود نخستین گام صهیونیست ها برای برقراری ارتباط با مخاطب فارسی زبان است.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در اواخر ماه جاری مه، تولید فیلم «بابا جون»، نخستین فیلم تهیه شده در اسرائیل، به زبان فارسی، آغاز می شود. بنابر خبری که وب سایت وزارت خارجه اسرائیل درباره این پروژه تازه منتشر کرده، نوید نگهبان بازیگر ایرانی تبار این فیلم است، که از جمله کارهای اخیرش «تیرانداز پنهانی آمریکائی» ساخته کلینت ایستوود، فیلم ضد ایرانی «سنگسار ثریا» و «هوملند» و البته در «دِ منتالیست»، «24»، «لاو اند اوردر»، «سی اس آی» نیز نقش داشته است.


هنرپیشه های دیگر این فیلم عبارتند از: «ویس الیوت صفوی»، هنرپیشه ایرانی تبار، خانمی که در فیلم «حپی گو لاکی» مایک لایز، ظاهر شد، و «دیوید دیان»، هنرپیشه ایرانی تبار، که از جمله کارهای او عبارتند: از مدیریت هنرپیشه فیلم «دِ اینترویو»، ساخته ست روگِن، «استونیگ آو ثریا»، اثر سیروس نو راسته، نمایش های «هوملند»، «ویدز»، «ان سی آی اس» و دیگر نمایش ها.


فیلم «بابا جون»، داستان فردی به نام «موتی» (آشر) تنها پسر «ایتسخاک» (نوید) و «سارا» (ویس)، صاحبان یک مزرعه بوقلمون، در روستایی در صحرای «نگِو» در جنوب اسرائیل است، که مملو از یهودیان مهاجر از ایران می باشد، که فرهنگ ایرانی خود را حفظ کرده، در میان خود، به زبان فارسی صحبت می کنند و با علاقه به حفظ میراث، روش زندگی ایرانی-یهودی خود را دنبال می کنند.


پدر و پدربزرگ موتی، خواستار آنند که موتی، در کار مزرعه به آنها کمک کرده و از آغل و زاغه بوقلمون ها، حفاظت کند. آنها در نظر دارند که وی را آموزش دهند تا سرپرستی و اداره مزرعه را بدست گیرد. وقتی که موتی تصمیم می گیرد از خواسته پدر، نافرمانی و سرکشی کرده و با مقررات و سنی که از نسلی به نسل دیگر انتقال یافته، مخالفت ورزد، خود را در یک بحران اجتناب ناپذیر با پدر و پدر بزرگ گرفتار می سازد. موتی، وقوف دارد که برای استقلال و خودفرمانی، باید بهای گزافی بپردازد، و با ایستادگی و عدم انصراف، همگان را به شگفتی و تعجب، وا می دارد.


این فیلم، با مدیریت و کارگردانی «یووال دلشاد» تهیه شده که سناریو و فیلمنامه را با الهام از داستان و قصه شخصی خود به عنوان پسر مهاجران ایرانی، به رشته تحریر در آورده است. یووال تصمیم گرفت این داستان را مانند یک نماد و تمثیل، درباره نبرد و مبارزه در جهت کسب استقلال و آزادی، در محیط و جوی محدود و دست و پاگیر، اعم از محدودیت خانوادگی، مذهبی، اجتماعی و یا محدودیت نظام، به نمایش در آورد! برای تهیه این فیلم، پنج هفته در صحرای «نگِو» در جنوب اسرائیل فیلمبرداری خواهد شد.


فیلم، توسط «دیوید سیلبر» از «مترو پروداکشن» («دِ مچ میکر»، «آویوا مای لاو»، «لبانون»، «بیوفورت»، «دِ واندرز»)، و «موشه ادری» و «لئون ادری«، از «یونایتد کینگ» («دِ مچ میکر»، «آویوا مای لاو»، «لبانون»، «بیوفورت»، «دِ واندرز») کارگردانی شده است و هزینه‌اش را «صندوق رابینوویچ برای هنرها»، «صندوق گشِر» برای سینمای چند فرهنگی، و «بنیاد خانوادگی نظریان»، تامین کرده اند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حميد م.
-
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
همه دنيا دارن براي ما دلسوزي مي کنند و خدمات ارائه ميدن.
فکر کنم ديگه لازم نباشه زبان ياد بگيريم. تمام کتابها، مطالب اينترنتي، فيلمها و .. رو بصورت کاملا رايگان براي ملت ايران قرب الي الله فارسي مي کنن!!
اگه همه اين اتفاقات هم بيافته، شايد از بعضي شون هم استفاده بکنيم. اما اين رو بايد بدونن که يک اشاره رهبري براي ماکافيه تا همه دشمنان رو به غلط کردن بندازيم.
8
0
بدون نام
۰۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰
من فكر مي كنم ما فقط بلديم حرف بزنيم والكي داريم با اين حرفا سر خودمون رو شيره مي ماليم و از زير بار مسيوليت فرار مي كنيم من دوستي دارم كه حافظ قران و نهج البلاغه است و فرصتش ژيش بياد كشف حجاب هم مي كنه.اوضاع بدتر از اونييه كه با اين حرفا بشه جمعش كرد.وقتي خيلي از خونواده هاي مذهبي دخترها و سرهاشون مقيد نيستن شما چه انتظاري از بقيه داريد؟بايد يه فكر اساسي كرد و اين چند ماه رو به شدت مغتنم بشمريم.يشنهاد مي كنم به سايت welovehijab سر بزنيد كه مربوط به مسلملنلن اروا و آمريكاي فعال در زمينه حجابه ما هيچ فكري به حال سرچشمه ها نكرديم.يه نكته ديگه اينكه همه يه جورايي دارن يه تصوي نا مطلوب از حجاب نشون ميدن مثلا شما تا حالا چندبار از زنان مسلمن و غير مسلمان غربي با حجاب به دانشگاهتون دعوت كرديد مصاحبه با اون رو ژخش كرديد فكر نمي كنيد الان وقت اين رسيده .با هر كسي بايد با زبان خودش صحبت كرد يا مثلا تا حالا چند بار همايش درمورد نفوذ حجاب در غرب داشتيد يا اصلا چرا براي روز جهاني حجاب هيچ برنامه اي نداريم.يا چرا اقدام به جذب نيروهايي كه حاضرن وقتشون را براي ترويج حجاب در اين سطوح بذارن انجام ندادين.چرا توي اين مدت اصلا شما يه معاونت حجاب تشكيل ندادين همه اين چيزايي كه ميگم واقعا يه اورزانسه و اصلا نبايد تعلل كنيد .شما خيلي امكانات تشكيلاتي و ... داريد كه اصلا استفاده نميشه.اين صحبت من خطاب به سازمان بسيجه كه حتي جاهايي نيروهاي ارزشي رو هم ميرونن.وقتي اونا اينجوري دارن برنامه ريزي مي كنن ما متاسفانه خودمون رو به خواب زديم.فكر كردين اگه الان يه خانم بي حجاب به خيابون بياد كسي اعتراض مي كنه عمرا؟چرا چون تحصيلكرده هاتون چنه نمازخون چه بي نماز ميگن تركيه اين جوره و اون جوره...شما الان كه همه چيز دستتونه اينجوري بي خياليد ...لطفا بجنبيد مثلا چرا همايش روز جهاني حجاب نداريم يه تقويم نگاه بكنيد از همين حالا برنامه هاتون رو بچينيد ارزش اين جور همايشي از رزمايش ها كمتر نيست كه بيشتره از ژايگاه هاي مساجد هر محل استفاده بكنيد تا جاييكه ميشه در و ديوار محله ها رو ر از ژوستر حجاب كنيد البته با طرح گرافيكي خوب و روانشناسي متناسب با محل.ترويج حجاب يه كار مردونه است.هركي توي شهر و روستاش اين كار رو بكنه.در ضمن اينكه يه صفحه مخالف حجاب توي فيس بوك 300000 لايك داره اصلا شوخي نيست فاجعه است فاجعه
بدون نام
-
۰۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۳:۰۴
کم کم دست به کارشدن.ايران يهودي به جاي ايران اسلامي.بااين کار جنگ نرم به جنگ سخت و رو در رو تبديل ميشه ولي کورخوندن
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار