به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام حسن روحانی در همایش بیمه سلامت همگانی گفت: مردم را به خاطر مسائل جزئی بدون دلیل یا به بهانههای واهی ناراحت نکنیم و بگذاریم مردم راحت باشند.
روحانی افزود: این قدر هر روز در زندگی مردم مداخله نکنیم حتی با نگاه دلسوزانه.
وی گفت: با زور و شلاق نمی توان مردم را راهی بهشت کرد چرا که پیغمبر بشیر و نذیر بود و مردم را امید می داد و مردم را انذار می کرد.
روحانی افزود: بیاییم بشیر و نذیر باشیم و کاری کنیم در جامعه آرامش باشد.
وی گفت: دعواهای جناحی، گروهی و حزبی تا حدی بد نیست و فلفل کمش مشکلی ندارد، اما نمی توان غذا را پر از فلفل کرد.
رئیس جمهور اظهار داشت: اگر در بحث انتخابات شش ماه قبل از هر انتخاباتی دعوا داشته باشیم اشکالی ندارد، اما نباید به محض پایان انتخابات، تا انتخابات بعد دعوا کنیم.
روحانی گفت: برخیها به محض اینکه انتخابات تمام میشود از روز بعد دعواها را شروع می کنند که اولاً پیروز انتخابات موفق نشود تا نامزد مورد نظرشان در انتخابات بعد پیروز شود.
وی افزود: در قواعد بازی مشکلاتی داریم که باید حل شود اما مقصود من سیاست داخلی نیست، بلکه منظورم نظام سلامت است.
روحانی گفت: در نظام سلامت باید از لحاظ روحی به مردم آرامش داد و از لحاظ جسمی آنها را تقویت کرد.
وی با تأکید بر اینکه باید عوامل آلودگی و معضلات در نظام بهداشت کاهش یابد افزود: اصل بهداشت است و اگر بهداشت ناموفق باشد نوبت درمان فرامیرسد.
رئیس جمهور گفت: برای توسعه باید جامعه ما سالم باشد و پولی که برای سلامت خرج میکنیم به یک معنا هزینه نیست و در آموزش و پرورش هم موضوع به این منوال است.
سلامت و بیمه مهمترین مسئله کشور
رئیس جمهور موضوع سلامت و بیمه را از مسائل بسیار مهم کشور دانست و گفت: هدف ما بر اساس سند چشم انداز ۲۰ ساله رسیدن به کشوری توسعه یافته است و توسعه یافتگی بدون توسعه در سلامت امکانپذیر نیست.
روحانی افزود: از زمانی که سند چشم انداز 20 ساله به تأیید رهبر معظم انقلاب رسید و ابلاغ شد، حدود 10 سال میگذرد و خوشبختانه یک 10 سال دیگر از زمان آن باقی است.
وی گفت: در 10 سال گذشته آن طور که میبایست حرکت می کردیم و به نیمی از اهداف این سند یعنی رشد اقتصادی 8 درصدی میرسیدیم، دست نیافتیم و شرایطمان مناسب نبود.
رئیس جمهور اظهار داشت: در سالهای اول اجرای این سند رشد ما به حدود 4 تا 4 و نیم درصد رسید و در یکی، دو سال بعد از آن نیز وضعمان بهتر شد اما در دو، سه سال اخیر رشد ما منفی بود.
وی افزود: اما به حول و قوه الهی و با کمک مردم در سال 1393 یکی از اهداف دولت رسیدن به رشد مثبت اقتصادی است تا در سالهای بعد آن را افزایش دهیم.
رئیس جمهور گفت: اگر با عزم ملی و مدیریت جهادی کار را به پیش ببریم من ناامید نیستم که بتوانیم بخش بزرگی از آن عقبماندگی 10 ساله را جبران کنیم.
وی افزود: این کار یک اراده ملی می خواهد همه باید دست در دست هم دهیم و یک سؤال ملی را از خود بپرسیم که چرا توسعهیافته نیستیم در این صورت کارمان درست می شود.
رئیس جمهور گفت: علت اینکه در خرمشهر پیروز شدیم وجود یک سؤال ملی بود، اینکه چرا نباید خرمشهر به دامن کشور بازگردد؟ این سؤال تبدیل به یک عزم و اراده ملی و سراسری شد.
وی افزود: فتح خرمشهر پشت قباله هیچ کس یا نهادی نیست بلکه پشت قباله ملت ایران است، تمام ملت به صحنه آمد از یک راننده لودر و یک دانشآموز بسیجی و کارگر و کارمند تا سپاهی و ارتشی و ژاندارمری و شهربانی و نیرویهای کمیته و عشایر.
رئیس جمهور گفت: در سال 1382 در بازدید از جبهه، دیدم که فرزندان سه رئیس قوه در جبهه حضور دارند و در همان زمان به رزمندگان گفتم که ما پیروز می شویم.
وی افزود: اگر قرار بود فقط فرزندان فقرا و روستاییان در جبهه میماندند یا فقط از استانها بودند و از تهران نمیبودند و فقط مردم عادی بودند و فرزندان علما نمیبودند، پیروز نمیشدیم؛ بنابراین هر چه را یک ملت اراده کند خدا نیز عنایت میکند.
روحانی گفت: باید دغدغه امروز ما توسعه باشد، اگر این محقق شود و همه مردم یک صدا شوند به توسعه میرسیم یعنی همانکه سند چشم انداز میگوید.
وی افزود: اگر در 10 سال اول اجرای سند به این مهم نرسیدیم باید تلاشمان را دو برابر کنیم تا در 10 سال دوم به آن دست یابیم.
رئیسجمهور با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در باره اینکه بعد از قانون اساسی، سند چشم انداز 20 ساله قرار دارد و از همه سیاستها مهمتر است گفت: اگر می خواهیم به توسعه برسیم، این امر بدون توسعه در نظام سلامت امکانپذیر نیست؛ مردم باید از لحاظ جسمی و روحی سالم باشند.