آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۹۲۴۷
استاندار فارس:

دانشگاه شیراز در توسعه رشته‌های مرتبط با گردشگری در سطح کشور پیشرو باشد

استاندار فارس گفت: گردشگری مزیت برتر استان به شمار می‌رود و دانشگاه شیراز باید با همکاری سازمان میراث فرهنگی، در زمینه توسعه رشته‌های مرتبط با گردشگری در سطح کشور پیشرو باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سید محمد احمدی صبح امروز در حاشیه بازدید از دانشگاه شیراز با اشاره به این که حمایت از فعالیت دانشگاه شیراز و تلاش برای توسعه بخش های مختلف را وظیفه خود می دانیم، بیان داشت: گردشگری مزیت برتر استان به شمار می رود و دانشگاه شیراز باید با همکاری سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه توسعه رشته های مرتبط با گردشگری در سطح کشور پیشرو باشد.

 

وی با اشاره به مشارکت دانشگاه شیراز در زمینه رفع برخی معضلات فرهنگی و اجتماعی افزود: طرح هایی که توسط دانشگاه شیراز ارائه می شود، مورد اعتماد و توجه مسئولان قرار می گیرد؛ زیرا اطمینان داریم که اساتید برجسته و فرهیخته ای در تهیه آن مشارکت داشته اند.


استاندار فارس با بیان اینکه استان فارس در چند روز گذشته شاهد برگزاری جلسه بی سابقه ای با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، وزیر نیرو، تعدادی از نمایندگان فارس در مجلس، معاونان وزارت نیرو و معاونان وزارت کشاورزی به منظور بررسی وضعیت خشکسالی و راه های مقابله با آن در فارس بوده است، گفت: تاسیس پژوهشکده خشکسالی توسط دانشگاه شیراز مورد توجه مدیریت ارشد استان قرار دارد و در سفر مدیرکل یونسکو به شیراز این موضوع مورد توجه قرار گرفت.

 

احمدی با حضور در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان دانشگاه شیراز با تاکید بر اینکه دانشگاه شیراز استوانه علمی کشور محسوب می شود، گفت: این دانشگاه با سابقه 70 ساله و اساتید برجسته و امکانات خوب، به شهرتی بین المللی دست پیدا کرده است.

 

وی با یادآوری تحصیل خود در دانشگاه شیراز و فارغ التحصیلی از این دانشگاه، خاطرنشان کرد: باید دست به دست هم بدهیم و جایگاه بسیار رفیع شیراز و دانشگاهش را ارتقا دهیم و تلاش کنیم دانشجویان دانشگاه شیراز همچون گذشته بر قله افتخار کشور بدرخشند./180ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار