کد خبر:۳۲۱۲۴۰
2 دانشجوی دانشگاه شیراز به عنوان دانشجویان نمونه کشوری انتخاب شدند
قاسم فرجانی کیش، دانشجوی دکتری تخصصی دامپزشکی و آناهیتا مهرپور، دانشجوی مقطع کارشناسی روانشناسی از دانشجویان دانشگاه شیراز هستند که به عنوان دانشجویان نمونه کشوری انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مراسم تقدیر از 68 دانشجوی نمونه کشور، 10 خردادماه با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و روسای دانشگاه های کشور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
قاسم فرجانی کیش، دانشجوی دکتری تخصصی دامپزشکی و آناهیتا مهرپور دانشجوی مقطع کارشناسی روانشناسی از دانشجویان دانشگاه شیراز هستند که به عنوان دانشجویان نمونه کشوری انتخاب شدند.
لازم به ذکر است، سال گذشته نیز پنج دانشجوی دانشگاه شیراز موفق شدند در جمع دانشجویان نمونه کشوری قرار بگیرند./180ب3/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.