کد خبر:۳۱۹۸۲۳
بیانیه دانشجویان و طلاب بافق در پی خصوصیسازی سنگ آهن بافق
در پی اقدام به خصوصیسازی سنگ آهن بافق، دانشجویان و طلاب بافق بیانیهای صادر کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، در پی اقدام به خصوصی سازی سنگ آهن بافق دانشجویان و طلاب بافق بیانیه ای صادر کردند؛ متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
ما مطیع فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر خصوصی سازی هستیم؛ اما ذکر چند نکته ضروری است:
متن قانون اساسی تصریح کرده که همه معادن انفال است و اصل 45 قانون اساسی بر این نکته تاکید دارد که انفال قابل واگذاری نیست و نهایتا، خصوصی سازی شرکت سنگ آهن مرکزی بافق باید بر اساس منویات و ابلاغیه رهبر معظم انقلاب و قوانین مربوطه و به صورت شفاف صورت پذیرد و باید زیرساخت ها و مقدمات لازم و کافی آن فراهم شود تا شهرستان دچار مشکلات عدیده نشود.
اکنون در حالی شرکت سنگ آهن خصوصی شده است که مخالف اصل 45 قانون اساسی بوده و زیرساخت های لازم آن فراهم نشده است از جمله؛ عدم احداث و تکمیل کارخانه های جوار معدنی و جوار ریلی جهت اشتغال پایدار، عدم تخصیص حداقل 15 درصد شرکت جهت جبران عقب ماندگی های شهرستان و توسعه هر چه بیشتر و بهتر آن، عدم واگذاری شرکت به بخش خصوصی منطقه یزد می باشد.
بنابراین خواستار لغو کامل خصوصی سازی شرکت سنگ آهن مرکزی بافق هستیم تا اینکه مقدمات کامل آن فراهم و روند عادلانه و صادقانه آن طی شود.
ضمنا باید توجه داشت که اعتصاب کارگران شرکت به خاطر عدم شفاف سازی و عدم اعتماد به وعده های مسئولین می باشد، زیرا این موضوع فقط به آنها مربوط نمی شود؛ بلکه مربوط به آینده مردم بافق است، مربوط به آینده شهرستان است، مربوط به قلب تپنده بافق است.
همچنین، انگ و تهمت زدن به کارگرانی که ندای اعتراض آمیز خود را با خواندن دعای کمیل و زیارت عاشورا به گوش مسئولین می رسانند کاری بس ناشایست و غیر قابل قبول است.
در پایان حمایت خود را از تمام مسئولین و افرادی که با جدیت و صادقانه، پیگیر احقاق حقوق حقه مردم بافق در زمینه خصوصی سازی و دیگر مسائل می باشند؛ اعلام می داریم./255ج/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.