آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۰۰۵۸
معاون غذا و داروی وزارت بهداشت خبر داد:

کاهش 30 درصدی قیمت تجهیزات پزشکی به دنبال اجرای طرح ارتقای نظام سلامت

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کاهش 30 درصدی قیمت تجهیزات پزشکی به دنبال اجرای طرح ارتقای نظام سلامت خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، دینارند امروز در حاشیه نهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های غذا و داروی کشور در خرم آباد در جمع خبرنگاران با اشاره به واگذاری قیمت گذاری تجهیزات پزشکی به این معاونت توسط دولت بیان داشت: بدنبال اجرای طرح ارتقای نظام سلامت برخی تجهیزات پزشکی تا سقف 70 درصد با کاهش قیمت مواجه بوده اند و به طور میانگین با کاهش 30 درصدی قیمت تجهیزات پزشکی مواجه بوده ایم.
 

وی با بیان اینکه لیست 300 قلم از داروهای بیماران خاص و صعب العلاج ظرف هفته آیند بر روی سامانه سازمان های بیمه گر قرار می‌گیرد، افزود: این داروها 30 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص داده اند.


معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تقریبا قیمت برخی از داروهای ارائه شده در این لیست رایگان هستند؛ اما در مجموع فرانشیز پرداختی بیماران در این فهرست 17 درصد است.


دیناروند با اشاره به اینکه وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر هر کدام به صورت برابر 1100 میلیارد تومان را جهت تامین داروهای بیماران خاص و صعب العلاج اختصاص داده اند، افزود: از این پس به علت اینکه در گذشته داروهایی که رونمایی می شدند؛ اما مردم آثاری از این داروها را در بازار مصرف نمی دیدند، از هیچ دارویی با مانند روال گذشته رونمایی نمی شود.


اختصاص پنج میلیارد تومان اعتبار به آزمایشگاه های غذا و داروی کشور


وی در ادامه از اختصاص پنج میلیارد تومان اعتبار به آزمایشگاه های غذا و داروی کشور در سال 93 خبر داد و بیان داشت: اگر چه این اعتبار ناچیز است؛ اما با توجه به وقفه عدم اختصاص بودجه در دو سال اخیر این اعتبار برای شروع خوب است و در سال های 94 و 95 نیز این روال را جهت خرید تجهیزات تخصصی آزمایشگاه ها اختصاص خواهیم داد.


معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بی‌تاثیر دانستن کنترل محصولات غذایی و دارویی پیش از ورود به بازار عرضه گفت: از امسال کنترل محصولات غذایی و دارویی در مرحله عرضه تشدید می‌شود./230ب1/
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار