آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۰۴۶۲

نخستین جشنواره دانشجویی غذا در قوچان برگزار شد

نخستین دوره جشنواره دانشجویی غذا ویژه دختران خوابگاهی دیروز در دانشگاه آزاد قوچان برگزار شد.

عفت آیتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: در نخستین جشنواره دانشجویی غذا در دانشگاه آزاد قوچان 30 دانشجو با 10 نوع غذا شرکت کرده‌اند.


دبیر جشنواره دانشجویی غذا با اشاره به ملاک‌های امتیازبندی برای انتخاب غذای برتر افزود: ملاک گزینش غذای برتر نوع ترکیب و ارزش غذایی، نوع طبخ، سالم درست کردن آن، طعم غذا و تزئینات است.


وی با اشاره به این مطلب که نخستین جشنواره غذای دانشجویی ویژه دانشجویان دختر مستقر در خوابگاه‌های این واحد دانشگاهی برگزار شده، تصریح کرد: دانشجویان در این مسابقه غذاهایی همچون پیراشکی سبزیجات، سیب‌برگر، کیک مرغ، کشک بادمجان، دلمه، آش رشته و... را طبخ کرده تا با یکدیگر به رقابت بپردازند.


آیتی گفت: در پایان مسابقه غذاهای کشک بادمجان، دلمه و پودینگ گوشت به ترتیب با امتیازات 520، 510 و 460 رتبه‌های برتر را به خود اختصاص داده که هدایایی به رسم یادبود به هر گروه اعطا شد./155ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار