عفت آیتی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: در نخستین جشنواره دانشجویی غذا در دانشگاه آزاد قوچان 30 دانشجو با 10 نوع غذا شرکت کردهاند.
دبیر جشنواره دانشجویی غذا با اشاره به ملاکهای امتیازبندی برای انتخاب غذای برتر افزود: ملاک گزینش غذای برتر نوع ترکیب و ارزش غذایی، نوع طبخ، سالم درست کردن آن، طعم غذا و تزئینات است.
وی با اشاره به این مطلب که نخستین جشنواره غذای دانشجویی ویژه دانشجویان دختر مستقر در خوابگاههای این واحد دانشگاهی برگزار شده، تصریح کرد: دانشجویان در این مسابقه غذاهایی همچون پیراشکی سبزیجات، سیببرگر، کیک مرغ، کشک بادمجان، دلمه، آش رشته و... را طبخ کرده تا با یکدیگر به رقابت بپردازند.
آیتی گفت: در پایان مسابقه غذاهای کشک بادمجان، دلمه و پودینگ گوشت به ترتیب با امتیازات 520، 510 و 460 رتبههای برتر را به خود اختصاص داده که هدایایی به رسم یادبود به هر گروه اعطا شد./155ب2/