به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان در برنامه فصل نو بیان داشت: پرداختن به بحث عفاف و حجاب با زبان رسانه بیشتر در فضای سلیقه و ذوق قرار میگیرد و اگر در این رابطه سیاست مشخصی هم وجود دارد ما اطلاعی از آن نداریم و ضمانت اجرایی هم تا به حال برای آن وجود نداشته است.
وی با بیان این مطلب که اگر چه رویکرد کلی رسانهها در ابعاد مختلف است اما جوهره غالب، جوهره سیاسی است گفت: این جوهره سیاسی بر دیگر ابعاد سایه انداخته است در رابطه با موضوع عفاف و حجاب نیز اگر خود حاکمیت و دستگاههای مرتبط به یک درک مشترک نرسند اختلاف سلیقه به وجود خواهد آمد.
وی تأکید کرد: این اختلاف سلیقه حاکمیت در رابطه با عفاف اگر به فضای رسانه کشیده شود باعث ایجاد سردرگمی مردم خواهد شد و البته به نظر من گاهی بعضی اختلاف سلیقهها مورد تأمل هستند.
گنجی ادامه داد: همان طور که بعضی نحلههای فکری در عرصه سیاست میخواهند متمایز باشند بعضی اوقات در عرصه فرهنگی از جمله در موضوع عفاف و حجاب نیز یک روشنفکری عوام فریبانه حاکم میشود و در نقطه مقابل نیز نگاههای واپسگرا وجود دارد و در این میان آن چیزی که نصیب مردم میشود نگاه خاصی نخواهد بود.
مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: هرچند دستگاههای اجرایی باید پیشرو باشند اما از طرفی این افکار عمومی هستند که باید نگاهدار عفاف و حجاب باشند متأسفانه ما در هنری و جذاب مطرح کردن این موضوع دچار خلأهایی هستیم که باید تلاش کنیم تا این خلأها پرشود.
وی همچنین اظهار داشت: باید یک انسجام در رابطه با عفاف و حجاب از حاکمیت بروز پیدا کند اما گاهی حتی دیده میشود که در تفسیر قانون هم دو دولت نگاه مختلفی باهم دارند و حتی گاهی در سیستم حاکمیتی در برخورد با عفاف و حجاب مشاجرههایی صورت میگیرد.
وی در رابطه با برخی برخوردها که با بعضی از رسانهها شده است گفت: گاهی حتی ما در سیستم حاکمیتی این موضوع را داریم که با مسائلی که فهم امنیت ملی وجود دارد برخورد با رسانهها خیلی شدیدتر از مسائلی است که خط قرمز دینی مطرح است.
وی در پایان در ادامه موضوع نقش رسانهها در رابطه با عفاف و حجاب خاطرنشان کرد: در بعضی موارد خود رسانهها نیز مبدع بیحجابی هستند به طوری که عکس خبرنگار سیاسی درکنار یادداشتش بدحجاب گذاشته میشود و این خود نوعی ترویج بدحجابی است.