به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با ریاست رضوانی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان روز گذشته در این دانشگاه برگزار شد.
محمدحسین اشرفی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان در این جلسه با بیان اینکه پنجم تیرماه هر سال مطابق با 25 ژوئن روز جهانی مبارزه با موادمخدر نامگذاری شده است، بیان داشت: تمامی کشورهای جهان براساس شرایط خود و با توجه به آسیبهای این معضل اجتماعی اقدام و برنامههای کاربردی خود را برای به حداقل رساندن تبعات، پیشگیری و درمان در این زمینه بهکار میبندند.
وی تاکید کرد: بر همین اساس، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز با برنامههای مدون و با اقتدار همه ساله در این مسئله ورود کرده و اقدامات عملی خود را به اجرا میرساند که متاسفانه همواره از این معضل دچار آسیبهای اجتماعی در جامعه شدهایم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان همواره به عنوان پیشانی نظام در مقابله با موادمخدر در عرصه منطقهای هزینه زیادی داده است؛ بنابراین انتظار میرود به فراخور نقش محوری این استان مسئولان نیز توجه بیشتری به آن داشته باشند.
اشرفی با اشاره به اینکه رویکرد امسال، اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر است، افزود: دولت به تنهایی قادر به اجرایی کردن و مهار این معضل نیست و جا دارد از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد بهرهگیری شده و نقش آنها را در این مهم پررنگتر کرد.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته مبلغ 1.5 میلیارد تومان به امر مقابله، درمان و پیشگیری از موادمخدر در استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافت که بخش قابل توجهی از آن در قالب تفاهمنامه با ادارات، سازمانها و دستگاههای اجرایی هزینه شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سیستان و بلوچستان اجرای برنامههای متنوع و متعدد از جمله امحاء موادمخدر، همایش پیادهروی، برنامههای ورزشی در همه شهرها، ورزشهای دریایی و برگزاری نمایشگاه را از مهمترین برنامههایی نام برد که در هفته مبارزه با موادمخدر در استان به اجرا در میآید./170ب2/