کد خبر:۳۲۱۳۱۳
در برنامه «فراق دوست»؛
«شواردنادزه» خاطرات خود از دیدار با امام را بازگو می کند
در برنامه «فراق دوست»، ادوارد شوارد نادزه، وزیر امور خارجه شوروی سابق خاطرات خود از دیدار با حضرت امام (ره) را بازگو میکند.
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، برنامه «فراق دوست» روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ساعت 17:55روی آنتن شبکه چهار می رود.
این برنامه قصد دارد مصا حبه با ادوارد شوارد نادزه، وزیر امور خارجه شوروی سابق را در مورد امام خمینی(ره) و خاطرات ایشان از دیدار با حضرت امام(ره)تصویر کند.
گفتنی است همچنین «فراق دوست» با نیکلای کوزیرف، دیپلمات سابق سفارت روسیه در ایران با موضوع شخصیت سیاسی و مذهبی امام خمینی (ره) گفتگو می کند.
شایان ذکر است بیان خاطرات دیپلمات سفارت روسیه در خصوص دیدار با امام و مسئله جنگ شوروی و افغانستان، در این برنامه شنیدنی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.