آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۱۶۲۸
امام در کلام چهره‌های شناخته شده – 6

مقام معظم رهبری چگونه امام خمینی را توصیف کردند؟

رهبر انقلاب فرمودند: ایشان مدرسی علی‌الظاهر، بودند و در مسجد سلماس تدریس می‌فرمودند، اما اخلاص، صفای باطن و رابطه معنوی و پیوند مستحکم میان او و خدا، مقلب القلوب، موجب شد....

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، امام خمینی (ره) یکی از شخصیت‌های برجسته جهان معاصر بود که نه تنها موافقان بلکه مخالفان نیز در بزرگی این شخصیت و تأثیرگذاری ایشان نه تنها در سطح ایران بلکه در سطح جهان شکی ندارند. در آستانه رحلت معمار انقلاب نگاهی داریم به دیدگاه‌هایی که شخصیت‌های مختلف درباره ایشان مطرح کرده‌اند.


مقام معظم رهبری:


- در حقیقت امام کبیر ما با قیام الهی خود جان ها را حیات بخشید و علوم الهی را احیا کرد و خداوند سبحان نیز همواره با امداد غیبی او را تأیید نمود. امام راحل قرآن مهجور را مشهور و سنت مستور را سنت مشهور و دین مهجور را دین مأنوس کرد.


- امام آن روح الله بود که با عصا و ید بیضای موسوی و بیان و فرقان مصطفوی به نجات مظلومان کمر بست، تخت فرعون‌های زمان را لرزاند و دل مستضعفان را به نور امید روشن ساخت.


- ایشان مدرسی علی‌الظاهر، بودند و در مسجد سلماس تدریس می‌فرمودند، اما اخلاص، صفای باطن و رابطه معنوی و پیوند مستحکم میان او و خدا، مقلب القلوب، موجب شد که این انسان علی‌الظاهر دستی نیرومند برای برافکندن بنیاد ارزش‌های مادی شود و امروز رهبر کمونیست چپ یک نقطه دور دست می‌گوید،خواهش می‌کنم به من کتابی درباره اسلام بدهید تا آن را مطالعه کنم و این در حالی است که همه ما بودیم اما شما نمی‌توانستید به یک جوانی که باد مارکسیسم به دماغ او خورده است کتابی بدهید.


آیت‌الله فاضل لنکرانی: چهره نورانی و طمأنینه دائمی ایشان همواره نگاه عمیق هر بیننده ای را به خود فرا می خواند. قیافه آرام و آراسته و حرکات و سکنات موزون و حساب شده و متناسب نگاه های نافذ و منظم و به موقع حرکات (وزین) دست ها و سر و گردن در موقع نشست و برخاست سخن گفتن آرام و شمرده و وقار زاید الوصف در وقت راه رفتن که حاکی از روح بلند ایشان بود بر جذابیت بی بدیل ایشان افزوده بود.


مرحوم علی دوانی:
امام از مصادیق بارز کسانی بودند که مشمول این حدیث شریف قرار می گیرند: یحزنون لحزننا و یفرحون لفرحنا.


آیت‌الله مصباح یزدی: در میان پیروان پیامبر اکرم (ص) طی چهارده قرن که از تاریخ اسلام گذشته است کمتر کسی را می توان پیدا کرد که تأثیر جامعی چون (ایشان) از خود برجای گذاشته باشد.


آیت‌الله شهید سید محمد باقر صدر: در حقیقت، امام خمینی یکی از بزرگترین نایبان امام معصوم (ع) بود.


آیت‌الله جوادی آملی:
ایمان و علم و اخلاص و صداقت و مجاهدت و شجاعت غیرت و عظمت و نورانیت و... منحصر به فردشان همگان را بر این باور استوار ساخته است که، دیگران را نمی شود با امام خمینی مقایسه کرد.


آیت‌الله علامه محمد تقی جعفری (ره):
در چهره یک حاکم و زمامدار و رهبر امام بزرگوار مردی هوشیار و با شهامت و با تدبیر و با ابتکار و دریا دل بود. امواج سهمگین در مقابل او چیز کم اهمیتی محسوب می شدند و هیچ حادثه سنگینی نبود که بتواند او را شکست دهد و او از همه این حوادث قوی‌تر و بزرگ‌تر بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد كربلايي
-
۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۶
من نظر خاصي ندارم، فقط ميخواستم بگم مسجدي كه امام در شهر قم در آن تدريس مي‌كردند، اسمش مسجد سلماسي هستش كه شما نوشتيد مسجد سلماس. لطفا اصلاح بفرماييد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار