به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از شیراز، حسین مروج امروز صبح در سومین همایش بزرگ انجمن دیابت بوعلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: این انجمن در حال حاضر حدود 1500 بیمار دیابتی را تحت پوشش دارد و در تلاش است با ارائه امکانات و آموزش های لازم به این بیماران کمک کند تا قند خون خود را کنترل کنند و از عوارض دیابت در امان بمانند.
وی افزود: تغییرات ساده در شیوه زندگی موجب می شود تا بیماران دیابتی دچار عوارضی مانند نابینایی، مشکلات کلیوی و قطع عضو نشوند و همه این موارد با تلاش این بیماران در دریافت اطلاعات مورد نیاز به آسانی امکان پذیر می شود.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل انجمن دیابت بوعلی گفت: دفتر انجمن دیابت بوعلی در درمانگاه طبقه ششم امام رضا (ع) واقع در میدان نمازی شیراز فعالیت می کند و بیماران دیابتی را به طور منظم تحت آموزش های لازم قرار می دهد.
همچنین مدیر واحد بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در حال حاضر در شیراز حدود 20 هزار بیمار دیابتی نوع 2 شناسایی شده اند که بر اساس مطالعات، پیش بینی ما 50 تا 60 هزار نفر است که شناسایی نشده اند.
بهمن ناظم زادگان افزود: برای جلوگیری از بروز دیابت، در حال ارائه آموزش در جامعه هستیم تا با اصلاح شیوه زندگی از ابتلا به این بیماری پیشگیری شود.
وی تصریح کرد: کم تحرکی، مصرف غذا های نامناسب، کاهش مصرف سبزی و میوه و استرس از عوامل بروز دیابت هستند که نیاز به اصلاح شیوه زندگی با توجه به این موارد است.
مدیر واحد بیماری های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: باید به این نکته توجه شود که علاوه بر شیوه پخت غذا، شیوه مصرف آن نیز دارای اهمیت است که اجتناب از استرس در هنگام غذا خوردن عاملی است که از بروز مشکلات مختلف جسمی از جمله دیابت پیشگیری می کند./180ب2/