هراتیزاده در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، در حاشیه بازدید از شهرکهای صنعتی قوچان و چناران بیان داشت: بخش برنامهریزی سازمان صنعت و معدن به دنبال اجرایی کردن پایاننامهها و پروژههای دانشگاهی در بخش صنعت است.
وی با اشاره به اینکه سازمان صنعت و معدن خراسان رضوی، حمایتگر طرحها و پروژههایی است که منجر به تولید میشود در خصوص موانع موجود در ارتباط مناسب صنعت و دانشگاه خاطرنشان کرد: دلیل عمده این مسئله این است که بخش صنعت معتقد است نیرویی که از دانشگاه فارغالتحصیل میشود، نیروی توانمندی نیست و این به این معنا است که آموزشها، بازار محور نیست.
معاون صنایع سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه بسیاری از آموزشها و جزوات از 30 سال پیش تاکنون ارتقاء نیافتهاند گفت: آزمونهای مهارتی یکی دیگر از دلایل عدم ارتباط مناسب بین این دو است ممکن است آموزشهای علمی و دانشگاهی داشته باشیم؛ اما آموزشهای مهارتی که نیاز تولید است مورد توجه دانشگاهها قرار نمیگیرد.
هراتیزاده با اشاره به اینکه کمیتهای در سازمان تشکیل شده که با نهادهای دانشگاهی جلسات مستمر میگذارند بیان کرد: این جلسات، جهت آشنایی این دو نهاد با نیازهای یکدیگر صورت میگیرد.
توجه به سند تبیین توسعه شهرستان قوچان از طریق توجه به تحقیقات دانشگاهی
رئیس اداره صنعت و معدن قوچان در ادامه این بازدیدگفت: از دی ماه سال گذشته تاکنون از مراکز آموزش عالی و دانشگاههای شهرستان قوچان دعوت به عمل آمده تا نظرات خود را در رابطه با چگونگی رسیدن به سند تبیین توسعه قوچان ارائه دهند.
ناصر شیخ ویسی با اشاره به اینکه حدود پنج هزار دانشجو در قوچان وجود دارد تصریح کرد: خوشبختانه اساتید قوچان با صنعت در ارتباط هستند. امروز اکثر طرحهای این شهرستان تمایل به سرمایهگذاری پیدا کردهاند به طوری که دانشگاه فناوری نوین خود اقدام به احداث شرکت تعاونی کرده است./155الف2/