کد خبر:۳۲۶۶۳۶
پرسه در خبرهای سینمایی هفته؛

از صدور مجوز اکران فیلم‌های حامی فتنه تا حضور بازیگران در برزیل با پوشش غیر متعارف

هفته ای که گذشت سینمای ایران با خبرهای متفاوتی از حضور بازیگران در جام جهانی در برزیل با پوشش غیر متعارف همراه بود

گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود خبر اول اینکه:

 

«ردکارپت» عطاران از 4 تیر در سینماها پهن می‌شود


تهیه کننده فیلم سینمایی «ردکارپت» از آغاز اکران این فیلم از 4 تیر ماه به سرگروهی سینما قدس خبر داد.


احمد احمدی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «ردکارپت» از آغاز اکران این فیلم از 4 تیرماه به سرگروهی سینما قدس خبر داد و افزود: فیلم سینمایی «رد کارپت» آخرین ساخته رضا عطاران از 4 تیر ماه به سرگروهی سینما قدس جایگزین فیلم «متروپل»‌ خواهد شد.


وی افزود: آنونس فیلم سینمایی «ردکارپت» توسط کیارش اسدی‌زاده ساخته شده و ناصر طهماسب نیز به عنوان گوینده متن روی آن صحبت می‌کند.


وی افزود: من معتقدم که در این شرایط اکران فیلم‌هایی از این دست می‌تواند مخاطب را به سینما بکشاند البته نمی‌توان منکر اکران های دیگر فصل ها شد ولی اگر در چنین وضعیتی فیلم پتانسیل لازم را داشته باشد می‌تواند مخاطب را به سالن های سینما بکشاند.
بنابراین گزارش، فیلم سینمایی «رد کارپت» دومین ساخته بلند رضا عطاران پس از فیلم سینمایی «خوابم می‌آد» است.


جدیدترین مستند رضا برجی کشتار سِربْرِنیتسا را به تصویر می‌کشد

رضا برجی از آغاز نوشتن گفتار متن برای مستند «سال‌های غرور زنبق» و پخش این مستند از شبکه اول سیما خبر داد.

 

وی افزود: در حال حاضر در حال نوشتن نریشن برای این مستند هستم و انشاءالله تا سه ماه آینده این فیلم آماده نمایش خواهد شد که اولین نمایش این فیلم از شبکه اول سیما خواهد بود.


وی در خصوص داستان این مستند، توضیح داد: «سال‌های غرور زنبق» در ارتباط با جنگ بوسنی و هرزگوین و حوادث بعد از جنگ می‌پردازد و خاطرات سال‌های جنگ در بوسنی را از زبان رزمندگان آن زمان به تصویر می‌کشد.


برجی تاکید کرد: در این فیلم به کشتار سِربْرِنیتسا و قتل‌عامی که در آنجا صورت گرفت، می‌پردازیم.


بنابراین گزارش رضا برجی از سال91 تاکنون تولید این مستند را آغاز کرده که به علت اهمیت موضوع فیلمبرداری آن تا امروز طول انجامیده است.


عوامل این مستند عبارتند از:‌ نویسنده، تصویربردار و کارگردان رضا برجی، تهیه‌کننده خانه ادبیات و هنر پایداری.


رضا برجی عکاس و مستندساز سال های دفاع مقدس تا کنون فیلم های مستندی از جمله «مادران سِربْرِنیتسا»، «سبک زندگی» و ... را به عنوان مستند بلند در کارنامه فیلمسازی خود به ثبت رسانده است.
 
دورخیز شاهد احمدلو برای تولید یک اثر سینمایی/ احمدلو «کتک‌خور» را به فجر سی‌وسوم می‌آورد


کارگردان جوان سینمای ایران از مراحل پایانی نگارش فیلمنامه جدیدش با نام «کتک‌خور» و تلاش برای رساندن این اثر سینمایی به سی و سومین جشنواره فیلم فجر خبر داد.
 
شاهد احمدلو از نگارش فیلمنامه جدید خود تحت عنوان «کتک‌خور» خبر داد و گفت: اخیراً و پس از یک سال دورخیز از فضای تلویزیون فیلمنامه‌ای را تحت عنوان کتک خور بر اساس طرحی از خودم و نوشته هومان فاضل آغاز کردم که اکنون مراحل پایانی نگارش خود را سپری می‌کند.


وی افزود: به امید خدا همزمان با مراحل نگارش فیلمنامه در حال رایزنی برای جذب سرمایه‌گذاری در این فیلم هستم که به محض اتمام رسیدن نگارش و ثبت قرارداد با حامی مالی این فیلم مراحل پیش تولید را آغاز خواهیم کرد.


احمدلو در ادامه از حضور فیلم سینمایی کتک خور در سی و سومین جشنواره فیلم فجر خبر داد و گفت: اگر به امید خدا مراحل نگارش و اخذ پروانه ساخت برای تولید این اثر سینمایی در زمان معین به پایان برسد انشاءالله شاهد حضور این فیلم سینمایی در جشنواره سی و سوم فیلم فجر خواهیم بود.


وی تأکید کرد: من پس از یک سال و نیم دورخیزی که از فضای تلویزیون و سریال داشتم تصمیم گرفتم خودم را برای مهیا شدن ساخت یک فیلم سینمایی که نزدیک به علایق و سلیقه‌های خودم است آماده کنم چرا که احساس می‌کردم در دوره‌ای که در آن فعالیت می‌کردم فرصت تولید فیلم سینمایی فراهم نبود.


این کارگردان جوان سینما در ادامه به فیلم کوتاه سینما سگ که به عنوان یک فیلم کوتاه در کارنامه وی دیده می‌شود اشاره کرد و گفت: یکی از فیلم‌های کوتاهی که ساختم و موفقیت‌های بسیاری هم کسب کرده «سینما سگ» بوده که در واقع از نظر خیلی‌ها بهترین فیلم من به حساب می‌آید و کتک‌ خور نیز ریشه در همان اثر من دارد.

 

کارگردان «شور شیرین»، «پاک سرها» را می‌سازد/ فیلمی اجتماعی با نگاهی طنز درباره فرقه‌سازی


جواد اردکانی کارگردان فیلم سینمایی «شور شیرین» از نگارش جدیدترین اثر سینمایی خود با عنوان «پاک سرها» خبر داد.
 
جواد اردکانی کارگردان فیلم سینمایی «شور شیرین» از نگارش فیلمنامه جدید خود تحت عنوان «پاک‌سرها» خبر داد و گفت: مدتی است که مراحل نگارش فیلمنامه یک اثر سینمایی تحت عنوان «پاک‌سرها» را که به نوشته خودم است را آغاز کردم.


وی افزود: به امید خدا کار نگارش این اثر سینمایی تا یک ماه آینده به پایان خواهد رسید.


اردکانی خاطرنشان کرد: «پاک‌سرها» یک اثر اجتماعی است که با نگاهی طنز به موضوع فرقه‌سازی‌ها در جامعه ایرانی می‌پردازد.


بنابراین گزارش، جواد اردکانی تاکنون آثاری همچون چوری، قناری، سبیل مردونه، به کبودی یاس و شور شیرین را در کارنامه خود به ثبت رسانده است.


بسته سیاستهای سینمایی دولت تدبیر و امید منتشر شد


بسته سیاست های سینمایی دولت یازدهم با عنوان «رویکردها،راهبردها و سیاست های سازمان سینمایی دولت تدبیر و امید» منتشر شد.
 
بسته یاد شده در 65 صفحه منتشر و نسخه PDF  آن هم اکنون از طریق سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی(WWW.ershad.ir) قابل مشاهده است.

 

رونمایی «ابو زینب» در جشنواره مقاومت و نمایش همزمان در 5 کشور/ آغاز صداگذاری توسط محسن روشن


کارگردان فیلم سینمایی «ابو زینب» از آغاز مرحله صداگذاری این اثر سینمایی توسط محسن روشن و رونمایی از آن در جشنواره فلیم مقاومت خبر داد.
 

علی غفاری کارگردان فیلم سینمایی «ابو زینب» از آغاز مرحله صداگذاری و میکس این اثر سینمایی خبر داد.


وی افزود: مرحله صداگذاری و میکس فیلم سینمایی «ابو زینب» توسط محسن روشن در استدیو روشن در حال انجام است.


کارگردان فیلم سینمایی «استرداد» در ادامه گفت: همزمان با مرحله صداگذاری ساخت موسیقی این اثر سینمایی نیز توسط علی موسوی آهنگساز لبنانی در خارج از کشور  در حال ساخت است.


غفاری در ادامه از اکران همزمان فیلم سینمایی «ابو زینب» در مهر ماه خبر داد و گفت: به امید خدا و پس از اولین نمایش این فیلم در سیزدهمین جشنواره فیلم مقاومت «ابو زینب» را به صورت همزمان در کشورهای ترکیه، لبنان، مصر، مراکش و اردن اکران خواهیم کرد.


بنابراین گزارش، «ابو زینب» به داستان خانواده‌ای می‌پردازد که در سال‌های اشغال خاک لبنان توسط اسرائیل درگیر اتفاقاتی می‌شوند.


غفاری پیش از این فیلم‌های سینمایی «استرداد»، «شاهرگ» و «چراغ قرمز» را در کارنامه سینمایی خود به ثبت رسانده است.


عوامل «شیار 143» با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند


تهیه‌کننده فیلم سینمایی «شیار 143» از ابراز محبت رهبری انقلاب نسبت به عوامل این فیلم خبر داد.
 

محمدحسین قاسمی با بیان مطلب فوق گفت: رهبری معظم انقلاب چندی پیش فیلم «شیار 143» را دیده بودند و امروز این توفیق را یافتیم که از ساعت 10:30 صبح همراه با عوامل فیلم به محضر ایشان برسیم.


وی افزود: مقام معظم رهبری در این دیدار لطف فراوانی به عوامل داشتند و نکاتی را در خصوص فیلم بیان کردند که بسیار راهگشا بود.


براساس این گزارش، «شیار 143» که یکی از فیلم‌های متقاضی اکران است و عدم اختصاص سینمای سرگروه باعث اعتراض عوامل این فیلم شده در جشنواره فجر گذشته توانست جایزه بهترین فیلم مردمی را کسب کند و مریلا زارعی برای بازی در این فیلم سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن، سیمرغ ویژه هیات داوران برای کارگردانی  را دریافت کرد.


گلایه‌های داریوش بابائیان از برخی قوانین شورای صنفی نمایش


دفاتری که نوروز فیلم داشتند متقاضی اکران عید فطر هم هستند/ فرهنگ «سینما در اختیار» باب شده است


مدیرعامل شکوفافیلم گفت: بسیاری از دفاتر پخش فیلم‌های سینمایی دیگر که در عید نوروز فیلم‌های خود را پخش می‌کردند، متقاضی اکران عید فطر هم شده‌اند و تقریباً می‌توان گفت فرهنگ «سینما در اختیار» باب شده است.
 
داریوش باباییان مدیرعامل مؤسسه شکوفا فیلم از عدم سرگروه برای فیلمهای سینمایی «مردن به وقت شهریور» ساخته هاتف علیمردانی، «نقشه نگار» ساخته علی عطشانی و «دنیای پرامید» ساخته منوچهر هادی خبر داد و گفت: فیلم سینمایی مردن به وقت شهریور ساخته هاتف علیمردانی و دلیل مشکلاتی که در ثبت قرارداد و سرگروه‌ها وجود دارد هنوز موفق به ثبت قرارداد خود با سرگروه نشده است.


وی تأکید کرد: بسیاری از دفاتر پخش فیلمهای سینمایی دیگر که در عید نوروز فیلمهای خود را پخش می‌کردند دوباره متقاضی اکران عید فطر شدند که تقریباً می‌توان گفت فرهنگ «سینما در اختیار» باب شده است.


باباییان ادامه داد: سه فیلم سینمایی که دفتر پخش شکوفا فیلم مسئولیت اکران آنها را بر عهده دارد دارای پروانه نمایش از سوی سازمان سینمایی هستند اما متأسفانه سرگروهی در کنار خود ندارند که از آنها حمایت کنند.
 

این تهیه کننده سینما تأکید کرد: سازمان سینمایی قانونی بگذارد که اگر فیلمی در عید نوروز به نمایش در آمد حتماً فیلم دوم آن دفتر در دیگر ماههای سال مثل محرم و صفر نیز در سینماها اکران شود و صرفاً متقاضی اکران فیلم خود در یک فصل خاص نشوند.


مدیرعامل مؤسسه شکوفا فیلم خاطرنشان کرد: وجود این موارد تبعاتی دارد که مسلماً تا 6 ماه آینده به شورای صنفی و سازمان سینمایی ضربه خواهد زد.


 فیلمهای سینمایی مردن به وقت شهریور ساخته هاتف علیمردانی، نقشه نگار ساخته علی عطشانی و دنیای پرامید ساخته منوچهر هادی پس از دریافت پروانه نمایش از سوی شورای صدور پروانه نمایش در نوبت اکران قرار دارد.


همکاری مشترک تهیه‌کننده ضد فتنه با کارگردان ضد صهیونیسم


شیخ‌طادی «امپراطوری جهنم» را کلید می‌زند/دومین پروژه بزرگ سینمایی درباره تکفیری‌ها


دومین پروژه بزرگ سینمایی درباره تکفیری‌ها با عنوان «امپراطوری جهنم» توسط فیلمسازان ایرانی کلید می‌خورد.
 
بعد از فیلم سینمایی سوری «پادشاه شن ها» به کارگردانی «نجدت اسماعیل انزور» بزودی دومین پروژه بزرگ سینمایی جهان درباره تکفیری‌ها با عنوان «امپراطوری جهنم»در ایران آغاز می شود.


محمد خزاعی تهیه کننده این فیلم پیش از این «قلاده های طلا» را به عنوان سیاسی ترین فیلم تاریخ سینمای ایران در کارنامه دارد در کنار پرویز شیخ طادی که یکی از آثار درخشان ضدصهیونیستی را با عنوان شکارچی شنبه در کارنامه دارد پشت تولید این فیلم قرار دارند.


پرویز شیخ طادی کارگردان نام آشنای سینما که پیش از این در «شکارچی شنبه» با نگاهی دقیق و موشکافانه پشت پرده جنایات صهیونیست ها را به تصویر کشیده بود بیش از یک سال است که درگیر ساخت فیلمی با موضوع تکفیری ها شده است.


بنابر این گزارش، این فیلم سیاسی بین المللی که پس از فیلم سوری «پادشاه شن‌ها» به کارگردانی «نجدت اسماعیل انزور» در شناساندن عقبه تکفیری‌ها، به گفته پرویز شیخ طادی به ریشه یابی دولتهای حامی تروریست‌های تکفیری و دست‌های پشت پرده آنان خواهد پرداخت، پس از اتمام کار نگارش، هم اکنون در حال رایزنی  برای جذب حمایت و سرمایه گذار است.


رئیس سازمان سینمایی:«عصبانی نیستم»، «قصه‌ها» و «خانه پدری» اکران می‌شوند


رئیس سازمان سینمایی با بیان اینکه از سعه صدر و همکاری آقای درمیشیان تشکر می‌کنم اعلام کرد «عصبانی نیستم»، «قصه‌ها» و «خانه پدری» اکران می‌شوند.
 
حجت‌اله ایوبی رییس سازمان سینمایی در گفت‌و‌گو با صبا آنلاین از اکران سه فیلم «عصبانی نیستم»، «قصه‌ها» و «خانه پدری» خبر داد.


بنابراین گزارش ایوبی در این گفت‌و‌گو ضمن قدر‌دانی از کارگردان‌هایی که فیلمشان در جشنواره قبل دچار حاشیه شده‌بود گفت: {در قبال اتفاقات و حاشیه سازیهای جشنواره} به نظرتان بهتر بود ما برخورد ضربتی انجام می‌دادیم و بعد از آن با کلی حاشیه مواجه می‌شدیم که ممکن بود دوباره بخش تولید و حتی اکران را دچار مشکلات فراوان کند؟ من از همین جا باز هم تشکر می‌کنم از سعه صدر کارگردان جوانی مثل آقای درمیشیان که شرایط آن روز ما را کاملاً درک کرد و بهترین همکاری ممکن را انجام داد.
 
وی افزود: فیلم‌های «عصبانی نیستم»، «قصه‌ها» و «خانه پدری» همه اکران خواهند شد و همه‌ این‌ها شاید به دلیل همان مدیریتی است که ما در زمان آن حاشیه‌سازی‌ها انجام دادیم و با آرام کردن فضا کاری کردیم که فرصت‌های بعدی سوخت نشود.
 
لازم به‌ذکر است در جشنواره گذشته فیلم «عصبانی نیستم» که در آن از فتنه حمایت شده‌بود مورد انتقاد منتقدان و سیاسیون و نمایندگان مجلس قرار گرفت و در نهایت کارگردان این فیلم آن را از جریان داوری خارج کرد.


«قصه‌ها» ساخته رخشان بنی اعتماد نیز فیلمی با ساختار ضعیف است که اگرچه نتوانست نظر منتقدان و اهالی سینما را جلب کند اما به‌واسطه تلاشش برای حمایت از جریان فتنه حواشی را به‌وجود آورد.


در «خانه پدری» آخرین اثر عیاری هم تعصب و غیرت‌های ایرانیان در طول زمان به چالش‌کشیده شده‌است.غیرت و تعصب غلو شده‌ای که منجر می‌شود پدری وحشیانه دخترش را به خاطر یک سوءظن به قتل برساند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
حميد
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۷
اينا که پوشش نا متعارف ندارن! اکثر بازيگران و غير بازيگران در ايران خيلي بدتر از بازيگراني که در برزيل بودند در جامعه ديده مي شوند. وجدانا قبول نداريد؟؟؟
5
1
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۶
اخه وقتی میگید نامتعارف حداقل عکسهای نامتعارفو بزنید تا یکی که فقط این عکس صفحهتون رو میبینه نگه شما توهم زدید و اشتباه میگید
واقعا نامتعارف بودن ولی نه این عکسی که شما زدید...
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار