آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۹۹۴۱
روحانی در مراسم روز صنعت و معدن:

والله، بالله، تالله سال‌های ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمی‌شود

رئیس جمهور گفت: بالله، والله، تالله، سال‌های ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمی‌شود. دولت یازدهم خود را خادم مردم می‌داند، هیچ تصمیم فردی اتخاذ نمی‌‌کند.
والله، بالله، تالله سال‌های ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمی‌شود
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت حجت الاسلام حسن روحانی رییس جمهوری در مراسم بزرگداشت روز صنعت و معدن با اشاره به امکانات و ویژگی های ممتاز ایران برای گام برداشتن در مسیر صنعتی و طرح این پرسش که چرا ایران نتوانسته به رغم همه این امکانات و ویژگی ها در عرصه صنعتی به نقطه مطلوب برسد،تصریح کرد که اگر حمایت در کنار رقابت نباشد ، حمایت مخرب است.
 

کاسه تحریم شکسته شده است
رییس جمهوری با بیان این مطلب که دولت باید شرایط را برای صنعتگران در عرصه بین‌المللی مساعد گرداند، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید گام‌های مؤثر و درستی در عرصه سیاست خارجی برداشته و شرایط را برای تولید مناسب‌تر کرده است.


روحانی با اشاره به مشکلاتی که تحریم برای صنعت و تجارت کشور ایجاد کرده است، به مردم قول می دهم که کاسه تحریم شکسته شده و هیچ کس و هیچ بندزنی قادر نیست این کاسه شکسته را به حالت اول بازگرداند. ما به راه مان ادامه می دهیم. به همه دوستان و به همه ارزشمداران و به همه عزیزان و با زبان روان و آرام عرض می کنیم، ما انقلاب مان را می شناسیم، عزت ملی را پاس می داریم، خیلی غصه نخورید، ما می دانیم چه کار می کنیم.


تیم مذاکره کننده هسته ای راه مذاکره با گروه ۱+۵ را می داند
رییس جمهوری خطاب به برخی ارزشمداران و دوستداران انقلاب اسلامی اظهار داشت : با زبان آرام و روان و مهربانانه می گوییم ، این دولت و تیم مذاکره کننده با ۱+۵، انقلاب، ارزشهای اسلامی و عزت ملی را پاس می دارد، لذا غصه نخورید چرا که وزارت خارجه و تیم مذاکره کننده تخصص لازم را دارد و سبک و سیاق برای مذاکره و حرف زدن در برابر ۶ قدرت را که گاهی هم زیاده خواه هستند، می دانند.


تأکید بر مذاکرات برد – برد بین دولت، تولیدگر و قانونگذار
روحانی در جمع صنعتگران گفت: بیاییم با هم گفتگو کنیم. مذاکرات برد – برد تنها با خارجی‌ها نیست. دولت و بخش خصوصی، دولت و تولیدگر و قانونگذار و تولیدگر هم باید بنشینند و مذاکره کنند.


کنار سرمایه طبیعی و انسانی نیازمند سرمایه اجتماعی هستیم
رییس جمهوری گفت: امروز برای توسعه کشور در کنار سرمایه طبیعی و سرمایه انسانی نیاز به سرمایه اجتماعی داریم و در این راستا باید به هم اعتماد داشته باشیم و همه به قانون احترام بگذاریم و ثبات و امنیت را در آینده کشور مد نظر قرار دهیم، باید این اطمینان وجود داشته باشد که این دولت،توانمند و قادر است ثبات و آرامش را در بازار حفظ کند.


روند کاهش تورم در سال جاری ادامه خواهد یافت
روحانی گفت: امروز در موضوع تورم دولت به آنچه قول داده بود عمل نموده و تورم را مهار کرده است و تورم نقطه به نقطه را از ۴۳ درصد به ۱۴.۷ درصد رسانده است . این موضوع باید برای صاحبان سرمایه و کارآفرینان اطمینان‌بخش باشد و دولت هم روند کاهش تورم را در سال جاری با قوت ادامه خواهد داد. امروز نرخ تورم ماهیانه به طور متوسط در کل حدود یک درصد است که این به معنای ثبات و حرکت کنترل شده و از طرفی اطمینان به جامعه ماست که به دنبال کار و تلاش و تولید است.


اولین قدم برای شکستن رکود برداشته شده است
رییس جمهوری گفت: در گفت‌وگو و مشورت با کارشناسان به این نتیجه رسیده‌ایم در زمانی که تورم بسیار فزاینده همراه با رکود وجود دارد، در قدم اول باید تورم را مهار کنیم و در کنار آن باید برای شکستن رکود که البته کار سخت و دشواری است گام برداریم و دولت امروز اولین قدم را برای شکستن رکود برداشته است.


ضرورت توجه به اعمال محدودیت‌های صحیح و عقلانی در کنار محدودیت ناصحیح
روحانی گفت: نمی‌توانیم مدام خواهش کنیم که در زمینه خودرو یک حرکت سریع کیفی رخ دهد و این اتفاق نیفتد. دولت در زمینه صنعت یکسری محدودیت‌ها ایجاد می‌کند که به نفع کشور است و البته یکسری محدودیت‌هایی هم وجود دارد که به ضرر است و باید حذف شود و به تعبیری،بعضی از محدودیت‌ها عقلانی نبوده و ناصحیح است و بعضی از محدودیت‌ها صحیح و عقلانی است.


رییس جمهوری خاطر نشان کرد: اگر در زمینه تولید، پیچ و خم‌های غیرضروری برای اعطای مجوز وجود دارد به معنای محدودیت‌های غیرعقلانی است و باید برداشته شود و اگر در بخش‌هایی در سیستم اداری ما فساد وجود دارد به معنای محدودیت غلط و غیرعقلانی است و باید با آن مبارزه کرد، اما یکسری از محدودیت ها عقلانی و درست است. به طور مثال اگر برای صنعت محدودیتی در زمینه رعایت مسایل زیست‌محیطی قائل می‌شویم، این محدودیت صحیح است و باید ادامه یابد.


بانک‌ها باید دست از بنگاه داری بردارند
بانکها باید دست از بنگاه‌داری برداشته و امانت‌دار و واسطه خوبی بین مردم و بنگاه های اقتصادی باشند و ضرورت دارد که راه و روش بانک ها اصلاح شود.


شرایط را برای ورود سرمایه خارجی مهیا می‌کنیم
دولت شرایط را برای ورود سرمایه خارجی مهیا خواهد کرد چرا که سرمایه داخلی برای همه طرح های پیش روی کشور کافی نیست باید ایرانی‌های مقیم خارج و خارجی ‌ها را برای سرمایه گذاری در داخل کشور تشویق کنیم.


هیچ اختلاف نظری بین دولت، مجلس و قوه قضائیه وجود ندارد

امروز هیچ اختلاف نظری بین دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه وجود ندارد و همه با هم در اجرای سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری از جمله اقتصاد مقاومتی و چشم‌انداز ۲۰ ساله اتفاق نظر داریم، هدف بلند ما شکستن رکود و ایجاد رونق و صنعتی کردن کشور است.


صنعت باید همه بخش‌های کشور را فرا بگیرد
صنعت باید همه بخش‌های کشور را فرا بگیرد و کشور باید صنعتی شود و دولت این کار را با بازوان پرتوان، صنعتگران عزیز و مخصوصاً با استفاده از تجربیات مدیران باسابقه، سرمایه‌گذاران و کارآفرینانی که در این بخش‌ها وجود دارند، انجام خواهد داد.


امسال باید رشد اقتصادی کشور مثبت شود
روحانی با تاکید بر اینکه کشور نیاز به توسعه دارد، شرایط رکود تورمی حاکم بر کشور در دو سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و گفت: سال ۹۱ کشور با رکود تورمی مواجه بود که اخیرا بانک مرکزی با محاسبات دقیق رقم اعلام شده منفی ۵.۸ درصدی برای رشد اقتصادی در این سال را ۶.۸ درصد اعلام کرده است و سال ۹۲ نیز دولت حرکت برای رفع رکود تورمی و شکوفایی اقتصادی را آغاز کرد.


رییس جمهوری اظهار داشت: در سال ۹۳ ان شاءالله رشد اقتصادی کشور مثبت خواهد شد و همه باید دست به دست هم دهیم تا کشوری آباد و توسعه یافته برای ایرانیان عزیز بسازیم.


کمک به صنعت در شرایط فعلی ضروری است
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید کمک‌ها به صنعت بر مبنای اولویت‌ها تنظیم شوند، خاطرنشان کرد: اصل کمک به صنعت در شرایط فعلی ضروری است.


آماده شدن بسته حمایتی برای رونق و شکستن رکود تا پایان تیر ماه
روحانی از تأسیس کارگروه ویژه برای رونق و خروج از رکود خبر داد و گفت: موارد اختلافی را در هفته‌های آینده در شورای هماهنگی اقتصادی بررسی می‌کنیم و تا پایان تیر ماه، بسته حمایتی را برای رونق و شکستن رکود آماده و سپس عملیاتی و اجرایی خواهیم کرد.


تولید قدم به قدم در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد
رئیس جمهور بر اعتقاد دولت مبنی بر اینکه «تولید قدم به قدم در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد» اشاره کرد و با تأکید بر گذراندن مراحل رشد و تجربه لازم برای بخش خصوصی، گفت: تولید ما با تولیدهای دنیا متفاوت است. برخی از بنگاه‌های کشورمان بزرگ متولد شده‌اند، برخی از تولدها هم رشد نکرده‌اند و همان‌طور باقی مانده‌اند. برخی مواردی هم داریم که حرکت مناسب داشته‌اند. یکی از مشکلات ما در بخش خصوصی این است که از بنگاه کوچک حرکت نکرده‌ایم تا به بنگاه بزرگ برسیم.


تأکید بر ایجاد برند ایرانی در تمام زمینه‌ها
رئیس جمهور گفت: اگر شرکت‌های چند ملیتی وارد کشورمان می‌شوند باید حواس‌مان خوب جمع شود که به این شرط به کشورمان بیایند که تکنولوژی نو را وارد کنند و سپس بتوانیم آن تکنولوژی نو را بومی کنیم؛ و بعد از آن دنبال نوآوری و سپس دنبال برند ایرانی در تمام زمینه‌ها باشیم.


تأکید بر فعالیت دوشادوش صنعت و دانشگاه
روحانی با تأکید بر دست در دست هم دادن دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و صنعت و معدن، اظهار داشت: همه باید دست در دست هم دهیم. باید پرچم عظمت صنایع ایرانی یک بار دیگر در قله‌های ایران عزیزمان به اهتزار درآوریم و این کار شدنی است.

 

سال‌های ۸۴ تا ۹۲ گذشت و تکرار نمی‌شود
رئیس جمهور گفت: اراده داشته باشیم و دست به دست هم دهیم و سرمایه‌مان را به داخل کشور بیاوریم. والله، بالله و تاالله سال‌های بین 84 تا 92 گذشت و دیگر تکرار نمی‌شود . دولت یازدهم خود را خادم مردم می‌داند، هیچ تصمیم فردی اتخاذ نمی‌‌کند؛ بدون مشورت و بدون شور و با شورهای چند باره، تصمیمی را اعلام نمی‌کند. اگر هم اعلام کرد، برای آنها که می‌گویند اشتباه کرده است، هم احترام می‌کنیم، هم تواضع می‌کنیم و هم دست آنها را می‌بوسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
waran
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
آقاي وزير و آقاي رييس جمهور، شما در زمستان پارسال به صورت مستقيم مردم رو به سرمايه گذاري در بورس دعوت کرديد و از آينده روشن اين بازار به مردم گفتيد... لطفا توضيح دهيد چرا پس انداز مردمي که با پيشنهاد شما وارد اين بازار شده باشد در عرض 6 ماه کمتر از نصف شده باشد؟؟

وزير اقتصاد چه شاگرد اول باشد و چه بهترين اقتصاد دان بايد اين مهم رو توضيح بده...

برخي سهم ها قيمتشان يک سوم شده است که در چهل سال اخير در هيچ کشوري در دنيا سابقه نداشته است!!!!
81
2
حميد رضا
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
ما هم باور داريم ديگر تکرار نمي شود
شما اگر دست به دست هم بدهيد و کار کنيد نمي توانيد به اندازه يک سال فعاليت دکتر کار انجام دهيد...
89
2
بدون نام
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۶
دولت يازدهم خود را خادم مردم مي‌داند.
همين جمله هم تکيه کلام دو تا دولت قبلي بود.
بيخودي اعلام برائت کردن واقعا چه علتي داره ؟؟؟
33
1
بدون نام
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷
براي آنها که مي‌گويند اشتباه کرده است، هم احترام مي‌کنيم، هم تواضع مي‌کنيم و هم دست آنها را مي‌بوسيم.

يه مثلي هست که ميگه قسم حضرت عباس رو باور کنيم يا دم خروسوووووو !
36
1
مهديار
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵
بذاريد مذاکرات برد برد هسته اي تون به يه نتيجه اي برسه بعد در زمينه هاي ديگه اقدام کنيد.بهتره به جاي حرف زدن زياد يه کم عمل کنيد. به عمل کار برآيد به سخنراني نيست جانم....
39
1
بدون نام
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۷
والله، بالله و تاالله سال‌هاي بين 84 تا 92 گذشت و ديگر تکرار نمي‌شود !!!!!!!!! قسم جلاله براي کينه ورزي ها....
50
2
بدون نام
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۳
اين جور حرف زدن مسخره اس ! مردم تصميم ميگيرن کي بياد و کي بمونه
اين دولت تا به حال فقط در امار تورم رو مهار کرده و ووو هنوز هيچ کار قابل لمسي رو نديديم که بخوايم چهار سال ديگه بهش راي بديم
اين يک هشدار جدي به دولته اگه ميخواين بمونين پس درست و در عمل خدمتگذراي کنيد و از نيروهاي دلسوز استفاده کنين نه از فتنه گران در وزرات علوم که دانشگاه ها رو از مسير علمي ميخوان به بيراهه ببرند ....مراقب خودتان باشيد
50
2
استاد باشي
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۸
در لواي شور و مشورت و با نرمي و ملايمت و دوستي با همه ازجمله غرب و با اعتدال و با شيب خيلي خيلي خيلي نرم و ملوس!
اکنون اقدامات خيلي شديدتري از دولت قبل اعمال مي شود!!!!!!!!!!
وضع هم بدتر شده که بهتر نشده!
فقط منتقدين دولت قبل (و موافقين جدي دولت کنوني) کاملاً دم فرو بسته اند و الا اگر همين کارا رو احمدي نژاد انجام مي داد، تا حالا اعدامش کرده بودند!!!!
44
1
نرگس
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱
منظورش اينه درسته نمي تونيم مثل 84 تا 92 خدمت کنيم ولي خيلي غصه نخوريد خيلي خراب کاري نمي کنيم.
ولي دکتر نگراني من نوعي بيشتر از اين حرفاستا، خراب کردي تا حالا خرااااااااااااب///برو برو يکم تمرين کن بلکه بتوني 84 تا 92 رو ذره اي تکرار کني
63
1
زينب
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۹
حالا چه اصراري داره قسم بخوره؟ مرد حسابي اگه احمدي نژاد برگشت و شد رييس جمهور بايد کفاره بدي
70
2
بدون نام
۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۷
اون سالها تکرار نميشه ولي صد روزهاي الکي همينجور داره مدام تکرار ميشه!
علي
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳
نيست حالا خيلي ارزوني داريم!!!!!!!!!!!
73
5
بدون نام
-
۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۳
" والله، بالله، تالله سال‌هاي 84 تا 92 گذشت و تکرار نمي‌شود" بله حق با شماست! صد البته که سال هاي 84 تا 92 از جهت"خدمت رساني" " عزت ملي" و " پيشرفت علمي" و " رونق بورس" اون هم در اوج تحريم ها و فشار ها " هرگز تکرار نخواهد شد...
106
10
کازروني
۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۱
درسته دقيقا، جواب زيبايي بود
يمنا
۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۱
بسم الله
سلام عليکم
خدا شاهده و لازم نيست اون قسم هاي سنگين رو هم بخوريم......اما..ما...سال 84 تا 92... رو ...بدون اشتباهات دو سال آخر....باز خواهيم گردوند.....حالا مي بينيد...اين خط.. اين نشون!!!!
بدون نام
۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۵
لازم نيس کسي برگردونه اون خدمات اون سالها رو! مردم خودشون برخواهند گردوند!
ولي بدون اشتباهات دو سال آخر و با تمام زيباييهاي قبلش!
مصطفي
-
۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۶
با دهان روزه قسم جلاله ميخورين؟فقط چون با آقاي احمدي نژاد مشکل دارين؟حرفهاي اخير آقاي نوبخت در برنامه ي شناسنامه عمق کينه اين حضرات رو نشون ميده.معدود اشتباهات دکتر احمدي رو تاييد نمي کنيم اما ببينيد فقط توي همين يکسال و عليرغم وعده هاي رئيس جمهور چه تحول قابل لمسي لااقل در معيشت مردم عادي مثل ما که قشر زير متوسط هستيم اتفاق افتاده؟وعده ي تحول صدروزه ي اول دولت رو يادتونه؟فقط در روز صدم و با سراسيمگي توافق پر حرف و حديث و مبهم ژنو رو اعلام و امضا کردن و ملاکشون براي درستيه کارشون عصبانيت نتانياهوي هفت خطه.
15
1
اميرعلي
-
۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۲
کسي که انگليس مدرک بگيره همينه ديگه...
ولي درکل روحاني مچکريم
6
0
a
۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
ولي84تا92تکرارميشود
سام
-
۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
آره خوب راست ميگي ، اوني که شب رو دو يا سه ساعتي بيشتر نمي خوابيد و جلسه پشت جلسه و سفر ها مکرر و سرکشي به مناطق محروم و آستين بالا زدن و جوي آب رو تميز کردن و وووو ، تمام شد ديگه!
حاج آقا تو که با اين لباس مقدس که نميتوني اينقدر بُدُويي خسته ميشي حاجي!
اون دوران تمام شد ديگه!
قسمت راسته. همه مردم همين قسم روميخورند!!!
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار