به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مرتضی اکبر پور معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور گفت در پی تشکیل جلسه ای مرتبط با پدیده های جوی اخیر در کشورمان گفت: اخیرا کشور ما شاهد پدیده های جوی مانند توفان پیش بینی نشده بود و سازمان هواشناسی در برخورد با این پدیده از واژه "غافلگیر کننده " استفاده کرد .
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه گفت: اگر قرار باشد در برخورد با پدیده های جوی همچنان از واژه "غافلگیری" استفاده کنیم و این کلمه اپیدمی شده و به همه پدیده های جوی سرایت کند، امری غیرقابل قبول خواهد بود چراکه در سیستم هواشناسی دنیای امروز تکنولوژی های بسیار ارتقاء یافته ای وجود دارد که دیگر پدیده ای غافلگیرکننده نیست لذا ما باید ببینیم که مشکلات و نواقص کار کجاست .
وی افزود: " در این خصوص جلساتی را با مسئولان هواشناسی و در معیت رئیس این سازمان و رئیس سازمان بحران کشور برگزار کردیم. علاوه بر بازدید از سازمان هواشناسی، طی جلسات کارشناسی شده؛ موضوع را رصد کرده و آسیب شناسی کردیم تا اگر نقصی در فرآیند پردازش و ارائه بهنگام اطلاعات درخصوص پدیده ها وجود دارد را بیابیم و آسیب های عدم اطلاع رسانی به موقع به مردم را شناسایی و برای رفع آن اقدام می کنیم . "
اکبرپور ضمن تصریح ادامه دار بودن این کمیته، گفت: این جلسات با "رویکرد توانمندسازی سامانه هشدار سریع و واکنش پدیده های جوی" در دستور کار قرار گرفته است .
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور تبیین کرد : " نتیجه این جلسات، ایجاد سامانه مناسبی در امر پیش بینی، هشدار سریع و واکنش به موقع در برابر پدیده های جوی توسط دستگاه های اجرایی مانند سازمان هواشناسی خواهد بود ."
وی گفت: همچنین اقدام دیگری که مدنظر است اعلام نقطه ای و محلی و استانی پدیده های جوی می باشد. براساس این سیستم، سازمان هواشناسی قادر خواهد بود پدیده رگبار، طوفان و هر وضعیت جوی دیگری را درست در محله و نقطه ای از استان که اتفاق خواهد افتاد تشخیص دهد و اعلام کند. مثلا اگر امروز ساعت سه در شمال تهران رگبار خواهیم داشت به گونه ای در اخبار هواشناسی گفته می شود که مردم ساکن جنوب تهران نگران رگبار نخواهند بود .