آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۰۴۹
ایوبی در مراسم رونمایی از مجموعه «نوای آشنا»:

«نوای آشنا» هدیه قرآنی سازمان سینمایی به مردم است

رئیس سازمان سینمایی در مراسم رونمایی از مجموعه قرآنی «نوای آشنا» گفت: این اثر قرآنی هدیه سازمان سینمایی و مؤسسه رسانه‌های تصویری به مردم است.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مراسم رونمایی از مجموعه صوتی «نوای آشنا» (تلاوت 30 جزء کامل قرآن کریم) با صدای استاد سیدعباس میرداماد با حضور وی، علی مرادخانی معاون فرهنگی وزیر ارشاد، حجت‌الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، حسین مسافرآستانه مدیرعامل مؤسسه رسانه‌های تصویری، علیرضا رضاداد دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر و محمد احسانی معاون سازمان سینمایی عصر امروز در محل مؤسسه رسانه‌های تصویری برگزار شد.


حسین مسافر آستانه در ابتدای این مراسم گفت: در این مراسم شاهد رونمایی یکی از بهترین قرائت‌های قرآن هستیم که خداوند افتخار این را به ما داد تا این اثر ارزشمند را از طریق مؤسسه رسانه‌های تصویری وارد شبکه خانگی و خانواده‌ها کنیم. تاکنون آثار زیادی از این مؤسسه ارائه شده است که این اثر پرافتخارترین آنها است.


حجت‌الله ایوبی در ادامه این مراسم گفت: آماده‌سازی این کار یک کار طولانی بود که به همت مهندس کاظمی و علی مرادخانی آغاز شد و خوشحالم که این کار در این ایام مبارک به پایان رسید و تفحه و هدیه سازمان سینمایی و مؤسسه رسانه‌های تصویری به مردم است که البته جناب مرادخانی و مهندس کاظمی زحمات بسیار زیادی برای آن کشیده‌اند.


وی افزود: ما در این ایام بر سر سفره‌ای نشستیم که قوت اصلی آن نور خدا است و آنچه ما می‌خوریم خاک رنگینی است که قوت جسم است اما قوت اصلی نور الهی است که باید بر جان همه تابیده شود.


ایوبی خاطرنشان کرد: خوشحالیم از اینکه این ایام و ماه مبارک رمضان سهم اندک سازمان سینمایی و مؤسسه رسانه‌‌های تصویری داشت تا بتوانیم این اثر را ارائه دهیم.


وی با اشاره به حضور سازمان سینمایی و انجمن سینمای جوان در نمایشگاه قرآن امسال گفت: امیدوارم در سال آینده شاهد کارهای باشکوه‌تری در نمایشگاه قرآن باشیم و در کنار آن جشنواره قرآنی ما باشکوه‌تر برگزار شود.


وی افزود: یکی از کارهای مؤسسه‌ رسانه‌های تصویری رساندن آثار فرهنگی به دست خانواده‌ها است ما در کشور بیش از هزار شهرمان فاقد سالن سینما است و شبکه نمایش خانگی و مؤسسه رسانه‌ها نقش زیادی در بردن سینما به خانه مردم دارد. البته امیدوارم که در آینده آنقدر سالن سینما داشته باشیم که نیاز به سینمای خانگی کم شود اما تا آن روز امیدواریم که این مؤسسه نقش خود را به خوبی ایفا کند و کمکی برای سینما باشد.


ایوبی در ادامه اظهار داشت:‌ یکی دیگر از کارها این است که این مؤسسه مسئولیتش فقط تولید و عرضه فیلم‌ها به صورت ویدیویی نیست بلکه یک شبکه توزیع مؤثر وجود دارد که موفق عمل کرده از این‌رو این مؤسسه می‌تواند کالاهای صوتی را نیز به بازار عرضه کند و چه خوب که عرضه کالای صوتی با یک اثر فاخر مانند تلاوت 30 جزء قرآن کریم باشد.


وی در ادامه گفت: این کار که با همت جناب مرادخانی و همکاران از سال‌های پیش آغاز شده و در واقع ثمره کار ایشان و همکاران ایشان است.


علی مرادخانی در ادامه این مراسم گفت: ما و آقای ایوبی درد مشترک داریم هر دو وقتی صحبت می‌کنیم می‌خواهیم که کارها درست شود ایشان از کمبود سالن سینما می‌گوید و ما باید از کمبود سالن‌‌ تئاتر بگویم.


وی افزود: سال‌هایی که در مرکز موسیقی بودم و در زمان وزارت جناب میرسلیم، آقای منصوری آمدند برای ضبط یک اثر قرآنی و دیدیم تمام قاریان به روش تحقیق کار می‌کنند بنابراین من با استاد میرداماد صحبت کردم تا روش دیگری که برای استماع آیات قرآن مفیدتر باشد و به لحاظ صوت و آهنگ ارائه جذاب‌تری باشد در نظر بگیریم که از روش تدویر استفاده شد و با این روش ضبط آثار را شروع کردیم و امید داشتیم که بتوانیم در حوزه قرآنی کارهایی را انجام دهیم.


وی افزود: ما پس از برگزاری جشنواره‌های گل‌ یاس برنامه‌های هیأت‌های مذهبی را داشتیم که استقبال از آنها زیاد بود از من فکر کردم خلعی داریم و باید روی آن کار کنیم. بیشتر نگاه ما در حوزه لحن‌های مختلف قرائت بود و در قرائت قرآن ما بیشتر در رابطه با همین لحن مشکل داریم. روی این زمینه‌ها فکر کردیم تا کار بیشتری انجام شود به خصوص در زمینه لحن‌هایی که نزدیک به سبک موسیقایی ملی ما است.


وی خاطرنشان کرد: امیدوارم که در معاونت هنری کماکان بتوانیم به هنر قرائت که هویت ملی ما است بیشتر بپردازیم و به معرفتی اساسی‌تر در این زمینه برسیم.


استاد میرداماد در ادامه گفت: در راه تولید این اثر زمان زیادی صرف شد، افتخار می کنم که توانستم با دعای خیر پدر و مادرم و  تلاش علی مرادخانی این اثر را به ثمر برسانم.اما مهمترین مساله این بود که ما به خوبی نمی توانستیم با صدابردارها خود را هماهنگ کنیم؛ چراکه صدابردارهای استودیو کمتر در حوزه قرآنی فعالیت کرده بودند.مدیون اساتید هستم. قرآن برکت است و حیات است. افتخار می‌کنم صبح که سر کار حاضر می‌شوم با یاد قرآن حضور خواهم داشت به جوانان توصیه می‌کنم از قرآن جدا نشوند جناب مرادخانی ما را به سمت این فضا تشویق کردند و زحمت کشیدند.


وی در ادامه از نقش برادر خود یاد کرد و گفت:‌ ایشان خیلی زحمت کشیدند و جوانان دیگری هم برای آماده‌سازی این کار زحمات زیادی را متحمل شدند.


میرداماد خاطرنشان کرد: من در این اثر تلاش کردم آیات قرآن کریم را به گونه‌ای بخوانم تا کسانی که خیلی وارد این حوزه نشده‌اند جذابیت آن را درک کنند و اثر برای عموم باشد. همچنین سعی کردم قواعد آموزشی در آن رعایت شود تا در آموزش نیز تأثیرگذار باشد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار