به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، سردار مرتضی کشکولی شب گذشته در آیین تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی لرستان در محل پادگان امام حسین (ع) خرم آباد به تلاش های دشمن برای تبدیل کردن دانشگاه ها به تهدید برای نظام اشاره کرد و بیان داشت: دانشگاه ها منبع نشر نور، کمال، معرفت و علم است؛ اما دشمنان تلاش می کنند که این فرصت را به کام ملت ایران تلخ کنند.
وی با اشاره سنگین بودن حجم عملیات های روانی در دانشگاه ها علیه نیروهای ارزشی و ولایت افزود: انتظاری که از دانشجویان بسیجی در سطح دانشگاه ها وجود دارد، این است که ظهور و بروز داشته باشند و به عنوان منشا معرفت، علم، ادب، تربیت و استقامت نقش ایفا کنند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تاکید بر اینکه دانشجویان بسیجی باید در دانشگاه ها هوشمندانه به عنوان حلقه وصل سایر دانشجویان به نظام عمل کنند، گفت: دانشگاه متعلق به ما و حق ماست؛ از این رو فضای حاکم بر آن باید یک فضای بسیجی و حزب اللهی باشد.
کشکولی با بیان اینکه دانشجوی بسیجی در فضای دانشگاه نباید بدنبال مچ گیری باشد؛ بلکه باید بر اساس حرف منطقی، محکم، مدقن و داری پشتوانه فکری عمل کند، تصریح کرد: انتظار ما از دانشجویان بسیجی این است که حتی در برخود با یک استاد لائیک مودبانه برخود کنند؛ البته این برخورد مودبانه به معنای سازش و تسلیم نیست.
وی برداشتن موانع علم و علم آموزی در دانشگاه ها را به عنوان یکی از رسالت های دانشجویان بسیجی برشمرد و تصریح کرد: تمام هم و غم رهبر معظم انقلاب علم آموزی و علم پروری است؛ بنابراین ما نیز وظیفه داریم که در این عرصه نقش آفرینی کنیم.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تاکید بر اینکه دانشجوی بسیجی باید در دانشگاه جرات و جسارت ظهور و بروز را داشته باشد، گفت: نباید جسارت ظهور و بروز را در عرصه دانشگاه ها از نیروهای حزب اللهی بگیریم.
کشکولی از بسیج به عنوان یک تفکر و به تعبیر امام خمینی (ره) میقات پابرهنگان اشاره کرد و گفت: میقات محلی است که خداوند حجاج را پس از محرم شدن به اسم صدا می زند و حجاج لبیک می گویند و در واقع تعبیر امام از بسیج به عنوان میقات پابرهنگان نیز به این معنی است که خداوند بسیجیان را هم به اسم صدا می زند.
وی به بیان خاطره ای از هشت سال دفاع مقدس پرداخت و افزود: در دوران دفاع مقدس شهید احمد کاظمی و شهید حسین خرازی به قصد اعتراض نزد من آمد و گفتند که ما نمی خواهیم فرمانده باشیم؛ چون که زمانی به جبهه آمده ایم، تنها یک بسیجی بوده ایم؛ اما حالا که فرمانده شده ایم، مسئولیت رزمندگان و شهدا به گردن ما است.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان گفت: من پاسخی در قبال این اعتراض شهید کاظمی و خرازی نداشتم به آنها بدهم؛ از این رو خود من هم به عنوان معترض با شهید خرازی و کاظمی همراه شدم و به نزد شهید حسن باقری رفتیم.
کشکولی تصریح کرد: شهید باقری نیز پاسخی نداشت که بدهد؛ از این رو او نیز به عنوان معترض چهارم به ما پیوست و چهار نفری نزد محسن رضایی رفتیم و اعترض خود را بیان کردیم و با این حال پاسخی که رضایی به ما داد این بود که بروید و من بعدا جواب شما را میدهم.
وی گفت: این ماجرا گدشت تا زمانی که در جلسه ای در محضر امام خمینی (ره) در جماران حضور یافتیم و محسن رضایی علاوه بر ارائه گزارش به امام موضوع اعتراض برخی از فرماندهان مبنی بر اینکه برخی از رزمندگان نمی خواهند فرمانده باشند را خدمت ایشان مطرح کرد.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان بیان داشت: امام خمینی(ره) زمانی که این حرف را شنید، نیشخندی زد و گفتند که شما فکر می کنید که تصادفا به جبهه آمده اید و فرمانده شده اید؛ اصلا اینگونه نیست چون از روز ازل این جنگ به نام شما خورده است پس بروید چه بکشید و چه کشته شوید، پیروزید.
کشکولی تصریح کرد: امام خمینی (ره) حرف لغو نمی زد و همواره حرف های ایشان دارای منطق و حکمت بود؛ بنابراین از دشمنان امام نیز هیچگاه نشنده ایم که یک کلمه از حرف های امام را لغو و بیهوده بدانند./230ب2/