به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محسن پیرهادی در جمع فرماندهان و معاونین بسیج شهرداری تهران با تاکید بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین در روز قدس اظهار داشت: حضور مسلمانان در روز قدس یک وظیفه و تکلیف است و ما با انگیزه آن را دنبال خواهیم کرد.
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با بیان این که حضور در روز قدس یک حرف و یک شعار نیست، بلکه باید آن را یک طاعت و عبادت بدانیم اظهار داشت: امروز صهیونیست ها با استفاده از شرایط ایجاد شده در منطقه و با همکاری برخی حکمرانان خیانتکار جهان، کودکان و زنان و افراد بی گناه و بی دفاع فلسطین را به خاک و خون کشیده اند و ما طبق تمام آموزه های دینی ، اخلاقی و انسانی نمی توانیم در برابر این جنایت بی شرمانه ساکت بمانیم.
وی با ابراز تاسف از سکوت مجامع جهانی و رسانه های غربی در برابر جنایات رژیم کودک کش اسراییل گفت: غربی ها در حالی نسبت به قتل عام مردم تحت محاصره و بی دفاع غزه ساکت هستند که رسانه های آنها همزمان در ایران نگران جدا سازی زن و مرد از یکدیگر در شهرداری تهران هستند و هر روز برای این مساله که اتفاقا دغدغه بسیار کمی در شهرداری است برنامه می سازند و قلم فرسایی می کنند.
پیرهادی با اشاره به موضوع تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران تصریح کرد: شبکه های ماهواره ای نظیر بی بی سی فارسی و صدای آمریکا مدتی است با تاکید و پافشاری بر موضوع تفکیک جنسیتی در شهرداری تهران به دنبال تضعیف رویکرد ارزشی در این نهاد اجتماعی هستند. این در حالی است که این موضوع به عنوان یک دغدغه و یک معضل برای پرسنل شهرداری تهران مطرح نشده و طبق برآوردها و نظر سنجی های میدانی قریب به اتفاق زنان و مردان از این جداسازی و ایجاد محیط آرامتر برای زنان رضایت دارند.
وی ضمن تاکید بر این که جبهه باطل همیشه پرهیاهو عمل می کندتصریح کرد: کار دشمن همیشه دشمنی کردن است اما آنچه ما را بیشتر نگران می کند، همراهی برخی رسانه های داخلی با این جریان و تشویش اذهان عمومی به خاطر یک کار ارزشی و انسانی در شهرداری است و مشخص اسست که برخی افراد دارای رسانه با استفاده از فضای ایجاد شده به دنبال تسویه حساب سیاسی هستند در حالی که تلاش بیهوده می کنند.
پیرهادی گفت: عده ای بخاطر مطامع سیاسی هیچ وقت نمی خواهند حلاوت و شیرینی یک کار خوب در کام مردم بنشیند.آنها باید پاسخ دهند که از تداخل کاری زن و مرد در اموری که هیچ نیازی هم به این تداخل کاری نیست، چرا اصرار دارند که زنان ما در ارتباط زیاد با نامحرمان قرار گیرند؟ کدام مرد ایرانی و مسلمانی از جدا شدن محیط ناموسش از نامحرمان ناراضی است آن هم در حالی که هیچ خللی در کار او وارد نمی شود و اتفاقا شرایط را برای آسایش و رشد فکری و کاری او فراهم می کند؟
وی افزود: برخی ها می گویند این کار توهین به خانم ها و آقایان است، ما در مقابل این دستورات الهی مسئول هستیم. اختلاط بین زن و مرد در جایی که روابط آزاد است موجب بر هم خوردن زندگی ها و افزایش طلاق می شود. آیا ما راضی هستیم که مادر، خواهر و یا همسر ما با یک مرد نامحرم اختلاط کند؟ حتی کسانی که شاید دین هم نداشته باشند بر ناموس خود غیرت دارند.
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران با حمایت از تصمیم شهردار تهران در این زمینه خاطر نشان کرد: در این مسئله شهردار تهران غیرت دینی به خرج داده است و یک تصمیم دینی خوب گرفته شده است. این یک تصمیم حداقلی است و این موجب افزایش آزادی خانم ها خواهد شد و ما به عنوان بسیج شهرداری تهران از این تصمیم حمایت می کنیم.
پیرهادی ابراز داشت: دین ما در خصوص محرم و نامحرم مراعاتی دارد. حالا اگر من در دینداری شل شدم مشکل دین نیست تازه دین آمده برای آزادی و راحتی خانم ها این ملاحظات را بیان کرده است . ایا واقعا اگر در زندگی چار چوب نداشته باشیم خیلی امروزی و روشنفکر شدیم !؟