رضا عابدی گنابادی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص حملات وحشیانه رژیم نامشروع اسرائیل به باریکه غزه و شهادت بیش از صدها زن و کودک گفت: اصولا ماهیت رژیم صهیونیست باترور، قتل، غارت و وحشی گری شکل گرفته و این رفتار از او جای تعجب ندارد.
وی با بیان اینکه اغلب رسانههای جهان در حمایت از اسرائیل و زیر سلطه آنها میباشند افزود: با وجود اینکه اکنون همان سلطه رسانهای غرب در حمایت از اسرائیل وجود دارد و 90 درصد رسانهها همسو با این رژیم جعلی هستند؛ اما میشود گفت همان 10 درصد رسانهای که به افشاگری در خصوص جنایات اسرائیل میپردازند توانستهاند جهان را تا حد بسیار خوبی بیدار کنند.
این کارشناس مسائل خاورمیانه در ادامه ضمن جنایت کارانه دانستن رفتار اخیر رژیم جعلی اسرائیل یادآور شد: اتفاقات رخ داده در غزه در این چند روز اخیر سناریویی برنامه ریزی شده از سوی این رژیم بود تا بتواند از فضای جام جهانی و معطوف بودن افکار به این مسابقات استفاده لازم را ببرد.
عابدی گنابادی با اشاره به چگونگی طراحی حمله به غزه از سوی صهیونیست ها خاطر نشان ساخت: سناریوی حمله اسرائیل به باریکه غزه از ناپدید شدن سه نوجوان صهیونیسم و در نهایت قتل آنها و متهم ساختن حماس نسبت به قتل این سه نوجوان کلید خورد.
وی ادامه داد: اسرائیل حماس را متهم ساخت که قصد دارد این سه نوجوان را گروگان و جهت تبادل با اسرای فلسطینی معرفی کند.
این کارشناس مسائل خاورمیانه تصریح کرد: پس از ایجاد جنگ روانی از سوی اسرائیلیها نسبت به ناپدید شدن این سه شهرک نشین و با پیدا شدن اجساد این سه نوجوان فضا جهت ایجاد جنگی دوباره علیه غزه فراهم شد.
عابدی گنابادی گفت: نتیجه این جنگ روانی و خروج افراطیون صهیونیسم شهادت مظلومانه و بی رحمانه یک نوجوان فلسطینی بود که پس از شکنجه و به شهادت رساندن فجیعانه وی، جنازه این نوجوان را به آتش کشیدند.
وی مشغول بودن افکار جامعه نسبت به برگزاری جام جهانی و درگیر شدن کشور عراق با تروریست های تکفیری را از یگر عوامل ایجاد جنگ غره دانست و تاکید کرد: جامعه جهانی این را به خوبی میداند که حماس هیچ گاه فردی از رژیم صهیونیستی را به قتل نمیرساند؛ اما این رویه را در پیش گرفتند تا علیه حماس فضا سازی کنند.
عابدی با انتقاد از رفتار برخی رسانه های داخلی در کوچک کردن جنگ اسرائیل با فلسطین و غزه بیان داشت: ما باید بحث فلسطین را در رسانههای جهان اسلام به عنوان بحثی جهانی مطرح کنیم نه اینکه این منازعه را جنگی میان اعراب و اسرائیل و یا اسلام و یهودیت معرفی شود.
وی ادامه داد: برخی رسانههای زنجیرهای داخلی مسئله فلسطین و جنگ اسرائیل با این مردم مظلوم را محدود به یهود و اسلام میکنند در حالی که این یک مسئله مهم جهانی و فراتر از مرزهای فلسطین است.
این استاد دانشگاه بیان داشت: غزه باریکه ای 300 کیلومتری با 5/1 میلیون نفر جمعیت است که در حال حاضر از زمین، دریا و آسمان در برابر ارتشی تا بن دندان مسلح ایستادگی میکند و از مواضع اسلامی خود کوتاه نمیآید.
وی درپاسخ اینکه موضع گیری تیم مذاکره کننده آیا توانست افکار عمومی مردم جهان را متوجه غزه کند گفت: متاسفانه این نقد بر تیم مذاکره کننده و هیئت دیپلماتی ایران در مذاکرات وارد است که آن گونه که باید موضع گیری خود را در برابر این موضوع نشان ندادند.