آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۵۹۸۸
رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی:

امام (ره) به دلیل تفاوت در نگاه تاریخ ساز شد/ مجهز شدن به نوع نگاه امام(ره) عامل موفقیت در مشکلات است

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: نوع نگاه امام(ره) به عالم هستی متفاوت از دیگران بود و به دلیل همین نوع نگاه متفاوت، امام تاریخ‌ساز شد.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، یحیی سالاری امروز در جمع دانشجویان در ششمین دوره طرح ولایت استانی در مرکز تخصصی امام رضا(ع) مشهد گفت: بسیج در دانشگاه‌های کشور باید از تمامی اقشار دیگر، رتبه علمی بالاتری داشته باشد تا بتواند تاثیرگذار باشد.

 

 وی افزود: امام خمینی(ره) به عنوان یک فیلسوف تمام عیار و به عنوان شخصیتی که توانسته همه را متقاعد کند، ابتدا خود را ساخت و بعد وارد عرصه شد.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به این‌که امام تکلیف‌گرا بود، درخصوص ویژگی‌های امام(ره) تصریح کرد: نوع نگاه امام(ره) به عالم هستی متفاوت از دیگران بود؛ بنابراین این مثل که عنوان می‌کنند «خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو»، نادرست است زیرا چنانچه صحیح بود امروز انقلاب اسلامی وجود نداشت و امام با نوع نگاه متفاوت خود تاریخ ساز نمی‌شد.

 

سالاری با بیان این‌که امام(ره) ثابت کرد که انسان معمولی نیز می‌تواند اقدامات یک معصوم را انجام دهند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که امروز برخی تصور می‌کنند که باید با استکبار کنار آمد این در حالی است که مقام معظم رهبری با نوع نگاهی که همتراز نگاه امام بود توانست این کشتی متلاطم را که همان انقلاب است، حفظ کنند.

 

وی خصوصیت دوم امام را داشتن معنویت در اعتقادات و برنامه دانست و گفت: مبنا داشتن یعنی بر اساس عقل عمل کردن.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی ضمن بیان این‌که امام موانع بزرگ را نمی‌دیدند، تصریح کرد: می توان با داشتن مبنا در اعتقادات و مجهز شدن به نوع نگاه منطقی و فراتر از زمان حال بودن دست برتر را داشت.

 

سالاری افزود: امروز با مشکلات پیچیده‌تری مواجه هستیم که چنانچه به نگاه امام مجهز نباشیم موفق نخواهیم شد.

 

وی با تاکید بر این‌که این انقلاب با رفتن امام(ره) به تاریخ نپیوسته است؛ بلکه به دست رهبر انقلاب به امام زمان (عج) خواهد رسید، بیان کرد: چنانچه از مسیر انقلاب عقب بمانیم آن‌گاه ما عقب مانده‌ایم نه انقلاب، زیرا مسیر انقلاب همواره ادامه خواهد داشت./155ب2/

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار