آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۷۲۵۴

راه‌اندازی دانشگاه علم و فرهنگ در کردستان

رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان گفت: راه‌اندازی دانشگاه علم و فرهنگ واحد جهاد دانشگاهی از برنامه‌های جهاد دانشگاهی در استان است که در آینده نزدیک محقق می‌شود.
راه‌اندازی دانشگاه علم و فرهنگ در کردستان

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان، ظهر دیروز در مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان در سنندج اظهار کرد: جهاد دانشگاهی کردستان یکی از نوپاترین مراکز جهاد دانشگاهی در سطح کشور است که در سال 85 کار خود را آغاز کرده است.


مجردی گفت: همین جدیدالتاسیس بودن دانشگاه موجب شده در برخی موارد فرصت‌هایی را که سایر مراکز جهاد دانشگاهی سطح کشور به دست آورند از دست دهیم.

 

وی افزود: با این وجود جهاد دانشگاهی واحد کردستان در چارت تشکیلاتی تمام رسالت‌ها و سیاست‌ها را انجام و در حوزه‌های مختلف با تشکیل معاونت‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزشی و غیره فعالیت می‌کند.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان گفت: در جهاد دانشگاهی کردستان در حوزه زیربنایی نیز با کم‌ترین زمان و هزینه، بهترین ساختمان را احداث کرده‌ایم.


مجردی تصریح کرد: یک ساختمان نیز در قالب مرکز آموزشی با زیربنای سه هزار مترمربع در فیض‌آباد سنندج در حال اجراست که امیدواریم تا پایان سال 94 شاهد بهره‌برداری آن باشیم.


وی با بیان اینکه در مریوان و بانه نیز تملک زمین انجام گرفته و کار ساخت آن هم به زودی آغاز خواهد شد، افزود: در سایر شهرستان‌های نیز پیگیری تملک زمین صورت گرفته و امیدواریم به زودی این مهم محقق شود.


به گفته رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان، در سال 92 در بحث آموزش کوتاه مدت بیش از 20 هزار فراگیر در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان زیرپوشش قرار گرفته‌اند.


مجردی افزود: بیش از 5 هزار نفر از کارکنان دولت نیز در راستای ارتقاء توان و کارایی بیش از پیش زیرپوشش آموزش‌ قرار گرفته‌اند.


وی به راه‌اندازی و فعال‌سازی مرکز آموزش‌های مجازی در استان اشاره کرد و بیان داشت: سامانه مهارت آموزش جهاد دانشگاهی نیز در استان فعال و در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این سامانه مخاطبین می‌تواند بدون حضور فیزیکی در شعبات بانکی نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام کنند.


مجردی از ورود جهاد دانشگاهی واحد کردستان به آموزش‌های تخصصی خبر داد و گفت: اعتقاد ما این است که ایجاد اشتغال‌های پایدار نیازمند توجه به این مباحث است.


وی اضافه کرد: دوره‌های بین‌المللی از جمله تشخیص جرم با تدریس پرفسور غفاریان از دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی در حوزه آموزش بوده است.


به گفته رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان، آموزش‌های بلند مدت این دانشگاه در قالب یک مرکز علمی و کاربردی با زیرپوشش قرار دادن یک‌هزار و 200 نفر دانشجو را در مقطع کاردانی و کارشناسی زیرپوشش قرار داده است.


مجردی با بیان اینکه این مرکز کار خود را در سال 89 با سه رشته در مقطع کاردانی آغاز کرد، بیان داشت: در حال حاضر این دانشگاه در سه رشته مقطع کاردانی، 7 رشته در مقطع کاردانی فنی، 4 رشته کارشناسی و یک رشته غیرحضوری به نام مدیریت خانواده در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.


وی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی دانشگاه علم و فرهنگ واحد جهاد دانشگاهی از دیگر برنامه‌های استان است که در آینده نزدیک محقق می‌شود.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان از بانک خون بند ناف رویان به عنوان یکی دیگر از مراکز پژوهشی جهاد دانشگاهی نام برد و گفت: این مرکز در سال 88 راه‌اندازی شده و این مرکز در حال حاضر در کل استان نمایندگی فعال دارد.


مجردی گفت: راه‌اندازی نمایندگی مرکز بند ناف رویان در عراق از برنامه‌های جهاد دانشگاهی واحد استان بود که خوشبختانه این مهم محقق شده و بعد از دریافت مجوزهای قانونی در بیمارستان ژین اربیل عراق فعالیت خود را آغاز کرده است.


وی تصریح کرد: هزینه‌هایی که در این نمایندگی از مراجعین گرفته می‌‌شود یک‌ سوم هزینه‌های است که از سوی نمایندگی آلمان دریافت می‌شود.


وی افزود: تاکنون 400 نمونه بند ناف در این مرکز ذخیره شده است.


وی از برگزاری سه همایش در ارتباط با شناساندن این مرکز به مردم در سطح استان خبر داد و بیان داشت: شناساندن این مرکز به مخاطبین از نیازهایی است که با برگزاری اینگونه همایش‌ها امکان‌پذیر است.


رئیس جهاد دانشگاهی واحد کردستان از فعالیت سازمان همیاری اشتغال دانش‌آموختگان در جهاد دانشگاهی استان خبر داد و افزود: برگزاری دوره‌های توانمندسازی آموزشی در این راستا به صورت مستمر در سطح استان برگزار می‌شود.


به گفته مجردی، دپارتمان تخصصی مشاوره شغلی و کارآفرین از دیگر برنامه‌های جهاد دانشگاهی واحد استان است که مجوز آن اخذ و به زودی راه‌اندازی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار