کد خبر:۳۳۸۱۴۳
سرپرست دانشگاه فرهنگیان:

ساحت‌های 6 گانه سند بنیادین تحول مبنای برگزاری برنامه‌ها قرار گیرد/ تربیت معلم به عنوان یک مسئله علمی دیده شود

سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: می‌توانیم با بهره‌گیری از ساحت‌های شش گانه سند بنیادین اردوها و برنامه‌های متنوع و با کیفیتی را جهت ارتقای دانشجو معلمان تدارک ببینیم.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمود مهر محمدی امروز در اردوی فرهنگی معرفتی حیات طیبه که در دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار شد، بیان داشت: فصل تابستان باید به عنوان ظرف زمانی مناسب جهت کسب شایستگی‌های اختیاری در برنامه‌های تربیت معلم مورد توجه قرار گیرد.

 

وی افزود: متاسفانه ظرف زمانی برای اینکه شایستگی‌های اختیاری را در آن بگنجانیم، نداریم و شایستگی‌های اجباری چنان منفض‌های زمانی سال را پر می‌کند که زمانی مناسب‌تر از تابستان جهت فراگیری برنامه‌های فرهنگی معرفتی نمی‌توانیم بیابیم.

 

مهر محمدی ادامه داد: الزاما باید برنامه‌هایی که برای فصل تابستان در نظر گرفته می‌شود با تنوع همراه شود تا مطابق علایق دانشجو معلمان قرار گیرد همچنین این برنامه‌ها باید فراگیر باشد به این ترتیب هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی باید به این برنامه‌ها توجه کرد.

 

سرپرست دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: می‌توانیم با بهره‌گیری از ساحت‌های شش گانه سند بنیادین اردوها و برنامه‌های متنوع و با کیفیتی را جهت ارتقاء دانشجو معلمان تدارک ببینیم.

 

وی با بیان اینکه تربیت معلم به تنهایی نمی‌تواند به تربیت معلمان بپردازد، خاطرنشان کرد: در این راستا مجموعه ظرفیت‌های اجتماعی باید به خدمت گرفته شود، ما قطعا نیاز به بهره‌گیری از ظرفیت حوزه و دیگر مراکز داریم.

 

مهر محمدی ضمن اشاره به اینکه در حوزه سیاسی، اجتماعی، ایران شناسی و ایران گردی می‌تواند ذیل برنامه‌ها قرار گیرد، گفت: مسئله تربیت معلم در کشور باید به عنوان یک مسئله علمی دیده شود، اساسا تربیت امری تک دستگاهی نیست؛ بلکه باید به عنوان یک امر ملی دیده شود و با یک برنامه‌ریزی دقیق و منسجم به این سمت حرکت کرد.

 

لازم به ذکر است، در پایان از دانشجو معلمان برتر تقدیر و تشکر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار