علی بهرامی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زاهدان، بیان داشت: اتفاقات اخیر غزه را باید از سه منظر فرهنگی و اجتماعی، حقوقی و سیاسی و نظامی مورد بررسی قرار داد.
وی ادامه داد: مقاومت جانانه مردم غزه در روزهای گذشته باعث گشایش دروازههای جدیدی بر روی جهانیان شد؛ دروازههایی که بار دیگر معادلات جهانی مستکبرین را برهم زد و فرجی بود برای آزادگان جهان؛ زیرا اوضاع امروز جهان با قبل از تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه بسیار متفاوت است که این تفاوت به واسطه مقاومت مردم مظلوم غزه صورت پذیرفته است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: مقاومت در زمینههای فرهنگی و اجتماعی دستاوردهای بینظیری برای جهان اسلام داشت، دستاوردهایی که به دلیل لطف خداوند و به واسطه پوشش خبری بیسابقه رسانهها از اتفاقات دلخراش غزه به دست آمده است.
بهرامی ادامه داد: سیل عظیم تظاهرات و اعتراضات مردم جهان، حمایت همه جانبه کشورهای جهان جز اندکی و حمایت رسمی و علنی دولتهای کشورهای غیرمسلمان اما آزاده؛ بیانیهها و مصاحبههای چهرههای مشهور و شاخص سینمایی و ورزشی و بسیاری از تجمعات و اتفاقات دیگر دلیل بر معرفی گستردهتر و عمیقتر مقاومت و اسلام بر جهانیان است.
وی گفت: هنگامی که در کشورهای جهان حتی کشورهای غیرمسلمان مردم ترویج فرهنگ تحریم کالاهای اسرائیلی را میکنند و یا معلمی در یک کلاس کوچک و در یک کشور ضعیف موضوع انشای دانش آموزانش را ظلم آمریکا و اسرائیل انتخاب میکند و یا بازیکن مطرح فوتبال آرژانتین خبر کمکش به رژیم غاصب را تکذیب میکند و یا بازیکنان مطرح دیگر غیرمسلمان از این اقدامات اعلام انزجار میکنند، هتلداری که میزبان کشتیگیران نوجوان جهان بود، اعلام میکند که به کشتیگیران رژیم صهیونیستی سرویس نمیدهد و فعلا به فکر هتل دیگری برای اسرائیلیها باشد. بیشک اینها همه مصداقهای اندکی است از ترویج فرهنگ انزجار از اسرائیل و حامیانش و کشورهایی که آن را پدید آوردهاند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تصریح کرد: در واقع باور عمومی اجتماع جهانی این شده است که باید اسرائیلی که به ناحق به وجود آمده است، از بین برد و این اسرائیل را در تابوت تشییع قرار داده است، این یک باور عمومی جهانی است و این تفکر باعث شده است که همه مظلومان و آزادگان جهان به هم نزدیک شوند و این یعنی نزدیک شدن به باور آمدن یک منجی برای نجات جهان که این تفکر ظهور امام زمان (عج) را نزدیک میکند.
بهرامی افزود: یکی دیگر از دستاوردهای مقاومت اشاعه باور و فرهنگ ایستادگی و مقاومت در برابر مستکبران و ظالمان جهان بود که این بیش از هر چیز دیگری قلب مستکبران را به درد می آورد.
وی گفت: در زمینههای حقوقی و سیاسی، مقاومت به باور جدیدی رسیده است که در گذشته چنین جایگاهی نداشت؛ امروزه بر خلاف گذشته به گروههای مقاومت تنها چون گروهکهای نظامی رفتار نمیشود؛ بلکه ما در مذاکرات صلح در مصر شاهد این هستیم که یک طرف میز مذاکره نماینده گروههای مقاومت است و با شروطی پیش میآیند که در گذشته رژیم صهیونیستی چنین حقی برای آنان قائل نبود.
عضو شورای تبیین مواضع بسج دانشجویی ادامه داد: امروز به لحاظ سیاسی و حقوق جهانی و نه ارزشی، اسرائیل آنچنان تغییر موضع داده است و مقاومت آنچنان بالا رفته است که اسرائیل گرگ صفت را برای صلح مجبور به مذاکره کرده است؛ این دستاورد کمی برای مقاومت نیست؛ این شکستن تابوی همه حامیان اسرائیل است تا جایی که وزیر خارجه آمریکا هم ناخواسته اذعان میکند.
بهرامی در مورد دستاوردهای مقاومت فلسطینیان گفت: تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی و جنایات پس از آن این حق را به فلسطینیان داد که برای دفاع از خود باید مسلح شوند و این هم دستاورد بزرگی است، بالا رفتن سطح سیاسی گروههای مقاومت در حد یک کشور مستقل و همچنین متحد شدن کشورها در مقابل مستکبران به لحاظ سیاسی از دیگر نتایج مقاومت بود، نمونه این اتحاد را می توان در بیانیه جنبش عدم تعهد دید.
وی ادامه داد: علاوه بر اینها مقاومت بار دیگر به جهانیان ناکارآمدی سازمانهای بینالمللی حقوق بشر را نشان داد و مشخص شد که حقوق بشر سازمان ملل هرگز به حساب مظلومان جهان واریز نمی شود و جهانیان باید به دنبال ایجاد مراجع مستقل و مقتدر دیگری برای دفاع از حقوق بشر باشند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی ادامه داد: در بحث نظامی و پیشرفت هایی که مقاومت باعث آن شد، باید به نشان دادن قدرت محور مقاومت اشاره کرد که بی شک بار دیگر و این بار به کل جهان نشان داده شد که محور مقاومت بسیار قدرتمندتر از گذشته است و ارتشی که ادعای چهارمین ارتش جهان داشت را به زانو در آورد و این یعنی خط و نشان کشیدن برای زورگویان عالم که به قدرت محور مقاومت بیش از پیش پی ببرند؛ چراکه مقاومت فلسطین ضعیفترین بخش محور مقاومت به لحاظ نظامی است؛ حال اینکه اسرائیل در مقابل پیکان مقاومت توان ایستادن نبود چه برسد به قلب و مغز مقاومت اسلامی.
بهرامی تصریح کرد: به نظر بنده بعد دیگر نظامی این حرکت تاریخی مردم فلسطین رسمی شدن و علنی شدن حمایت کشورهای هم پیمان از فلسطین و مقاومتش بود؛ آنجا که رسماً سردار سپاه ایران به مقاومت نامه مینویسد و حمایتهای بی قید و بند جمهوری اسلامی را در بعد نظامی به مقاومت اعلان میدارد نشان از بالغ شدن محور مقاومت دارد و بیانگر این موضوع بود که اگر اسرائیل به یکی از کشورهای مقاومت تجاوز کند، گویی به همه آنها تجاوز کرده است که این دستاورد بینطیری برای اسلام و یکی از آرمانهای امام راحل (ره) بود که فرمودند: «جنگ ما جنگ عقیده هاست و جغرافیا و مرز نمی شناسد».
وی ادامه داد: نامهای که در زمینه نظامی و در چنین سطحی ارسال شد، بیانگر قدرت محور مقاومت و ضعف کشورهایی بود که خود را جامعه جهانی میدانند و از اسرائیل حمایت میکنند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی در پایان تصریح کرد: این نتایج که برخی از آنها را برشمردیم بیشک زمینه ساز باوری خواهد شد که کرانه غربی هم باید برای دفاع از خود مسلح شود و این در آینده ای نه چندان دور باید رخ دهد و به نظر میرسد که باوجود مخالفت شدید کشورهای حامی اسرائیل از این اتفاق اما کشورهای مسلمان و آزاده به این باور رسیدهاند که مردم مظلوم فلسطین برای دفاع از خود باید مسلح شوند تا کسی جرات هجوم به آنها را نداشته باشد؛ علاوه بر غزه مسلح شدن کرانه غربی هم یک حق کاملاً قانونی و منطقی است./145م2/