توجه به خواست ملت در انتخاب كابينه ضروري است
محمد كريم عابدي در گفتوگو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه يكي از رموز موفقيت دولت نهم تعامل آن با مجلس در مسائل راهبردي بود، گفت: ابتكارها و خلاقيت هاي دولت در دولت نهم نيز منجر به مقبوليت آن در بين مردم شد.
وي ادامه داد: در تشكيل كابينه نيز بايد افرادي براي تصدي پست وزارت معرفي شوند كه با مردم ارتباط بسيار خوب و نزديكي داشته باشند.
نماينده اصولگراي مجلس با اشاره به اينكه برخورداري وزرا از قدرت تعامل از شاخصه هاي با اهميت به شمار مي آيد، بيان داشت: در معرفي افراد بايد دقت شود كه آنان با مجلس، هيئت دولت و ديگر سازمان ها بتوانند تعامل خوبي برقرار كنند.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس مهمترين عامل در راي اعتماد مجلس به وزرا را برخورداري آنان از برنامه هاي مشخص برشمرد و گفت: چگونگي محروميت زدايي را وزرا بايد در برنامه هاي خود مورد توجه قرار دهند، چرا كه اين مساله در راي اعتماد نمايندگان به آنان تاثيرگذار خواهد بود.
وي با اشاره به مورد توجه قراردادن توانمندي وزرا از سوي مجلسيها خاطرنشان كرد: نمايندگان تنها به فرد نگاه نخواهند كرد، بلكه برنامه ها و قدرت توانمندي آنان را مورد توجه قرار مي دهند.
عابدي با تاكيد بر اينكه مجلس خواهان توسعه عدالت محور است، افزود: انتظار از وزرا اين است كه در راستاي برنامه هاي توسعه پنجم و سند چشم انداز حركت كنند.
اين نماينده اصولگراي مجلس آشنا بودن وزرا به قانون اساسي را از ديگر شاخصه براي تصدي پست وزارت برشمرد و تصريح كرد: وزرا بايد توجه داشته باشند كه اصل ولايت فقيه در راس همه امور است و به هيچ عنوان نبايد از قانون اساسي عدول كنند.
نماينده فردوس، طبس و سراين با بيان اين مطلب كه كوچكترين عدولي از قانون اساسي ازسوي وزرا قابل قبول نيست، افزود: بايد وزرا به قانون اساسي و اصل ولايت فقيه متعهد باشند.
وي با تاكيد بر ضرورت كنار گذاشتن افرادي كه منجر به برانگيختن حساسيت هاي جامعه مي شود، گفت: هر چند مشايي فرد متدين، اهل ذكر و خوش فكري بود اما از آنجا كه سليقه و برخي موضع گيري هايش مورد پسند مردم نيست، نبايد در پست هاي كليدي قرار مي گرفت.
عابدي اضافه كرد: استفاده از افراد حاشيه ساز منجر به زير سئوال رفتن نظام، رهبري و توجه به خواست ملت خواهد شد.
اين نماينده اصولگراي مجلس ادامه داد: رئيس جمهور در معرفي اعضاي كابينه خود بايد به مطالبات و خواست مقام معظم رهبري، مجلس و مردم توجه داشته باشد.
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس مهمترين عامل مقبوليت دولت نهم را سفرهاي استاني و رضايت مردم عنوان كرد و گفت: رضايت مردم منجر به گرايش مجدد و راي 25 ميلويني به احمدي نژاد شد، لذا بر رئيس جمهور است كه در انتخاب اعضاي كابينه خود نيز به خواست ملت توجه كند.
وي در پايان گفت: البته بايد گفت راي مردم تنها به شخص احمدي نژاد نبوده است بلكه راي به تفكر اصولگرايي حاكم در دولت و مجلس بوده و اميدواريم همچنان استمرار يابد./انتهاي پيام/