به گزارش گروه دانشگاههای کشور «خبرگزاری دانشجو»، یازدهمین کاروان پیادهروی «دلهای عاشق راهیان دیارخالق» از حرم حضرت فاطمه معصومه (س) به مقصد حرم علی بن موسی الرضا(ع) حرکت میکند.
این کاروان که همه ساله با حضور طلاب، دانشجویان و مردم ولایت مدار کشور برای عرض ارادت و محبت به ساحت قدسی و الهی حضرت امام الرئوف (ع) از قم به سوی حریم باصفایش حرکت می کند، برای یازدهمین سال پیاپی با شعار «جهان بدون ظلم در سایه اهل بیت(ع)» رهسپار مشهد مقدس می شود.
هادی خادم الحسین، مسئول کاروان پیاده روی «دلهای عاشق راهیان دیار خالق» در رابطه با زمان و مسیر حرکت این کاروان بیان داشت: این کاروان 28 مرداد ماه، با زیارت بارگاه حضرت علی بن جعفر(ع) از گلزار شهدای قم به سمت حرم حضرت معصومه(س) حرکت و پس زیارت مضجع شریف کریمه اهل بیت(س)، در مسیر از پیش تعیین شده از جاده قم، گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود، سبزوار، نیشابور و مشهد رهسپار بارگاه ملکوتی امام هشتم(ع) می شود.
وی افزود: کاروان بعد از 18 روز پیاده روی همزمان با ولادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع) به وصال بارگاه ملکوتی این امام همام میرسد و کاروانیان دو روز در این شهر مقدس اقامت خواهند داشت.
مسئول کاروان پیادهروی «دلهای عاشق راهیان دیار خالق» تصریح کرد: این کاروان هرساله با هدف احیای شعائر اسلامی و شیعی، احیای سنت پیادهروی به اماکن مقدس و استحباب آن، پاسداری از ارزشهای اسلامی، ایجاد روحیه معنوی در جوانان و پیروی از حرکت مرحوم ابوترابی در راهاندازی کاروان پیادهروی مشهد مقدس و زنده نگاه داشتن یاد و نام این مجاهد خستگی ناپذیر برپا می شود.
خادم الحسین با اشاره به اینکه کاروان پیادهروی مشهد هر سال شعاری را برای حرکت معنوی خود در نظر میگیرد، بیان داشت: در دو سال گذشته با شعار بیداری اسلامی و مدافعان حرم به سمت مشهد مقدس حرکت کردیم و امسال نیز با توجه به شرایط و تحولات منطقه «جهان بدون ظلم در سایه اهل بیت(ع)» را شعار خود قرار دادیم.
وی تصریح کرد: حرکت پیاده روی مشهد مقدس مورد تایید علما و بزرگانی مانند حضرات آیات مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی، حسینی بوشهری و علوی بروجردی بوده و این مراجع عظام تقلید در دیدار با اعضای کاروان پیادهروی این حرکت را احیای شعار اسلامی برشمرده اند.
مسئول کاروان پیادهروی مشهد مقدس با اشاره به اینکه ثبتنام یازدهمین کاروان پیادهروی از اول ماه رمضان آغاز و تا عید سعید فطر ادامه داشت، خاطرنشان کرد: زیارت با پای پیاده در زمان اهل بیت(ع) مرسوم بوده و پرچمدار اینگونه زیارات، حضرت امام حسن مجتبی(ع) می باشند که 25 بار با پای پیاده به سفر حج رفته اند، در حالی که محملهای خالی در کنار ایشان در حرکت بوده اند.