به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، علی لشکربلوکی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان عصر دیروز در اختتامیه ششمین دوره طرح ولایت استان گلستان، دانش پژوهان این طرح را نخبگان جامعه خطاب کرد و گفت: مقام معظم رهبری دانشجویان را افسران جنگ نرم نامیدند؛ که قطعا این ابلاغی فرمایشی نیست. جنگ نرم تعارف نیست و شما دانشجویان باید در جایگاه خود تکلیف خود را بشناسید و برای مقابله با این جنگ به ایفای نقش بپردازید.
وی تصریح کرد: طرح ولایت علاوه بر فوق برنامههای متعدد در بُعد اخلاقی و تربیتی و ایجاد شناخت اولیه پیرامون حلقههای صالحین و آموزش کلیاتی از مباحث معرفتی، چند ماموریت اصلی را به دانشجویان آموزش دیده محول میکند.
لشکربلوکی «کادرسازی»، «شبکه سازی» و «نقش آفرینی در مباحث مهم نظام» با محوریت سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری را سه ماموریت اصلی خواند که پس از پایان دوره طرح ولایت باید به آن پرداخته شود.
مسئول بسیج دانشجویی استان گلستان همچنین بیان داشت: دانشگاه یکی از ارکان اصلی تحول در نظام است، اما رسالت دانشجویان محدود به دانشگاه نیست و این نقش آفرینی باید از دانشگاه به دیگر عرصههای نظام نیز تسری یابد.
وی اضافه کرد: نقش آفرینی دانشجویان در نظام باید به هنگام و به موقع باشد تا موثر واقع شود. در واقع با عکس العمل به موقع است که میتوان در جامعه گفتمان سازی و جریان سازی کرد.
لشکربلوکی در ادامه متذکر شد: بسیج دانشجویی در دوره طرح ولایت با سازماندهی افراد، کادری از نیروهای متخصص و متعهد با تفکر جهادی و نهادی را میسازد که بعدها میتوانند در صحنههای مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش آفرین باشند.
مسئول بسیج دانشجویی گلستان تأکید کرد: بسیاری از محرومیتهای کشور ناشی از عدم مدیریت جهادی و نهادی و توزیع نابهنگام و نادرست منابع است، لذا بسیج دانشجویی با برگزاری دوره های معرفتی و تربیتی و مانند طرح ولایت و کادرسازی در مقطع دانشگاه که نقطه رهایی تربیت نیرو محسوب میشود، سعی دارد خلاهای مدیریتی کشور را پر کند.
وی با بیان اینکه شما دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم نباید منتظر باشید که مانند یک سرباز برایتان برنامهریزی کنند، عنوان داشت: شما باید خود را به عنوان افسران جنگ نرم باور کنید و خود را در سنگر جنگ نرم ببینید و بر این اساس احساس مسئولیت خود را در شبکهسازی تقویت کرده و از طرق مختلف افراد دیگر را پیرامون مباحث محتوایی همسو با نظام و اندیشههای اسلامی مدیریت کنید.
لشکربلوکی همچنین نقش آفرینی مردمی را موجب تقویت نظام دانست و در این باره گفت: حضور و نقشآفرینی مردم در هشت سال دفاع مقدس، در راهپیماییهای هر ساله روز قدس، 22 بهمن و شرکت میلیونی در نمازهای جمعه تا به امروز، نه تنها موجب تقویت و تثبیت نظام بلکه باعث صدور انقلاب اسلامی ایران به جهان شده لذا این حضور بهنگام و موثر جدای از تکلیف دینی نوعی نقش آفرینی در سیاستهای کلان کشور محسوب میشود.
وی اضافه کرد: دانش پژوهان طرح ولایت باید امروز نیازسنجی کنند و ببینند کجا نیاز به نقش آفرینی دارد و با ارتقای سطح آگاهی و بصیرت سیاسی خود وارد فعل و انفعالات کلان کشوری شوند تا بتوانند از نظام مقدس جمهوری اسلامی که یادگار خون هزاران شهید است، به نحو احسن پاسداری کنند.