به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام مهدی فاطمی منش روز گذشته در جمع دانشپژوهان طرح ولایت بسیج دانشجویی استان گلستان گفت: در ابتدای قرآن کریم در آیات ابتدایی سوره مبارکه بقره خداوند میفرمایند که این کتاب مقدس که شکی در آن نیست، برای هدایت انسانهای «باتقوا» آمده است.
وی افزود: این آیه شریفه نشان میدهد که برای خداوند رنگ پوست، محل زندگی و پول و ثروت انسانها مطرح نیست؛ بلکه ملاک ارزیابی انسانیت «تقوا» است و میتوان گفت رمز موفقیت همه انسانها در «تقوا» نهفته است.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه به ویژگیهای انسانهای باتقوا طبق قرآن کریم اشاره کرد و گفت: طبق قرآن اولین خصوصیت انسان با تقوا ایمان به غیب است که بر این اساس متوجه میشویم همه اسباب دنیا مادی نیست؛ بلکه بسیاری ویژگی معنوی و الهی وجود دارد که متقین آنها را در مییابند.
حجت الاسلام فاطمی منش با بیان اینکه شهید محمدرضا شفیعی نیز یکی از مصادیق انسان با تقوا بود، ادامه داد: این شهید در سال ۶۵ اسیر شد و پس از دو هفته بر اثر جراحات شدید به شهادت رسید و پیکر پاک وی را در کاظمین به خاک سپردند.
وی افزود: دوستان شهید که از اسارت بازگشتند، موضوع را به مادر محمدرضا خبر دادند مادر نیز برای دیدن پسر دلبندش در سال ۸۱ یعنی پس از ۱۶ سال، عازم سفر کربلا شد و خواست تا مزار پسرش در ایران و نزدیک خودش باشد؛ اما پس از نبش قبر در عین شگفتی دیدند که پیکر شهید سالم است درست مانند اینکه تازه به شهادت رسیده باشد!
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: مادر این شهید در رابطه با خصوصیات فرزندش به دائم الوضو بودن، خواندن نماز شب، خواندن زیارت عاشورا، غسل جمعه و مالیدن اشک به صورت اشاره میکنند که این پیوند با معنویات نشان از ایمان غنی این شهید بزرگوار میدهد که پیکر سالم وی نیز پس از ۱۶ سال گواه تقوای اوست.
حجت الاسلام فاطمی منش تاکید کرد: ایمان به غیب ایمان به خرافه نیست، خرافه اساس و پایهای ندارد؛ اما معنویات و دین ما بر اساس روایات و احادیث امامان معصوم (ع) است؛ بر اساس آیات قرآنی است که در اعجاز آن شکی نیست؛ بر اساس نشانههایی است که با تدبر و تعقل برای هر انسان عاقل و دارای درکی قابل لمس است.
وی دومین ویژگی انسانهای باتقوا بر اساس آیات قرآنی را اقامه نماز خواند و تصریح کرد: منظور از اقامه نماز برپا داشتن نماز جماعت و اول وقت است که تمامی بزرگان دین و باتقوایان نماز را در اول وقت اقامه میکنند.
این استاد حوزه و دانشگاه انفاق کردن را سومین ویژگی انسانهای با تقوا بر اساس قرآن معرفی کرد و گفت: انفاق یعنی بخشش آنچه که داریم؛ حال یک نفر از وقت خود انفاق میکند شخص دیگری از پول میگذرد، عدهای انفاق آبرو میکنند و کسانی نیز در سختترین و والاترین مرتبهه انفاق از جان خود میگذرند.
حجت الاسلام فاطمی منش خاطرنشان کرد: شهید سید نورخدا موسوی و شهید ابوطالب جلالی و بسیاری دیگر از شهدای کشورمان یا جاویدالاثر هستند و یا با درصد بالای جانبازی شهید زنده محسوب میشوند؛ اینها از جان خود گذشتند، خانوادههایشان نیز از وقت و انرژی و اینها نشانههای روشنی از تقوای آنان است.
وی در پایان بیان داشت: شهدای هشت سال دفاع مقدس کشورمان انسانهای باتقوایی بودند که میتوان حتی با خواندن چند خط از وصیت نامههایشان راه سعادت زندگی دنیوی و اخروی را پیدا کرد.