به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» علی لاریجانی در حاشیه مراسم تجلیل از اصحاب رسانه در قم گفت: طرح کاهش سود بانکی در بسته خروج از رکود اقتصادی دولت که به مجلس ارائه شده، گنجانده شده است و کمیسیون های مربوط این بحث را پیگیری و بررسی می کنند.
اختلاف نظرها نباید تبدیل به تنازع شود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اختلاف نظرهایی در کشور وجود دارد ولی نباید این مسائل به دشمنی تبدیل شوند بلکه باید به یک جریان مطلوب بدل شود و از ظرفیتهای کشور به خوبی استفاده کنند.
علی لاریجانی امروز در دیدار اصحاب رسانه، مطبوعات و خبرگزاریهای استان قم با بیان اینکه هم اکنون فضای تعاملی در کشور وجود دارد گفت: باید از این فرصتها به خوبی بهرهبرداری کنیم.
وی با بیان اینکه هر چه غنای گفتگوها در جامعه و در کلان کشور ارتقاء یابد شرایط بهتری را هم شاهد خواهیم بود افزود: هم اکنون باید مفهوم عدالت را به درستی برای همگان تبیین کرد و اولویتها را در سطح کلان کشور شناخت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه محل اصلی چالش کشور به حوزه اقتصاد باز میگردد گفت: باید توان اقتصاد کشور را در داخل افزایش دهیم تا مشکلات در عرصه بینالمللی هم کمتر شوند.
وی افزود: تا زمانی که رسانهها وارد این عرصه نشوند اراده جامعه به سمت رونق تولید داخلی و تقویت اقتصاد ملی نخواهد رفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آبادانی کشور با بخشنامه صورت نمیگیرد گفت: باید اراده ملی در این زمینه شکل گیرد زیرا تا زمانی که منابع کافی وجود نداشته باشد آبادانی هم امکانپذیر نخواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: رسانهها در زندگی امروز رکنی اساسی در ابعاد مختلف فردی و اجتماعی بشر به شمار میروند و اشراف خبری صحیح و کامل، موجب ارتقای سطح فکری جامعه میشود و عطش دسترسی به اطلاعات در میان جوامع بشری هر روز بیشتر میشود و رسانهها در این میان نقشی اساسی دارند و در شکلدهی به مردمسالاری موثر خواهند بود.
لاریجانی با بیان اینکه رسانه قابل تفکیک از مردمسالاری نیست گفت: برای هدایت جامعه باید تسلط بر موضوع داشت و به همین علت خبرنگاران و اهالی مطبوعات باید واجد این ویژگی مهم باشند.
وی افزود: گاهی یک خبرنگار کتابی مینویسد که در سطح جهانی و در تحولات منطقهای موثر است و این نشاندهنده تسلط ویژه او بر مسائل روز جامعه است.
رئیس قوه مقننه گفت: خبرنگاران باید در دریای پژوهش به شناگری بپردازند و در این بین قم دارای حساسیتهای ویژهای است زیرا مرکز جهان تشیع است و معارف اهل بیت(ع) از این شهر به سایر نقاط جهان منتقل میشود.
در این دیدار از برخی از خبرنگاران و اصحاب رسانه در قم قدردانی شد.