کد خبر:۳۵۱۲۱۳
رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی:

جنایات داعش مبارزه با آیات قرآن است/امروز توحید دست آویز جریان‌های وهابی شده است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی گفت: مشکل اصلی دین اسلام با کسانی است که با به زبان آوردن الله اکبر و در دست داشتن پرچم توحید سر می‌برند و انسان‌های بی‌گناه را می‌کشند، به طور قطع کسانی که به اسم الله جنایت می‌کنند به مبارزه در برابر آیات قرآن برخواسته‌اند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام احمد ترابی صبح امروز در جمع دانشجویان و فعالان فرهنگی کشور که در رواق دارالهدایه بارگاه منور رضوی گرد هم آمده بودند، ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به این دانشجویان به دلیل تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع)، اظهار کرد: یکی از آداب زیارت امام رضا(ع) و ائمه معصومین(ع) اجازه گرفتن از این بزرگواران برای زیارت آنها است.

وی افزود: اذن دخول به دو شکل است، اذنی که هنگام ورود به حرم خوانده می شود و اذن ورود قلبی دیگر اجازه‌ای است که انسان ابتدا باید این اذن ورود را در داخل خود جاری سازد تا به حرم تشرف یابد. به طور قطع جاری شدن اشک وی یا غلیان احساس قبل از ورود به صحن حرم نشان دهنده اذن قلبی است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی با بیان اینکه آیت الکرسی نکات مهمی را در خود جای داده است که برای شما جوانان و فعالان فرهنگی بسیار مهم است، خاطر نشان کرد: اگر این آیات را حفظ هستید که بسیار مطلوب است ولی اگر این آیات را با جان و دل خود دریافت نکرده‌اید، سعی کنید که هرچه زودتر این آیات مبارکه را فراگیرید چراکه این قسمت از قرآن که برگرفته شده از قسمتی از سوره بقره است تاثیر بسیار مناسبی در حفظ و مراقبت از خود می کند.

مشکل اصلی اسلام با کسانی است که با نام الله اکبر و پرچم توحید، افراد بی‌گناه را سر می‌برند

حجت الاسلام ترابی تصریح کرد: امروز مشکلاتی در سطح جهان و کشور‌های مخالف نظام اسلامی برای ما وجود دارد، آنهایی که کافرانه به دین اسلام می‌نگرند و آنهایی که رویکرد فکری متفاوتی از اسلام دارند از کسانی هستند که اسلام و دین با آنها مشکلاتی دارد، ولی مشکل اصلی دین اسلام با کسانی است که با به زبان آوردن الله اکبر و در دست داشتن پرچم توحید سر می‌برند و انسان‌های بی‌گناه را می‌کشند.

وی تاکید کرد: به طور قطع هر پیغمبری که مبعوث شده است برای دعوت به خدا و دوری از طاغوت به میان مردم آمده است، و این پیامبران بر این عقیده بودند که عبادت خدا تنها بوسیله دوری از طاغوت کامل می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی اظهار کرد: امروز توحید دست آویز جریان‌های وهابی شده است، چرا که آنها با سرمایه گذاری‌های عظیم خود منابع مسلمانان را به تاراج برده و اندیشه‌های آنان را به نام خود توسعه می‌دهئد که به طور قطع این جریانی فاسد است.

حجت الاسلام ترابی افزود: در اندیشه ما شیعیان توحید از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این میان هرچیز که توحید و خداوند متعال را در زندگی ما منفی جلوه دهد ددر نظر ما منفور است چراکه در اصول ما اولین اصل توحید است.

ترابی گفت: در جهان اسلام عده‌ای به سمت عدل عقلی قدم بر می‌دارند و عده بیشتری به سمت عدل الهی گام می‌گذارند، اشعری‌ها عده‌ای از افراد هستند که عدل الهی را قبول ندارند و این قبول نداشتن بدین معنی است که آنها می‌گویند که انسان عدل الهی را به خدا نسبت می‌دهد و همچنین این مسئله به معنای ظالم بودن خداوند متعال نیست.

وی با اشاره به اینکه عد‌ه‌ای که با نام الله اکبر کودک و مادر باردار را سر می‌برند نشان از این دارد که آنها عدل الهی را قبول ندارند، بیان کرد: کسانی که به امر دینی می پردازند و خود را در این امر دخالت می‌دهند آیات قرآن را مورد نقد قرار می‌دهند،حتی کسانی که دین هم ندارند باید حرمت جامعه اسلامی را حفظ کنند.

‌‌مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی خطاب به دانشجویان تاکید کرد: شما دانشجویان که با شبکه‌های اجتماعی در ارتباط هستید، سعی کنید که گول تبلیغ‌های عرفان کاذب را نخورید و سعی کنید که از جریان‌های منحرفی که دست به منتشر کردن مطالب منهای خدا می‌کنند دوری کنید، باید در هر زمان مراقب این دسته از هجمه‌های دشمن بود.

ترابی افزود: شما باید توجه داشته باشید که جامعه امروز ما بسیار لغزنده شده است، شبکه‌های اجتماعی گسترش دهنده و ترجمه کننده معانی شیطانی است، مراقب باشید شما قسمتی از گسترش دهندگان این مطالب نباشید.

وی تصریح کرد: کسانی که به اسم الله جنایت می‌کنند در برابر آیات قرآن به مبارزه برخواسته‌اند، به طور قطع اختلاف با کسانی که دین مشکل آنها است و آن را به شکلی دیگر معنا می‌کنند، بر سر اندیشه و تفسیر قرآن است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار